|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 8:13:22   
Petrolinka
Že dolgo se odločam ali spalna vreča DA ali NE. Kolikor sem brala vas mamice, ki jih uporabljate, jih kar hvalite. Velika večina jih uporablja tiste brez rokavov. Jaz sem jo že šla kuovat pa se nekak nisem mogla odločiti za nobeno (gledala sem eno z dolgimi rokavi - ki je bila tanjša in eno brez rokavov, ki pa je bila debelejša). Pa si sploh ne morem predstavljat kako bi se user posted image  v njej počuto in spančkal. Sej vem če ne bom probala niti ne bom vedela user posted image . Zaenkrat še user posted image  tudi kr lepo spančka in se ne odkrije, torej ga ne zebe.

Mene pa skrbi predvsem to: user posted image  je zjutraj večkrat moker, ker mu pleničke spuščajo user posted image . Kaj potem naj spalno vrečo vsaki dan perem user posted image ???


Kaj mi predlagate oziroma kaj bi vi naredile?

Hvala za pomoč, Petra

_____________________________

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 8:25:54   
Anonimen
ja mi prakticiramo vreče ker kovter ne ostane na njej. oz sploh ne zaspi če nima vreče ker se tako fino zabubi v njej :) dolg je spala sam s kovtrčkam k se je pa začela bl intenzivno premikat pa ni blo več ok.
mam pa dva žakla tako da v primeru premočenja lahko zamenam in splaknem oz operem. od začetka sploh sem mogla pogosto menjat ker je polivala pa je bil žakl zmeri neki pobruhan in smrdliv.
drgač pa če mu plenice večkrat premočjo mu zameni plenice oz kupi številko večje za ponoč!

(odgovor članu Petrolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 8:37:06   
mimica
Joj, tudi mi bi brez vreče spali še manj kot že spimo. Imam vrečo brez rokavov in tudi mene je bilo na začetku strah kako bo to sploh zgledalo. No, moram rečt, da se mali ni nič pritoževal in končno se ne odkriva več. Ponoči je namreč znal zbrcat iz sebe vse, pa še preobrnil se je v postelji. Sedaj imamo mir. Glede lulanja pa je tako, da če se to res dogaja, da je najboljše da imaš dve vreči, pa je. V H&M se zelo izplačajo kupit !

(odgovor članu Petrolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 8:41:24   
Anonimen
mimica a kej veš a majo 110 cm al pa 120 cm dolge vreče v h&m ju? po kok pa so?

(odgovor članu mimica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 9:12:20   
Anonimen
Najprej se ga nauči zavijati tako, da revež ne bo ves moker. Plenička se mora prilegati telesu, posebno med tistim predelom rite med nogami in plenico ne sme biti praznega prostora, da plenička lahko takoj vpije tekočino, predno se ta zlije na predel, kjer potem premoči.  Če imaš kakšno previjalno plenico, ga poskusi zaviti še v njo, čez pleničko, pa boš videla, da je to res.
Kar pa se vreče tiče, pa sem jaz vedno imela dve za pozimi in več za poleti. Ker itak jih moraš prati vsake toliko časa, pa ima tačas drugo. Verjetno je tvoj otrok še majhen, če se še ne razbrca, se pa gotovo bo, ko bo malo večji. Vsaj jaz ne poznam nobenega, ki bi čisto pri miru spal vso noč. Zato je po moje najbolje, da ga na vrečo navadiš čimprej, ker se včasih zgodi, da ko so že malo večji, nočejo več v vrečo spat, ker je pač drugače kot prej.

(odgovor članu Petrolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 10:39:17   
Petrolinka
Joj, joj Splišni, sej je res da sem prvič mamica,.... user posted image . To, da premoči se je začelo dogajati zadnjih 14 dni, pa sem že zamenjala pleničke, pa spet pristala nazaj na babylove. Imam pa doma tudi racmanke in previjalne, pa veš tudi skozi te včasih pride user posted image . So mamice z več kot enim otrokom in imajo isti problem, pa tiste bi pa mogoče že lahko "znale" prav povit otroka user posted image . Ne vem, ko je preveč tekočine, je preveč,.... ne vem če lahko naredim kaj drugega kot najdem takšne pleničke, ki bi zadosti vpijale.

