|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod in hemoroidi
5.10.2007 14:12:54   
zombie
Lep pozdrav vsem,
sem malo pozna na forumu, vendar bolje sedaj kot nikoli user posted image
Imam pa ful vprašanj, začela bom s ta najbolj morečim.  Že nekaj let imam probleme s hemoroidi (zuanji). Pojavljajo se občasno, odvisno od prehrane, gibanja.... V nosečnosti so se stvari samo še poslabšale. Mažem se z ognjičevim mazilom, do zdravnika pa nisem še nikoli prišla.  Sredi okrobra imam predviden datum poroda, pa me zanima, če je katera od vas dala skozi porod s podobnimi težavami in kako si je pomagala.
Hvala in lep dan user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod in hemoroidi
5.10.2007 15:40:16   
Petraa
se mi zdi da je za hemeroide krema modulex, je tako pisala na mojem receptu.
Hmm,po mojem je porod s hemeroidi zelo zelo boleč.jaz sem jih dobila po porodu in ko grem na blato zelo boli,tako da sem že jokala,kaj bi šele bilo pri porodu,si ne predstavljam.Sicer pa mogoče pa le ni tako hudo pri porodu,kaj vešuser posted image

(odgovor članu zombie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: porod in hemoroidi
5.10.2007 15:57:03   
suzolinka
Jaz sem šla rodit s celim šopkom hemeroidovuser posted image pa jih med samim porodom nič nisem čutila. Tudi ko mi je klistir dala, ni bilo problema. Po porodu pa nisem mogla sedet, ker so seveda zaradi pritiska še povečali. dobila sem kremo in svečke Faktu, ki so zelo hitro pomagale. Za kakat pa tako ali tako dobiš svečko, tako da se ne napenjaš.

V nosečnosti sem si pa pomagala z zmrznjenim grahom. Zavij ga v papirnat robček in to ponovi miljonkrat na dan. Men je fuuuul pomagalo.

Meni ognjič ni nikoli pomagal. Dobiš pa Modolex brez recepta in ga lahko tudi v nosečnosti uporabljaš.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: porod in hemoroidi
5.10.2007 17:09:49   
natasaom
šentjanževo olje tud pomaga.v 100%deviško olivno olje namočiš šentjanževe cvetke.je tud za kakšne male ranice namazat.tud men so dal kremo faktu po porodu...sem mela lep šopek,ja

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: porod in hemoroidi
5.10.2007 19:27:20   
jasna
Tudi jaz sem rojevala s hemoroidi in jih med porodom nisem čutila. So se mi pa po porodu zmanjšali, ko se je zmanjšal pritisk na danko.
LP

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: porod in hemoroidi
7.10.2007 8:52:59   
papica2
No jaz sicer nisem imela ravno hudih problemov s hemoroidi pred porodom (občasno, po kakšni pikantni hrani, ali pa poleti, ko sem bila cel dan v kopalkah user posted image sem jih začutila, pa lahko malo zakrvavela). Med porodom imaš verjetno druge skrbi, kot da bi se ukvarjala še s hemoroidi. Po porodu pa so meni prav zaradi napenjanja kar izbruhnili, tako da nisem mogla niti sedeti (če upoštevamo še šive pa sploh) user posted image ! No sej se je hvalabogu počasi umirilo, sem pa včasih zvečer tudi jokala od bolečin. Meni je najbolj pomagala kakšna hladna zadeva, v trgovini pa sem odkrila tudi hladilne robčke (proizvajalec Lek), ki mi še najbolj pomagajo, ko je kaj hujšega. Ti naj bi bili kot dopolnilo h drugemu zdravljenju, vendar jaz uporabljam samo te robčke. Sem jih tudi že videla pri moji mami (in ona verjetno pri meni user posted image ), tako da je verjetno tudi ona zadovoljna z njimi.



(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: porod in hemoroidi
7.10.2007 12:27:29   
zombie
Hvala za vaše izkušnje.  Imela bi še eno vprašanje. Ali morda veste kateri porodni položaj, bi mi najbolj omilil  povečanje hemoroidov in če se med porodom babica kaj ukvarja tudi s tem? Hvala.


(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: porod in hemoroidi
24.9.2014 13:28:33   
MeCv
Poizkusite z izdelkom Hemosens. Meni je zelo pomagal in je najboljši med izdelki, ki sem jih poizkusila, teh pa ni malo.:)

(odgovor članu zombie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




mu bo premrzlo?
tina202

Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?

To je super (60%)

Še kaj dodaj (5%)

Še preveč bo (35%)


Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!