|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišan prolaktin
22.2.2013 11:32:13   
*Aura
Živjo punce,

a je imela katera od vas povišano vrednost prolaktina, jaz jo imam 47,8 meja normale je pa med 19,4 in 39,5....ginekolog mi je dejal, da že manjša zvišana vrednost tega hormona povzroča težjo zanositev. Sicer menstruacijo imam dokaj redno (2 dni razmika), ovulacijo pa tudi imam, saj si jo vsak mesec meris s testi....
A je imela katera podobno????

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povišan prolaktin
24.2.2013 16:02:09   
Anonimen
Jaz sem imela čisto isti problem. M točne ko urca, O vedno.... ampak nikoli zanosila, kasneje v IVF pa 0 ali le 1 celica kljub številnim foliklom. Takrat sem komaj izvedela, da prolaktin ne vpliva ne na točnost M in O, ampak v bistvu na zrelost celice in kvaliteto. Če celica ni zrela ali kvalitetna, ne bo iz nje nikoli nič.
Dobila sem zdravila in slika je bila takoj drugačna.

(odgovor članu *Aura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: povišan prolaktin
6.3.2013 12:46:57   
*sanela*
Jaz imam tumor na hipofizi, prolaktinom. Prolaktin sem imela 142, zdaj se vrti nekje okrog 75 - 90. Svoje M nimam že celih 10 let. Imam zdravilo dostinex pa mi žal nemore toliko znižat prolaktin, da bi imela svoj ciklus. Bila sem v IVF postopku pridelala 18 perfektnih celic od tega so se 11 zelo lepo oplodile. Imela sem 4 transfera prišlo je le enkrat do zanositve in ta je bila brez ploda ( defektna ). Svetujem ti, da greš k endokrinologu po tabletke bromergon, te ti bodo znižale prolaktin in boš kmalu nosečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: povišan prolaktin
11.3.2013 11:58:56   
*Aura
Draga Sanela,

hvala ti. En močen, močen objem in vso srečo ti želim v prihodnosti.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: povišan prolaktin
10.5.2013 9:25:44   
Cojca1
Živjo punce!

Tudi jaz imam težave z povišanim prolaktinom. Sicer imam doma leto in pol starega fantka, težave so se mi začele po porodu. Kar nisem dobila menstruacije in ker nisem več dojila mi je bilo čusdno. Na pregledu hormonov je ginekologinja ugotovila, kaj je vzork in me poslala na MR glave. HB je bilo tam vse OK. Dobila tablete Bromergon za 3 mesece in vsakič dobila M. Ta mesec jih nisem jemala, da vidim, če se mi je kaj popravilo in je še nisem dobila :( V torek grem spet nazaj na pregled. Verjetno jih spet dobim. Ne vem pa kako je potem z ovulacijo??
Zaradi tega nihanja hormonov sem prav jezna, ko sem jemala tablete sem nazaj začutila poželenje, nisem tako hitro ven padla zaradi brezveznih stvari, pustimo to, da mi je bilo ob začetku dokler se nisem navadila na njih slabo, se mi je vrtelo, nohti na nogah so postali čudni.

Upam, da se vam vsem poštima. In da se tisti, ki si želite/mo otročka čim prej pojavi +.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?