|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Centralna kurjava na elektriko
14.10.2005 21:01:14   
Anonimen
Me zanima katera ima centralno na elektriko?Kolko radiatorjev imate kolko plačujete elektrike in ali imate v kopalnici vseeno bojler za vodo ali je to povezano z pečjo?Res me zanima,ker premišljujeva o tem,da bi naredila na elektriko kajti olje naju pride na drago.Ali se mi splača?V kuhinji in dnevni kurimo na olje v kopalnici na elektriko v spalnici pa plin.In,če zračunam na mesec pride vsega skupaj 45 tisoč kar je veliko,če pa bi imela centralno naju nebi tolko prišlo in bi vse grela obenem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Centralna kurjava na elektriko
14.10.2005 21:56:57   
darja72
Mi ostajamo kar na klasiki, torej olje. Mislim, da je bila v zadnji rerviji Moj dom primerjava, da je elektrika cenejša, ampak samo v primeru, če imaš termoakomulacijske peči. Te se v času nižje tarife el. energije "filajo", potem pa pač oddajajo. Opozorili pa so na problem preobremenjenosti el. omrežja. Menim, da je ogrevanje na el. dražje, sicer pa tudi ostali načini niso poceni. Seveda pa je razlika, če ogrevaš stanovanje na 25st. ali na 21-22. Pri zadnji varjanti pršparaš tudi do 12%, pa še mulariji ni treba švica brisat med laufarijo.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Centralna kurjava na elektriko
14.10.2005 22:16:42   
piščanc
eto našo situacijo. imamo stanovanje v 2 nadstropju, 48 m2 na sončni strani (zelo pomembno). Ogrevani so štirje prostori spalnica, dnevna soba (kuhinja je zraven, samo ločena) in kopalnica ter zastekljen balkon (kot hodnik). V vsaki sobi je radiator, vezan na regulator toplote, kjer uravnavaš željeno temperaturo (kot pri centralni). Nastavljena temperatura je na 21-22 stopinj. v dnevni in na balkonu je marmorni radiator, v spalnici navadna tanka pečka, v kopalnici pa kalorifer. Poleg tega imamo na elektriko priklopljen tudi bojler in kuhalno ploščo (brez plina). Za hitro segrevanje/hlajenje imamo tudi klimo. in seveda vse ostale elekrtične porabnike (tv, pc...).

če na mesec plačujeva cca. 18-20 jurjev (pozimi porabimo več, poleti manj) se nekako pokrije. jaz sem zelo zadovoljna, čeprav sem bolj zmrznjene sorte. ostali v bloku imajo plin oz. nekateri še drva.. kuriš ko želiš, tako temperaturo kot želiš. seveda to ne velja za hišo, tam je prostor prevelik.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?