|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 9:55:51   
modromorje
Živjo.
Sem v sedmem mesecu in sem zelo razočarana nad svojim partnerjem. Nikoli me ne vpraša, kako je bilo na pregledu, kako se počutim... Nikoli me ne prime za trebušček, ne želi hoditi v materinsko šolo, ne želi biti zraven pri porodu, noče vzeti starševskega dopusta. Skratka za otroka se sploh ne zanima. 
Če je imela katera enake občutke v nosečnosti mi prosim odgovorite ali se potem ko pride otrok na svet kaj spremeni in se je očka začel zanimati za svojega otroka.
Dobrodošel je tudi nasvet kaj naj naredim. Svojemu partnerju sem večkrat to omenila. če sem mu rekla naj me prime za trebušček da otrok ravno brca je odgovoril da zdaj pa zanalaš ne bo, ker ga silim v to.
Lep dan vam želim
Cav 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 10:09:19   
Anonimen
Pozdravljena!

Jaz ti bom rekla samo to, da je s tem tvojim tipom nekaj hudo narobe. Tako obnašanje se meni ne zdi prav nič normalno. Pa ne verjamem, da bo po rojstvu kaj bolje. Imam občutek, da ni bil nič kaj preveč navdušen, ko si mu povedala, da si noseča.

Lep pozdrav,
S.

(odgovor članu modromorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 10:45:18   
total
Res je neki narobe z njim,če bi si želel otroka,nebi tako delal,po rojstvu je lahko še huje,čimprej se pogovori z njim,to ni normalnouser posted image .

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 11:41:53   
Twetty
Js sem bla v podobnem primeru,pa nisem upala na bolje sm spakirala in šla,pa sem imela prav ker tud zdej ni nobenga iskrenega interesa.Srečno!

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 12:40:58   
Maček Muri
Pa si otroka sploh želi? Po moje tukaj ne bo pomagal noben nasvet z naše strani, s tipom je nekaj narobe v tej smeri.

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 12:48:05   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: modromorje
Dobrodošel je tudi nasvet kaj naj naredim. Svojemu partnerju sem večkrat to omenila. če sem mu rekla naj me prime za trebušček da otrok ravno brca je odgovoril da zdaj pa zanalaš ne bo, ker ga silim v to.


Tud jst se sprašujem, če si otroka sploh želi, ker tole obnašanje je skrajno otročje in nezrelo?? Zanalašč ne bo, ker ga siliš v to??!! Ta je res bolana...To so ja najlepše stvari v nosečnosti ženske in velika škoda je če jih zamudi, posebej namerno...povej mu to...
Kako je blo pa pred tem, preden si zanosila??

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 13:00:24   
lenika
Je bil otrok načrtovan? Sta se skupaj odločila za naraščaj?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 13:01:36   
wawa
Ja mene tudi zanima ali je prej bil za otroka?

Kaj pa če se njemu zdi vseskupaj tako nekako nerealno, ker otroka ne čuti kot ti, ali pa mu je nerodno izkazovat pretirano naklonjenost ker to ni moško????? Ne znam ti odgovorit samo je pa menda kot pripovedujejo punce pogosto po porodu lahko še slabše, samo lahko pa da bo pri tebi bolje, ko bo otroka videl.....

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 13:04:49   
rija
Modromorje, če  boš ostala s tem tipom skupaj, imam občutek, da boš imela doma dva otroka: enega velikega in enega majhnega.
Noče ker ga siliš v to? Pa kolko je ta tvoj tip star? 5 let?
Saj res, kakšna je bila reakcija, ko si mu povedala, da si noseča? IN ali je ta otrok zaželjen z obeh strani, ali samo tvoje?user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 13:46:30   
Anonimen
Moj mož mi je med nosečnostjo odkrito povedal, da do mojega trebuha nima nobenega posebnega odnosa, da si pač ne more predstavljati, naj bi se s tem trebuhom nekaj pogovarjal, ga božal, da je to njemu pač preveč abstraktno. Da pa bo imel otroka rad in se bo z njim ukvarjal, ko bo rojen. Na ultrazvoku, na katerega sem ga pač zvlekla, je zehal, nad brcami ni prav nič ahal in ohal.

