|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležalnik
28.1.2006 10:09:09   
lenika
Noseča sem 26 tednov in v mesecu maju pričakujem svojega prvega otroka. Z možem sva se odločila, da košarice od vozička ne bova prenašala po stopnicah gor in dol, ker je pretežka in bova za v stanovanje kupila ležalnik. Mene zanima, kakšen ležalnik je primeren za dnevno bivanje v njem, katerega se splača kupit in koliko približno ležalnik stane?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležalnik
28.1.2006 10:12:11   
mojcadamijan
Mi imamo chiccotovega, sicer je bil malo dražji, ampak nam ni niti malo žal, da smo ga kupili, saj ga uporabljamo že od 1,5 meseca tudi za spanje podnevi

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ležalnik
28.1.2006 10:13:11   
mojcadamijan
Bil je pa malo manj kot 18000 SIT, ampak dobiš tudi cenejše

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ležalnik
28.1.2006 10:25:38   
larči
Mi smo namesto kosa vzeli lunco in je super,za prenašat dojenčka ,kot stol za v avto in ležalnik za doma..Lezalnik sem dobila abc design in mi ni prav nic prakticen.

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ležalnik
28.1.2006 10:27:58   
tinkatonka
Jaz sem kupila ležalnik od ABC Design. Če misliš prenašat v njem novorojenčka je pomembno, da se da čisto v ležeč položaj. Moj ima možnost nastavitve treh naklonov: ležeči, polležeči in sedeči. Pa tudi za nogice ima dva naklona. Jaz sem sicer kupila rabljenega, ki izgleda kot nov, ima pa tudi lok z igračkami, ki pridejo prav kasneje, ko se otrok začne zanimat za stvari okoli sebe. Aja ima pa tudi moznost fiksnega položaja, ko ga postaviš na tla in možnost položaja za guganje. Mislim da tak nov ležalnik pride okoli 18 - 20 tisoč SIT. Jaz sem rabljenega kupila za 8.000 SIT. Se ti splača mal pogledat med malimi oglasi.



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ležalnik
28.1.2006 11:41:17   
Tipi
Jaz sem uporabljala tega od ABC design, ki ga je opisala tinatonka in je bil super. Je pa res, da se ti splača kupiti rabljenega ali pa si ga sposoditi. Malo glej baby centrove akcije, nikoli ne veš.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ležalnik
28.1.2006 20:23:49   
jasnica
Jaz sem kupila chiccotovega kakšen mesec nazaj v Baby centru in je bil full znižan, tako da se splača njihove akcije spremljat. O uporabnosti pa malo kasneje, odštevam dneve do rojstva user posted image .

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ležalnik
28.1.2006 21:14:52   
lelaval
Jaz ga uporabljam od 1 meseca naprej - še sedaj pri skoraj 8 mesecih mi pride prav. Imam pa sposojenega od kolegice.
Če boš kupila za cca 12.00, mislim, da ne more biti tako slb.
Lupinico pa uporabljam le za prevoz v avtu.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ležalnik
28.1.2006 21:44:36   
KMALU
mi imamo lupinico. A mislite da je to dovolj? A ve dajete tamale spat v lupinico cez dan? Zakaj pa ne v posteljico?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ležalnik
29.1.2006 9:53:24   
Grascakinja
Tudi jaz imam ta listi ežalnik ABC design in je nepogrešljiv. Bil je 14.000. Pri 7m je še vedno vsak dan večkrat v uporabi in ga bomo čist amortizirali. Ker še ne sedi čisto, se je spremenil tudi v stolček za hranjenje!

KMALU, lupinica je AVTOSEDEŽ. Namenjena je vožnji v avtomobilu in prenašanju otroka iz avta in vanj. Spanje v lupinici čez dan gotovo ni primerno, kot tudi daljše bivanje v njej. Otrok naj spi na ravni podlagi. Moja je, ko je bila micena, spala čez dan na sedežni, kjer sva skupaj počivali, zdaj pa spi v svoji posteljici ali pa se na veliki postelji crkljamo in dremljemo vsi.