Oprosti, sem tečna, ker že mene to jezi, da mu pride skozi, pol pa da mi še nekdo reče, da se naj naučim prav previjati, me še pa bol razjezi user posted image .

Ja  user posted image  bo star 5 mesecev in vrečo bom definitivno kupla. Mislim, da to še ni prevelika starost za user posted image  da bi se težko navadil nanjo. Bom user posted image  poslala v H&M ko se glih po Celju potepa. Upam da je že odprt v Šparu.

Pozdravček in user posted image  od Petre in malega Videka


_____________________________

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 10:46:41   
Anonimen
O.K., potem sem pa samo jaz tako butasta, da sem delala tako napako, dokler mi ni nekdo povedal, kaj delam narobe. Se opravičujem, če sem te razjezuila, hotela pa sem samo pomagati.

(odgovor članu Petrolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 11:13:57   
Petrolinka
Splišni, sej vem da mi hočeš samo pomagat. So mi že v bolnici povedali, da kaj smo neke mamice smotane in sploh nočemu slišat nobenga nasveta, ker to razumemo kot grajo. Seveda je to bilo namenjeno meni user posted image
Ogromno sem se naučila iz RR od takih izkušenih mamic kot si ti in so nam, ki smo to postale prvič v veliko pomoč. Torej, kr tako naprej.

Hvala tebi in tudi drugim mamicam!

_____________________________

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 12:11:25   
pravljica
našemu bo tudi miklavž še eno prinesel, da se ne bo vedno tako mudilo s pranjem...takšno brez rokavov...sem jo že iskala v h&m, pa so imeli samo majhne...jaz ga še čez pokrijem z oddejo, najbolj prav pride ponoči, ko ga prestavim k nama v posteljo in je vedno ob robu in odkrit user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Petrolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 12:17:27   
Sugy
kolk jih pa imate oblečene pod vrečo? Predvsem koliko rokavčkov, da jih ne zebe?

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 13:02:34   
tascha
Tudi našemu je ponavadi plenica spustila in je bila tudi vreča mokrauser posted image . Še dobr, da imam sušilca in 2 vreči.user posted image Zdaj pa sem nabavla tudi plenice Fiexies (enkrat nazaj je bila debata, da so dobre) in sem še te sprobala. In morm rečt, da te mu pa ne spustijo (morm trkat)user posted image .

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Spalna vreča in lulanje
30.11.2005 13:03:50   
tascha
Aja, imamo pa vreče z dolgimi rokavi, tako da ima spodaj oblečeno pižamco in bodi.

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Spalna vreča in lulanje
1.12.2005 22:35:18   
mimica
Joj, lara komaj sedaj sem videla tvoje vprašanje. Ne vem koliko so dolge, so pa od velikosti 68-80. Moj mali, ki je star 6.mesecev ter dolg cca. 70 cm ima še veliko prostora v njej. So pa super, ker niso predebele in so mehke. Mislim pa da stanejo 3990 SIT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Spalna vreča in lulanje
1.12.2005 23:10:27   
Suzi*
Mi imamo našega v vreči od 7m. Se je navadil brez problemov. Se mi zdi, da celo lepše spi kot prej, ko se je razkril in ga je verjetno malo pozeblo, da se je zbudil. Plenice mu pa zdaj nikoli ne spustijo, ker ponoči ne je več in je plenica manj polna. Imamo pa tako z rokavi, precej večjo, pa rokave malo zaviham in je. Spodaj ima pa oblečen samo spalni pajac. Povrhu nič ne pokrivam.

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Spalna vreča in lulanje
1.12.2005 23:59:39   
KODA
Naševdva pa ,ne starejši ne mlajši ni nobeden maral vreče.Ko sem ga oblekla v vrečo,se je začel tako dreti,da sem ga še tisto minuto slekla.To smo probali večkrat,pa zmeraj je bilo dretje.Potem ga pa nisem več dajala v vrečo.
Pa tako je lepa,tastarejši jo je dobil ob rojstvu.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Spalna vreča in lulanje
2.12.2005 7:03:30   
ameli
Moj Mark je v spalni vreči že od prvega tedna. Ko se zbudi je lepo topel. Edini problem so rokice, ki jih tudi iz kovtrčka vedno tiši ven.
Jaz sem vrečo kupila v Avstriji (C&A) za 5 eurov!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?