Mene je bilo zelo strah, kaj bo, ko bo mala rojena. In kaj je bilo? Točno tako, kot je rekel. Od prvega hipa naprej je njegova princeska, nikoli mu je ni bil problem previti, z eno besedo - popolnoma je zaljubljen vanjo. Ima seveda svoje napake (jaz pa ne user posted image ), ampak kar se tiče Ane in njegovega odnosa do nje, je brez napak.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 14:21:54   
Anonimen
Uf, Meta, za tole sem pa še jaz vesela, da sem prebrala. Mogoče pa le je upanje, da se srečno konča vse skupaj.

(odgovor članu modromorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 14:23:56   
Anonimen
Aja, pozabila sme napisat, da moj partner tudi ni gojil nobenih čustev do mojega trebuha, pač je prenašal tisto, kar sem mu ukazala, ampak bolj zaradi ljubega miru. Pa ima zdaj Tiborja zelo rad. Ne da bi ga z veseljem previjal, ko je bil majhen, čeprav mu ni bil problem, če je bilo treba, ampak imel je precej normalen odnos do dojenčka Tiborja, bi rekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 15:12:29   
modromorje
Vsem hvala za ogovore.
Sem si šele danes ogledala ta forum in prijavila in je res odličen. Veliko pomaga, da nekomu poveš in si olajšaš dušo.
Da odgovorim na vaša vprašanja
Ta otrok ni bil načrtovan. Novico je sprejel čisto brez čustev. Tako da se tudi jaz sprašujem, če si tega otroka želi. Edina stvar, ki me vsaj malo tolaži je ta, da ureja stanovanje. Ampak premišljujem če si sploh želim živeti z njim po vsem tem. tudi če je bil nad novico šokiran bi ta šok po 7 mesecih moral miniti. A ni tako?
Pred nosečnostjo je bilo veliko bolje. Ni bilo sicer popolno. Imel je nekaj svojih  muh. Imela sem občutek da mu veliko pomenim in da me ima rad. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 15:31:26   
rija
Modromorje, tale post pojasni njegovo hladnost do tvoje nosečnosti in tudi nerojenega otroka. Enostavno zanj še ni bil pravi čas in verjetno še ni.

Ljubezni, pozornosti, sreče  se res ne da izsiliti.

Mogoče je v tvojem primeru dobro počakati in videti, kako se bo obnašal po rojstvu otroka in si ne delati prehitrih zaključkov.
Glede na to, da si pametna punca, boš pa potem seštela dve plus ena in videla, kako naprej.

Vsekakor pa ti želim, da boste srečni vsi trije.user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 15:37:11   
baguSka
Želim ti, da se izteče vse tako kot pri meti in splišni in da bo kasneje vzljubil otroka. Drugega ti ne znam svetovat.

Vso srečo.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 16:56:41   
Anonimen
Kolko je pa kaj star tale očka? Če je kolikortoliko zrel, bo moral vzljubiti otroka, ko se bo rodil. Seveda  pod pogojem, da ima rad tebe. V tem primeru ne bi smelo biti drugače. Ker nosečnost sama oziroma otrok, ko je rojen, morata za očete pa res biti ogromna razlika. Vsaj po moje.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 17:05:22   
india
Žal ti moram odgovoriti zelo realno: so moški, ki ne znajo pokazati nežnosti do ženske, sploh kadar je v takem, "blagoslovljenem" stanju.
Tudi moj pokojni ati je,ko je izvedel, da je mami noseča, ostal v Nemčiji,čeprav se je nameraval vrniti zelo hitro domov.
V vsem tem času je bil doma le 1x, ko sem se rodila, je šele po 2 dneh poslal mami po kolegu šopek in čestitko, sam je ni niti poklical. Domov se je vrnil po 3 mesecih. Med tem je poslal zame kupe stvari, najlepših in zelo dragih.
Nato pa je bil najbolj skrben in ljubeč oče,kar sem jih poznala. Nikoli nisem občutila, da me ne bi imel radi in tudi mamo je imel zelo rad in jo spoštoval do samega konca. Če ga hudobna bolezen ne bi ločila letos od nas, bi drugo leto z mami praznovala 40 let poroke. Verjemi, da mi ni v življenju z njim bilo niti za minuto težko.

