|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M zamuja?!
20.10.2005 19:00:26   
Anonimen
Dekleta,

zanima me ali imam po petem dnevu izostanka M še kaj možnosti na user posted image , glede na to, da sem v torek(3 dni zamude) opravila krvni test in je bil negativen. Tudi Romed danes je bil negativen. Je pa zanimivo, da je bil Baby check mini v pon. (2 dni zamude) čudno obarvan. Druga črtica je bila namreč komaj vidna. Prepričala sem se tudi z mnenjem partnerja, ki jo je pravtako zaznal - komaj, vendar jo je. Se je kateri dogajalo podobno, da je delala teste kot nora pa ji ni nič pokazalo in naposled le user posted image ? Trebuh imam npr. zelo napihnjen in prsa tudi.

Hvala za nasvete in mnenja user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M zamuja?!
20.10.2005 19:31:21   
mala maja
jaz sem bila na krvnem testu ko sem bila 2m noseča . Bil je negativen. Vrednost je bila 40(ma ne vem česa žeuser posted image ). Pa tud romed test je bil obarvan pa čist rahlo vidna črtica je bila. Še na UZ se ni nič videlo.Pol mi je pa dala tablete za sprožitev M pa je tud ni bilo ko pa sem prišla na pregled sem bila pa kar naenkrat skor  3m noseča.

Upanje ostaja. Počakaj še kakšen teden pol pa naredi še enkrat test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: M zamuja?!
20.10.2005 21:39:54   
Nely
Tudi js ti svetujem, da počakaš še par dni, potem pa naredi še enkrat test.
Če pa bodo testi še naprej negativni, tvoje M. pa od nikoder, pa pojdi na krvni test.

Držim pesti, da se bosta le prikazali user posted image ...


(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: M zamuja?!
21.10.2005 19:00:07   
Anonimen
Punce, jaz jo še vedno nimam. Imam pa bolečine v spodnjem predelu, kot da bi se ful preveč najedla. Celo zjutraj, ko nikoli nisem napihnjena, me sedaj kar razganja. Joj naj se že vse razjasni, danes že 6 dan zamuja. 

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: M zamuja?!
23.10.2005 15:56:51   
Nety
Angelinna,
tudi sama sem v podobnem položaju kot ti, Muser posted image  zamuja 3 dni, danes sem naredila test (Baby mini check), pa še ni nič pokazalo.  Nimam posebnih znakov, le prsi me mal bolijo, pa vsake toliko časa čutim špikanje v desnem spodnjem delu trebuha...  Kako si pa danes? A je ze kaj novega?
Držim pesti, da bi čiprej zagledale user posted image !!!

Srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: M zamuja?!
23.10.2005 16:22:05   
Anonimen
Dobila sem jo user posted image . Vendar me je ful bolelo in špikalo, ko je prihajala. Čudno mi pa je, da mi trebih ne splahni in tudi M je danes (2 dan) ful švoh in rjave barve. Malo sumim na SS, vendar mi noben test predhodno ni pokazal user posted image , razen BC mini zelo, zelo, zelo rahlo drugo črtico - potrdil jo je tudi partner (ko je zamujala 2 dni).
Sploh ne vem kaj se dogaja. G me je naročila pa šele 17 nov. na redni pregled. Ali naj jo jutri pokličem in se naročim prej?

(odgovor članu Nety)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: M zamuja?!
24.10.2005 12:04:44   
TanjaS
Tudi sama sem imela ta mesec podobo ŠTALO. user posted image zamujala 10 dni, naredila 4 teste, CB, BC Mini - bila je rahla ampak res rahla druga črtica, ki jo je videl tudi moj user posted image ,nato med sluzjo sveža kri (en večer prej močna bolečina na desni strani), čez dva dni pa se je ulilo na ful. Ne vem kaj se dogaja, vedno sem imela redno user posted image , zdaj pa je vse kr neki.

Ravno kličem G da se naročim na pregled, pa bomo videli, kaj bo rekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: M zamuja?!
24.10.2005 13:15:05   
Nety
Punce,
spet se vam pridružujem, kajti po četrtem dnevu zamujanja user posted image , sem jo pa danes fasala z enakimi problemčki kot jih imata vidve Angelinna in TanjaS. Tudi sama sem imela do sedaj user posted image  kar redno, še nikoli do sedaj mi ni zamujala tako kot sedaj, zato sem potihem upala na user posted image , ampak smo spet na začetku... huh... user posted image ...

Želim vam vsem veliko energije pri delanju na tem, da kmalu postanemo user posted image , pa upam, da se čez kakšen mesec spet kaj pišemo na forumu, da vidim, kako vam gre...

Srečno! user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa traja, da si telo po nosečnost...
Viša se povprečna starost žensk pri prvem otroku, zato je bolj pogosto, da mame hitreje še drugič zanosijo. Kakšna je op...
Pomanjkanje Omega 3 maščob: depresija in A...
Omega 3 maščobe skrbijo za ravnovesje v našem telesu. Pomanjkanje naj bi se kazalo v poporodni depresiji in nastanku ADH...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?