Otroka v ležalnik ne daš spat (saj včasih vseeno zaspijo not, ko so mali), ampak ga imaš v njem naprimer v kuhinji, kadar kuhaš in tako naprej. Lupinica ima vedno en in isti položaj, ki za dojenčkovo hrbtenico ni najbolj primeren, ležalnik pa se lahko povsem poleže, kasneje pa njegov naklon prilagajaš otroku. Jaz ga toplo priporočam.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ležalnik
29.1.2006 10:41:04   
benika
Mi imamo ležalnik od Pikola in ga ne zamenjam za nič na svetu. Ima 3 nastavitve višine naslonjala, ročko za prenašanje in lok z igračkami, edino nogice mu že mal ven ven štrlijo. Ampak važno, da tamali uživa noter.

Kmalu, naš fant pri 4 mesecih tako opleta s svojo ritjo, a mi je zadnjič zlezel ven iz lupinice. Tudi če ga privežem ni kaj dosti drugače, ker potem skoraj visi na štrikih, ritko pa še vseeno ven tišči.Lupinica sploh ni stabilna tako kot ležalnik.Se pridružujem mnenju Pupe25.

lp

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ležalnik
29.1.2006 10:41:20   
Barbs
Tudi jaz sem pri prvih dveh hčerkah uporabljala ležalnik. Toplo ga priporočam. Od vse "dodatne opreme" - hojice, stajica rararara mi je prav ležalnik prišel najbolj prav, medtem, ko sem ostale stavri kaj kmalu zapakirala in oddala naprej. Ležalnik pa sem imela kar v kuhinji na mizi, kosem kuhala, kaj drugega počela, da smo se lahko "pogovarjali" , prepevali itd... Tudi, ko smo bili vsi v dnevni sobi,  sta bili ta mali v ležalniku ( v budnem obdobju) , spat pa sem jih vedno (skoraj) dala v posteljico ( včasih seveda tudi v mojo) .
Meni se ležalnik zdi resnično pametna naložba .user posted image  Aja, še to.... pri hčerkah sem imela chicco, potem smo ga oddali ( tako kot vse ostalo) ker smo pač mislili , da ne bomo nikoli več rabili . Malo smo se zmotiliuser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ležalnik
29.1.2006 18:09:38   
KMALU
To da imajo otroke v lupinici cez dan, so napisale nekatere na forumu, zato sprasujem. Meni se zdi najbolj logicno, da ga das spat v posteljo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ležalnik
29.1.2006 20:30:32   
eya
A je katera prakticirala to, da je dojenček spal v matrix lupinici od Jane? Ker se da tudi čisto položiti, mislim, da bi bilo ok, tudi če ga pustiš spati v njej (da ga ne prestavljaš v posteljico, če že slučajno zaspi v lupinici).

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ležalnik
29.1.2006 21:58:55   
soncek&luna
jaz tudi uporabljam lezalnik za mojega user posted image .. imam bebe comfort in je mali prav zadovoljen v njem...
za spanje v lupinici pa sem jaz odlocno proti... dojencki morajo spati na ravni podlagi... jaz mojega brez problema zbudim, ko ga prinesem iz avta in ce spi... ga pac slecem in polozim na kavc ali v poteljico in zaspi naprej...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ležalnik
29.1.2006 22:18:07   
nana 27
Pri nas je pa bil ležalnik OK le na začetku.  Zdaj (pri treh mesecih) pa ga ne spravim več vanj, ker se z nogicami odriva in začne jokati. Mu je bilo zelo dobro v lupinici. V njej ni spal, ampak smo ga dali vanjo, ko smo jedli, ali ko je bilo treba kaj narediti. V njej je užival, ker se je gugal in če je bil kaj zaprt, se je v njej najlaže pokakal. Aja, pri krčih je bila lupinica nepogrešljiva, saj se je le v njej pomiril. Lupinico smo dobili za darilo in smo jo imeli samo za doma.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?