|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah pred porodom...
21.9.2005 12:17:05   
Scarlet
Pred osmimi leti sem rodila po naravni poti, čeprav sama mislim, da bi mi morali narediti CR. Porod je bil podoben srednjeveškemu mučenju , po katerem se nisem pobrala še pol leta. Rezana sem bila toliko, da nisem normalno sedela še 4 mesece. Šivi se mi po sedmih letih še vedno vnamejo in me pečejo.
No in ker sem rabila celih 8 let, da sem se ponovno odločila za otročka, me že v prvem mesecu preganja strah, groza pred porodom. Vem da se grdo sliši, ampak meni gre ob misli na naraven porod na bruhanje...
Ali je to dovolj dober razlog, da bi mi ginekolog odobril CR, ki bi mi verjetno prihranil 8 mesecev skrbi in strahov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah pred porodom...
21.9.2005 13:28:00   
Andy13
Scarlet, ravno v takih primerih kot je tvoj (prvi porod zelo boleč) se precej punc odloči za porod z EA - epiduralno analgezijo, pri kateri popadke čutiš minimalno. Tako so bolečine zelo olajšane.
No, najbolje, da se malce pozanimaš.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah pred porodom...
21.9.2005 13:54:21   
:=)Scarlet
Ja EA bo bolj izhod v krizi, če mi ginekolog nebi dal napotnice za CR.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah pred porodom...
21.9.2005 14:27:00   
sreča
Jaz bi ti priporočila naprej EA. Tudi sama sem pri drugem otroku razmišljala o carskem rezu in se o njem bolj pozanimala. Ni stvar samo v tem, da zaspiš in ko se zbudiš je otrok že pri tebi v naročju. Pri CR lahko pride do zapletov (npr.sepsa, rektura maternice) pa še potem je baje okrevanje zelo, zelo mučno. Naj kakšna napiše svojo izkušnjo, če je imela CA. pri EA nič ne čutiš, si pa čisto pri zavesti.Samo slišala sem, da v Ljubljani ni anastezista ves čas na voljo, tako, da če prideš rodit, ko ga ni ne moreš imeti EA-to se pozanimaj. Vem le, da imaš v postonjski porodnišnici EA kadarkoli prideš rodit. Pravijo, da prvi otrok dela pot-jaz sem v drugo veliko lažje rodila. Je pa škoda, da bi si nosečnost zagrenila zaradi strahov (sicer upravičenih, ker res boli, čimprej se odloči, pozanimaj, pretehtaj, potem pa uživaj v nosečnosti:LP

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah pred porodom...
21.9.2005 14:33:39   
MarijaPo
Ce te je tako zelo strah naravnega poroda, gres se vedno lahko na placniski CR v kaksno kliniko, mislim da pri nas ni nobene, vendar pri CR se itak lahko narocis.
Malo se pozanimaj, za npr. London sem 100% prepricana, da jih delajo za denar.

Morda je to en izhod, ce se ti vse ostalo (kar nudi npr. EA) zdi premalo. (mimogrede, EA te sivov in ostalih posledic ne resi)

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strah pred porodom...
21.9.2005 16:23:41   
:=)Scarlet
Ja saj mene u bistvu res bolj skrbi poporodno obdobje, ker puce moje, jest mam šive do sred riti...brez heca. Moja babca je bla mesarka in kaj si je mislila, ko me je zarezala še danes ne vem. So pa kmalu po vseh zapletih ugotovili, da je otrok precej velik za tako majhno in drobceno mamico. Ampak zakaj hudiča potem ne olajšajo poroda, ampak ga še poslabšajo z goržnjami v stilu: ja bomo pa vakum naredili, če se ne boste potrudila...
Ah ja v LJ nikol več rodit, to sem se zaklela. No sedem let sem govorila, da nikol ne bom več rodila, ampak bom mogla še enkrat, da slučajno ne pozabim kako je .

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?