|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Reš zamrznjenčki
2.10.2009 12:57:31   
misojka
Sej najbrž sem totalno zmedena, ampak pri vseh postopkih, ki sem jih dala skos se res ne spomnim več natančnega poteka. Pa me je kr strah Reša polkicat in ga vprašat ker mi bo tako nahitro vse razložil, da mi spet n bo nic jasno. V čem je torej problem...

Naslednji mesec bi rada začela z novim postopkom z zamrznjenčki, v Postojni me namreč čakata dva eskimčka. Z možem sva bila v postopku v začetu poletja pa sva ga na sredi priprav prekinila zaradi privatnih zadev, ki bi nama zakomplicirale nosečnost. Torej doma imam vsa zdravila potrebna za začetek postopka, da bi začela moram torej samo poklicat Reša in mu rečt, da bi šla še enkrat znova.

Me je pa strah, da bo on rekel samo ok ... in mi ne bo še enkrat povedal (ali pa bo o v 2 besedah) kako in kaj z zdravili, jst pa tut ne vem več. A se katera spomni kaj se že jemlje od katerega dneva in kako. Kolikor se spomnim greš potem 12 dan na pregled debeline maternice.

Mi lahko katera pomaga. Sej mi je jasno, da mi bo natančno pol povedal on (upam vsaj), pa vseeno, prej bi se rada malo pripravila (tiste, ki ste pri njemu boste morda razumele). Mi je namreč že parkrat ´natulil´user posted image , da bi si pa zdaj res že lahko zapomnila, ampak (po raznih ivfjih, klomifenih in zamrznjenčkih) ne gre in ne gre user posted image
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reš zamrznjenčki
20.10.2009 13:41:18   
pika79
Mislim, da začneš z zdravili drugi dan M, več se pa ne spomnem, ampak ti ga kar pokliči, to ko te nadere se niti ne spomni več, ti pa tudi kar pozabi, mene naprimer vsakič vpraša koliko sem se zredila, pa nisem debela in tudi zredila se nisem, na punkciji pa mi je rekel zakaj nisem šla na stranišče, ker ga je polni mehur oviral, pa sem rekla,da sem šla (ker sem res) in da nisem vedela da moram imeti prazen mehur,..vglavnem ne se sekirat kar pokliči ga in piši kar ti pove,..če ne pa vprašaj,..sej vedno pove,..

srečno,..

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?