|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje za klomifenke
10.1.2006 6:58:23   
Massa26
Hojla, punce.

Moram malo pojamrat oz. vprašat, če se še kateri to dogaja. Včeraj, 20. dan ciklusa, se mi je začela ena taka čudna zelo blaga krvavitev, roza izcedek, danes pa sem opazila še malo rjavega izcedka. To se mi ni zgodilo še nikoli. Ker je za ovulacijsko krvavitev najbrž prepozno (pa itak je nikoli nisem imela), sem namreč 13. dan po klomifenu, za vgnezditveno pa prezgodaj (ker sem po občutku imela O kasneje in ne 7. dan po zadnji tabletki), nimam pojma, kaj naj si mislim. Saj sem že prej vedela, da obstajajo vsi živi izcedki ves čas ciklusa, ampak kri na 20. dan je res čudno videti.

Nekako jo povezujem s klomifenom, čeprav ga imam že 8. mesec, pa je taka situacija prvič. Ali še katera v klomifenskih ciklusih krvavi kar nekje vmes? Aja pa še to - včeraj sem čutila tudi kot en tak zelooo blag pms krč user posted image

Sem prav znervirana, glih še eno dodatno ˝kr neki˝ motnjo rabm.

Mi je pa kar srce zaigralo, preden sem preštela, da še ne more biti vgnezditev.

Prosim za kakšen odgovor user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje za klomifenke
10.1.2006 8:36:51   
naja78
pri klomifenu pride velikokrat do zapoznelih ovulacij,torej jo dobiš sigurno kasnej kot pa imaš svoje.meni je rekel G da pride najpogosteje do 7 dan po zadnji tabletki.malo preračunaj.hudga ni pomoje nič

torej.........................user posted image .hitro da ne bo prepozno.možno je pa več ovulacij...2,3....

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vprašanje za klomifenke
10.1.2006 8:53:29   
Massa26
Naja78, hvala za odgovor!

Včeraj je bilo pri meni sicer 13. dan po zadnji tabletki user posted image , ampak, no, saj user posted image sva, tako da nimam nič proti, če je bila še ena O gratis user posted image .  Sem se pomirila, čeprav sem na navodilih pri klomifenu prebrala nekaj o ne vem kakšnih poškodbah, ampak sem raje odločila navodila in se ne bom preveč sekirala.

Bomo videli čez ene 14 dni.

LP!user posted image


(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vprašanje za klomifenke
10.1.2006 8:59:23   
Mijavček
OJ,

pravi odgovor ti verjetno da samo strokovnjak. Me pa lahko samo ugibamo in moje mnenje je, da čist možno, da imaš šele zdaj O, mogoče tudi drugo, kot je rekla naja.
Lahko je pa tudi vgnezditev, kaj pa veš. Upam, da ti ne bo porušilo sistema in da bojo rezultati:  user posted image

kar se tiče PMS krčev jih imam jaz občasno (po tem ko grem na WC) tudi nekako od 20. dneva dalje in to že nekaj let. Zdaj na Klomifenu, pa so še bolj hudi in ta mesec že 18. dan user posted image  O sem imela 14. dan (naslednji dan po stop injekciji). Tudi mene skrbi kaj to pomeni. Če ima še katera, naj se plis javi, bomo glave skup staknile. 


(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vprašanje za klomifenke
10.1.2006 9:51:13   
marrusa
Massa,tudi meni se je v 2.ciklusu ciklusu jemanja klomifena pojav nekaj dni pred pričakovano M rjav izcedek,ki je bil malo pomešan s krvjo.Trajal je dva dni in čez nekaj dni ker ni bilo M,sem naredila test,ki mi je pokazal user posted image .
Držim pesti,da boš tudi ti čez nekaj dni zagledala user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vprašanje za klomifenke
10.1.2006 18:05:20   
Massa26
Uf, o user posted image  komaj upam sanjat, zadovoljna bom že, če ne gre za kakšne hujše motnje, ki me bodo oddaljile od user posted image .

Hvala za podporo, bom sporočila rezultat user posted image user posted image ..

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?