Tudi v mojih nosečnostih me niti enkrat ni vprašal,kako je dojenček, nikoli ni hotel potipati gibov, ki so jih vsi drugi z veseljem spremljali, pa vseeno je imel po rojstvu svoje vnuke neizmerno rad!
Če kljub tej hladnosti ureja stanovanje, morda  v sebi sprejema user posted image . Počakaj, da se dete rodi, ne sili ga v nič!

Tudi moj mož ni hotel biti pri prvih dveh zraven, pri vseh ostalih pa je bil prisoten pri porodu, celo pri zadnjem, ko spolh nisva bila več v dobrih odnosih. Tudi jaz sm takrat mislila, da otroka ne bo sprejel, glede na to, da med nosečnostjo sploh ni kazal nobenega interesa in navdušenja, na začetku je celo zahteval splav.
Sedaj pa  ima malega zelo rad.
Potrpi, morda si malo preobčutljiva tudi zaradi nosečniških hormonov!

Smo pa tukaj pripravljene ti stati ob strani, te poslušati in ti kaj svetovati!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 17:05:27   
Anonimen
Možno je oboje, da ga otok resnično ne zanima in si ga dejansko ne želi, ali pa otroka sprejema po svoje, po "moško".  Tako kot smo si ženske med seboj različne, ravnotako so si med seboj različni moški. Eni pokažejo svoja čustva, drugi jih raje zadržijo zase in se z čustvi niti ne ukvarjajo.
Moraš vedeti tudi to, da moški nikakor ne morejo doživljati nosečnosti tako intenzivno in osebno, kot jo ženske, ker niso fizično v stiku z otrokom, kot smo ženske, ki ga čutimo, doživljamo navale hormonov,... Za moške je nosečnost bolj abstraktna. Marsikateremu moškemu (seveda ne vsem, eni tudi zelo aktivno sodelujejo) je govorjenje o podrobnostih poteka nosečnosti približno tako zanimivo, kot je meni zanimivo moževo razglabljanje, katere zimske gume bodo najboljše za najin avto.

Tudi moja kolegica je zanosila nepričakovano, on je bil vesel (kar pomeni, da je rekel, fajn, saj je dovolj star, da bo očka), ampak ni pa skakal okrog od sreče. Ona je 9 mesecev sama hodila na vse preglede, še v porodnišnico je po PDP vsak drugi dan hodila sama s taksijem, ker je on stalno delal, in tudi ko je dobila popadke, je šla sama v porodnišnico in njega tudi ni bilo pri porodu. On je pogledal slikice z UZ, jo vprašal, če je vse OK, podrobnosti ga itak niso zanimale, na videz se ni popolnoma nič zanimal za nosečnost. Ko se je punčka rodila, pa je kar naenkrat postal neverjeten očka, ki jo brez problema nahrani, preobleče, pelje na sprehod, okopa in ravna s svojo hčerkico kot s princesko, z ženo pa kot s kraljico.
Mogoče se bo tudi tvoj obrnil okrog.

(odgovor članu modromorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 17:15:06   
Naja31
Malo za šalo, malo za res, ti bom samo napisala kako je moj brat mojemu možu razlagal kaj je nosečnost iz moškega zornega kota:
" Ženska je skoz neki tečna, pa skoz bi neki zapravljala tvoj denar in kupovala, ampak potem ko se otrok rodi je samo tvoj in to je nekaj najlepšega na svetu".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 17:27:21   
wawa
Jaz mislim, da sta možna oba zaključka, tako dober kot slab. Seveda je treba upati na dobrega in verjeti da se bo tvoj user posted image  zaljubil v vajino pikico, ter ugotovil da je to to. Možen pa je tudi slab zaključek in mogoče je res dobro kot so ti rekle druge da se pripraviš tudi na tega.......želim ti veliko sreče!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 18:59:28   
smrka
Modromorje, takole pa jest mislim. Moski itak nemorejo cutit otroka tako kot ti. Ni brezveze ko pravijo da se mama pripravlja na rojstvo otroka celo nosecnost, oce pa takrat ko se rodi otrok. Tukaj ti vecina punc govori joj kaksen je tvoj tip pa joj to in joj ono. Zakaj bi te moral bozat po trebuhu in se pogovarjat z njim naprimer? Je pac tak tip, ki ne izliva tako custva niso vsi moski kot tisti zaljubljeni v ala "esmeralda" nanizankah. Sprejmi ga takega kot je. Jest sem mnenja da ko bos rodila da se bo spremenil sigurno. Ker mislim da tudi tebe ne zanicuje, pa tudi ce ga nebi imela rada verjetno nebi spala z njim. Zenske ko zanosijo so bolj obcutljive, hitreje zajokajo in hocejo vec neznosti. Ce te moz ne vara in je drugace ok, nerabis razmisljat kako bi ga zapustila. Rajsi misli na svojo bebiko, in pusti casu cas pa bos kasneje videla kako bo. Do takrat pa uzivaj nosecnost.

