|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček KNORR NIZZA
23.1.2006 13:02:05   
livia
Ali ima katera izkušnje s tem vozičkom?
Zanimajo me prednosti, slabosti,... če se da kje kupit dodatke, kot npr. torbo, dežnik oz. senčnik,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček KNORR NIZZA
23.1.2006 19:15:51   
frutka_
Jaz poznam od Knorr-a samo juhice...user posted image

Malo šale...ne, prvič slišim za ta voziček?!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 8:17:00   
livia
Vidiš, to je pa ko ljudje nismo mahnjeni na znamke.
Meni se zdi voziček čisto cool. Ima vse kar rabiš. Prestavljiv ročaj, velika kolesa, vrečo, zimsko pregrinjalo, nastavljiv ročaj po višini,...
http://www.spielgeschenke.de/product_info.php?products_id=38058&refer=Kelkoo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 8:54:59   
Bojana 78
Tale voziček ne izgleda slabo - tudi jaz počasi že iščem primerni voziček za svojo pikico. Ampak tega še nisem zasledila v nobeni trgovini - jih prodajajo tudi pri nas. Z veseljem bi si ga v živo pogledala. 

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 9:44:22   
Anonimen
Ta voziček res dobro zgleda. Bodi pozorna edino na težo, meni se zdi 16kg kar precej. Sicer ne vem, če so ti vozički z velikimi kolesi na splošno kaj lažji user posted image

Pa še to preveri, če so vrtljiva kolesa. Sicer so zelo slabo obvladljivi. Jaz ne znam toliko nemško user posted image

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 11:05:00   
Minka Pobalinka



Nekaj Knorrovih vozičkov imajo v Arielu v BTC - ju. Jaz sem si jih podrobno ogledovala, ker so mi bili zelo všeč... dokler ga nisem poskusila dvignit.. Voz ima TONO IN POL.. šalo na stran - grozno je težak..



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 11:13:47   
livia
Jaz sem ga kupila v soboto v Arielu in je bil 79.000, pa še v januarju imajo 20% popusta na vozičke, tako da me je prišel 64.000, kar se mi zdi malo.
Mogoče je res malo težek (baje 16 kg), samo po mojem tudi drugi 4 kolesniki z velikimi kolesi niso bistveno lažji. Jaz ga tudi ne bom kaj dosti dvigala, ker ga kar zapeljem v klet, razen mogoče v avto, če mojega ne bo zraven.
V soboto so imeli v Arielu še enega, vendar druge barve.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 13:00:47   
Minka Pobalinka



Joj meni se 79.000 za 16 kilski voz zdi zelo veliko..  user posted image



(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 13:29:00   
livia
A KDO VE KOLK SO TEŽKI OSTALI VOZIČKI TIPA 4 KOLESNIK Z VELIKIMI KOLESI?

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: voziček KNORR NIZZA
24.1.2006 15:58:06   
Anonimen
Ja, saj v tem je štos, večina takih vozičkov je precej težkih. Malo pobrskaj po spletnih straneh, npr. www.hoco.at (big foot ima 16,7 kg s prenosno torbo, diamond 15kg), quinny freestyle 4 naj bi imel 15 kg. Podvozje pri PP je težko npr. 9,5 kg.
Odvisno, kaj ti je bolj pomembno - velika kolesa, teža, zložljivost, cena,...

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: voziček KNORR NIZZA
25.1.2006 8:21:50   
Bojana 78
Lp vsem. Ali ve katera, v kateri trgovini v MB oz. Avstriji (Graz) bi si lahko v živo pogledala voziček Knorr Nizza?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: voziček KNORR NIZZA
25.1.2006 8:47:38   
Barbs
Jaz sem si ta voziček ogledala v Arielu v LJ, ko sem šla gledat Jaguarja. Zdel se mi je res ogromen. Mogoče zaradi dejstva, da so bili pač vsi zraven njega manjši. Ne samo, da je precej višji in širši, kot ostali, tudi nekam "šarast" se mi je zdel. Res pa je, da je odvisno od načina lajfa. Mi definitivno ne rabimo košare, pa nekih "coknpokov" ; športni voziček, ki se na začetku poleže,  s strehico, ki se da zadaj čisto zapreti, pa "dobre gume" za na teren. Pri prvi deklici sem najprej imela globok voziček ( pa je bila junijka) in sem ugotovila, da smo kupili čist brezveze...Pri drugi sem bila bolj praktična, pri ta tretjem bom pa verjetno še najbolj.user posted image


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: voziček KNORR NIZZA
27.1.2006 11:44:27   
barni
Jaz se tudi zanimam za ta vozicek. Sem si zadala nalogo, da najdem vozicek, ki bo stal pod 80.000 SIT.

Ker pa sem v nasportju z nekaterimi mnenja, da mi bo torba za prenasanje otroka prisla zelo prav (pazi, to ni kosara!), zelim, da ima vozicek tudi to in to vsteto v ceno ne kot dodatek. Pa bom rodila junija.

