|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioresonanca
28.5.2008 20:24:05   
tanjusi
zanima me kakšne izkušnje imate z bioresonanco .Sin je čez en teden naročen v Rogaški Slatini, pa me zanima kaj naj sploh pričakujeva in kakšne so vaše izkušnje kako poteka , postopek.
hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioresonanca
28.5.2008 20:41:45   
zima07
zanima me kakšne izkušnje imate z bioresonanco .Sin je čez en teden naročen v Rogaški Slatini, pa me zanima kaj naj sploh pričakujeva in kakšne so vaše izkušnje kako poteka , postopek.
hvala za vaše odgovore.


Mi imamo z bioresonanco odlične izkušnje...naša mala je bila močno pikasta, srbelo jo je, vsa je bila spraskana...uradna medicina je "krivila"jajca..tega smo se držali, ampak ni bilo nič boljše...Na bioresonanci (pri Ge. Karin Rižner v Lj.-Trnovo) nam je rekla, da gre za alergijo na pšenico, gljivične toksine in amalgamske plombe (moje-sva se še dojili)...Držali sva se diete, opravili 3 terapije in....minilo je eno leto, danes smo praktično brez diete in brez posebnih težav user posted image  user posted image ...

Poročaj o vaši izkušnji, ko boste opravili...

Držim pesti, pozdravček!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 28.5.2008 20:43:13 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bioresonanca
28.5.2008 20:50:49   
tanjusi
pri nas je velik problem večerni daveč kašelj pri otroku.Sin je naročen v alergološko, vendar je bil naročen v februarju za avgususer posted image t. Je singulair odločili smo se še za bioresonanco ,saj bova prišla prej na vrsto, da vidimo kaj bo ,škodit menda ne moreuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bioresonanca
28.5.2008 23:16:12   
monja79
Mi smo bili pred cca enim mesecem prvič v Rogaški na bioresonanci na testiranju. So nam povedali, na kaj je preobčutljiv in smo sedaj na dieti. V petek pa gremo že na drugo terapijo, potem bomo pa začeli nazaj preskušati, da bomo videli učinke.
Tudi mi smo se odločili za bioresonanco, ker smo v tri do štirimesečnem čakalnju na alergološko v Celju. V glavnem smo zaenkrat zelo zadovoljni, saj smo ugotovili, da če se diete res držimo, je z malčkovo kožo vse OK. Bomo pa še videli, kaj bodo terapije prinesle.

Priporočam, da ste točni, ker imajo res točno zorganizirane termine in odmerjen čas, še posebej za testiranje. Če zamudite, kot smo mi, je v vašo skodo, ker potem malo pohiti pri razlagah. Testiranje pa poteka nekako tako - otroku da v roke za držat dve palčki (če ju noče držat, potem pa mu jo da na hrbet, da ga ne moti preveč), tista, ki testira pa ima nek instrument in palico, ki niha pred tistim instrumentom ... Ojoj, kako sem tole po domače napisala ... No, sicer vam bo pa tam vse lepo razložila, kaj in kako stvar deluje. Potem pa začne testirat - gre po različnih snoveh, pripravkih - in glede na nihanje palice pove, kaj ni OK in kaj je OK. V glavnem povsem neboleče, mogoče samo za manjšega otročka proti koncu malo dolgočasno in jim ni več pri miru za sedet. Pa tudi osebje je zelo prijazno, dostopno in se potrudi z malim, ga poskuša malo motivirat in tako ...

Mi smo zadovoljni, upam, da boste tudi vi.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bioresonanca
8.6.2008 11:10:12   
tanjusi
smo opravili prvi pregled na bioresonanci. Pa mi je blo ful zanimivo tudi sinu.user posted image Ugotovili smo alergije na pršico, plesni in ves cvetni prah.user posted image Sem hvaležna da ste mi svetovali da naj bomo točni ker se res držijo uruser posted image .Zaenkrat se za zdravljenje še ne bomo odločili, me pa zanima še čim več vaših izkušenj z zdravljenjem, tudi negativnih, pa kako poteka zdravljenje.user posted image

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bioresonanca
9.6.2008 11:51:44   
rumenasoncnica
Tanjusi,

a mi lahko poves, koliko stane testiranje?
In kakšne težave je imel tvoj user posted image , da ste se odločili za testiranje?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bioresonanca
9.6.2008 14:32:58   
tanjusi
v rogaški slatini je 60 e.Sin je star 10 let in ga muči večerni daveč kašelj in je zdravnica posumila na alergijo, ampak v alergološki se zelo čaka.Občasno ma pa tudi prebavne motnje in ga vse srbi in je res še kar precej stvari kritičnih vsaj po bioresonanci .

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bioresonanca
11.6.2008 8:58:47   
sonja_ez
Že dvakrat sem zasledila, da je sedaj v Nemčiji bioresonanca ukinjena zaradi kontraindikacij? Jaz sem z mojima hodila. A ve katera kaj več?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bioresonanca
12.6.2008 13:43:10   
tanjusi
a mi lahko kdo pove primerjavo med alergološkim testiranjem in testiranjem na bioresonanci, kakšne mate izkušnje a pokaže isto? Pa če se je kdo zdravil na bioresonanci pa je imel po tistem še testiranje v alergološki a mu je klaj pokazalo.
Rada bi zvedla čim več.

IZVIRNO SPOROČILO: sonja_ez

Že dvakrat sem zasledila, da je sedaj v Nemčiji bioresonanca ukinjena zaradi kontraindikacij? Jaz sem z mojima hodila. A ve katera kaj več?


kakšne kontraindikacije pa naj bi bile?

(odgovor članu sonja_ez)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bioresonanca
12.6.2008 21:39:13   
Tisana
Pri nas je bilo na bioresonanci ugotovljeno, da ima naša frajlica alergijo na KM, zato smo ji pričeli dajati Pregomin. Čez slabe tri tedne je bila testirana na pediatrični kliniki, kjer so bili kožni testi negativni (to je pogosto), medtem ko je analiza krvi pokazala, da je število protiteles (glede KM) čisto na meji, tako da nam je bilo svetovano, da našo frajlo še vedno hranimo s Pregominom. Protitelesa nastajajo, če vnašaš alergen v telo, tako da bi le-ta že presegla magično mejo, ki ji potem uradna medicina reče alergija, če bi še vedno uporabljali navadno mleko. Torej, v našem primeru smo na pediatriji dobili potrditev ugotovitev bioresonančnega testiranja. Pa še to: kožni testi so neboloči - nakapajo na roko otroku različne snovi, označijo, kam so jih nakapali in potem odčitajo reakcijo, medtem ko je bilo pri nas jemanje krvi izredno mučno - otroku so vzeli kri iz žile, pa ni teklo, pa je zgrešila žilo,... Upam, da sem ti kaj pomagala.Lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bioresonanca
1.5.2010 20:21:07   
sasi13
kam mi svetujete da bi peljala sina na bioresonanco?

_____________________________

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?