(odgovor članu modromorje)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 19:25:12   
Jančika_
Se strinjam s tem, kar sta napisali Ankica in Smrka. Tudi moj mož ni bil prav nič navdušen nad trebuhom in UZ slikicami. Pa tudi prve tedne, ko je mali sam spal in zizal, se ni ravno po tleh metal od navdušenja - od takega malega res nimaš ne vem kako veliko. Pa zdaj? Najboljši ati daleč okoli je in čisto nor na malega!

Mislim, da je med nosečnostjo naloga bodočega očeta, da se posveti nosečnici, jo malo razvaja in da mogoče porihta sobico ali kakšne druge zunanje zadeve. Popolnoma razumljivo je, da moški na začetku do otroka ne čuti take bližine kot ženska.

Pri vaju, Modromorje, je še dodaten faktor, namreč to, da otrok ni bil načrtovan. Verjetno tvoj dragi potrebuje malo več časa. Če je vajin odnos sicer dober in se imata rada, potem mu daj možnost, da se v svojem tempu pripravi na novega člana.

Edino, kar bi ti svetovala, da ga poskušaš prepričati, je, naj vzame očetovski dopust - na zaradi otroka, ampak zato, ker boš ti prve dni po porodu potrebovala vsako pomoč, ki jo boš lahko dobila. In kaj je lepšega kot to, da ti to pomoč nudi partner.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 19:32:59   
Bela
Nimam glih izkušenj s takšnim ravnanjem, a mislim da pri nekaterih moških gre tko:
Večina moških se za njihove noseče partnerice ne kaj dosti meni in žal tudi po porodu ne, sploh pa dokler je otrok še tako majhen, ker namreč mislijo da z njim nimajo kaj delat.
Pol ko pa otrok mal prerase fazo dojenčka in se začne odzivati, se tudi pogled moškega spremeni, ker ga  otrok vidno vključi v svoje življenje...žal je na začetku mama oh in sploh.
Tko, da morda se ti splača še mal potrpet in stisnit zobe, pa bo čez čas bolje.
Nevem točno kaj naj ti svetujem, a večina parov ko gre na tak način narezen ne gre na boljše...družina bi morala držat skupaj, čeprav en stbr včasih mal popusti.
Če imaš moč počakaj še malo.


_____________________________

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 19:49:29   
rija
Večina moških se za njihove noseče partnerice ne kaj dosti meni in žal tudi po porodu ne, sploh pa dokler je otrok še tako majhen, ker namreč mislijo da z njim nimajo kaj delat.
IZVIRNO SPOROČILO: Bela

user posted image user posted image user posted image user posted image

Madonca, a je res večina takih??????
Jaz med mojimi prijatelji in znanci sicer nimam takega občutka.....user posted image user posted image
prav nasprotno, se mi zdi, da so moški zadnje čase še bolj očki kot kdaj koli prej.....bravo!

Dragi kje si, dobiš eno velko puso!!!!!user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nezainteresiranost očeta
12.11.2005 19:59:28   
Bela
Draga Rija ,važno da tebi laufauser posted image

_____________________________

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Sex pozicije
binyy

Ali vam je všeč sex pozicija številka 69?

da, zelo (58%)

ne, nikakor (27%)

ne poznam te pozicije (14%)


Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!