|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozno boleča menstruacija
19.10.2005 12:55:09   
Veverička
A pozna katera kakšno zdravilo (po možnosti čim bolj naravno, ker še dojim)? Sicer je to že četrta m po porodu (dobila sem jo pri user posted image  slabih 8 mesecih). Ta prva ni bila nič boleča - vsaka naslednja pa vedno bolj. Danes ponoči sem postala bolna in me boli za umret! Sicer sem vedno imela boj boleče m, ampak zdaj pa je noro (ali pa jaz več nisem navajena?user posted image ) Pa so rekli, da bo po porodu maj boleča!
Pomagajte, prosim!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grozno boleča menstruacija
19.10.2005 12:58:14   
MarijaPo
ojej, boga vevericka :(

jaz imam ze vse zivljenje bolece menstre in si pomagam z vsemi zivimi strupi, tko da ti ne vem kaj drugega svetovat kot panadole/ketonale/naklofene/...

sicer pa meni vcasih pomaga joga - torej konkretno koncentriranje na dihanje - dihaj in cim bolj misli na dih, kako gre zrak skozi nos v pljuca in izven njih, pa probaj se umirit.

vcasih pomaga tudi termofor na kriz, ali pa trebuh

srecno!

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grozno boleča menstruacija
19.10.2005 13:04:34   
Veverička
Ja, saj dihala sem danes že kot lokomotiva, pa ni nič pomagalouser posted image , zdaj sem si skuhala kamilice - upam, da bo kaj bolje. Pred nosečnostjo sem pa bila jaz tudi kar na ketonalih - druga ni zaleglo. Morala bom iti do zdravnice, da mi napiše spet recept pa da vzamem ta strup, ko bo najhuje (pomaga pa le).
Najhuje pa je, da sva danes z Blažem cel dan sama, upam, da bom zdržala do večero, ko bom verjetno kar padla v posteljo...
Hvala vseeno!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Grozno boleča menstruacija
19.10.2005 13:06:24   
MarijaPo
Kaj pa vem... ce bi mene ful bolelo, se ne bi dala motit in bi lepo vzela ketonal. Sicer bo otrocicek malo zadet, ampak mu najbrz ne bo skodilo. Bols, kot da ti krepnes od bolecine.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?