Rada bi takega na stiri velika kolesa.
Berem, da je ta vozicek KNORR NIZZA tezak. ALi je kaksen vozicek, ki ima stiri velika kolesa in torbo za prenasanje otroka lazji kot 15 kg? Ima katera izkusnje s tem?

Jaz sem sicer vrgla oko na vozicke HOCO. Najprej sem gledala HARTAN, pa so mi predragi!
Quinny ima samo tri kolesa. Peg perego pa nima velikih koles. In noben od teh nima vkljucene torbe za prenasanje otroka.

Skratka, ce katera pozna se kaksno znamko vozicka, ki se ga dobi za ceno do 80.000 sit, bom zelo vesela. Kupujem pa kombiniran vozicek in ne samo sportnega dela.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: voziček KNORR NIZZA
27.1.2006 12:04:13   
Barbs
Barni,

v Arielu spodaj pod Emporiom sem videla razstavljen lanski model Haucka Mini Stars ... rjave barve, s košaro,; do srede naslednjega tedna ima 20% popust in je tako okrog 70.000. Nima ogromnih koles, ima pa večja. Morda pa ti bo všeč.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: voziček KNORR NIZZA
27.1.2006 15:11:38   
zaliga
Ojla nosečke!
Sprašuješ koliko so težki 4kolesni vozički!? Jaz sem decembra kupila v akciji ABC design, je sicer trikolesnik, tehta pa 15 kg/-1kg.Nažalost je to res kar težko, koliko sem pa jaz seznanjena, so najlažji od Hauca!
Veliko sreče pri nakupu!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: voziček KNORR NIZZA
27.1.2006 22:53:25   
Anonimen
barni, glede torbe sem ti odgovorila že pri drugi temi. Če nisi zahtevna in je lahko torba pač druge znamke in barve, jo kupi posebej.
Drugače pa vem, da ima to torbo vključeno v ceni Hauck Denver 6, samo ima majhna kolesa (jaz sem iskala voziček z majhnimi kolesi in ročajem, ki se obrača naprej/nazaj). Pa vseeno cca 15kg, zato ga jaz nisem kupila. Je pa ta voziček v Toysu ful ugoden - 130€.

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: voziček KNORR NIZZA
28.1.2006 20:48:02   
F*S*M
Ojla, jaz sem kupila ravno prejšni teden Knorr Nizzo, res je da je težek 15 kg, ampak ima moja prijateljica podobnega od haucka ki jih ima tudi 15 kg, tako da so verjetno vsi ti vozički z velikimi kolesi okrog 15 kg. Men je ta voz full všeč, že zato ker se da premikat ročaj, v ceno ima všteto tudi torbo za prenašanje otroka, stane pa pri nas 80 jurjev, kar se mi zdi še neka srednja reč. Pa še to kupili smo ga v arielu, ki je imel v tem mes. 20% popust na gotovino, tako da sva za ta denar vzela že jajčo (lupinico) za prenašanje otroka, tako da smo za prve mesece kar se tiče transporta preskrbljeni. Drugače pa imaš podoben voziček tudi v Neckermanu, ki pa je od druge firme tudi za tako ceno, ali pa še eden ki pa je 50 jurjev, ampak mislim da je za malenkost manjši in težji za 2 kg. Ta kolesa na knorru niso vrtljiv, vendar ko se ga enkrat navadiš ti vožnja z njim ne dela nobenih problemov.

UZpam, da sem vam kaj pomagala lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: voziček KNORR NIZZA
29.1.2006 11:07:28   
barni
Jaz sem si sedaj malo v zivo ogledala te razlicne vozicke in odlocila sem se, da bi ga rada imela z velikimi kolesi, ki se itak dajo dol, ce gres na daljso pot in rabis vec prostora v prtljazniku.

So pa vsi tezki nad 15 kg tudi nekateri trikolesniki, pa so lahko tudi zelo zelo dragi, pa imajo toliko KG. TOrej cena ni tista, ki bi povedala, da je vozicek lahek. Pa tudi prenasati mi ga ne bo treba, ker ne zivim v bloku.

Jaz sem si svojega ze izbrala, ima vse kar potrebujem res cisto vse (tudi torbo, ki je v barvi in pase zraven), cena pa je 67.000 sit, kar se mi zdi zelo ugodno.

TE bolj prepoznavne znamke imajo iste teze vozicka, skoraj isto ogrodje, zlozijo se enako, pa so tudi do 50.000 sit drazji.

Edino kar me muci sedaj je to, da je morda se prezgodaj za  nakup vozicka in nakupovanje na sploh, saj rodim sele konec junija.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: voziček KNORR NIZZA
29.1.2006 11:39:54   
Anonimen
Kateri voziček pa si izbrala?
Glede zgodnjega nakupa - če je to redna cena vozička, ki je vedno na zalogi, lahko mogoče še počakaš. Sicer pa kar nabavi in se ne oziraj na vraževerja.

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: voziček KNORR NIZZA
2.2.2006 19:29:16   
barni
Ogledala sem si enega "no name" user posted image  No menda je od firme Baby plus, samo meni se zdi podoben vsem 4 kolesnikom, ki imajo vsa 4 kolesa anko velika in fiksna.

BOm se videla itak je se cas. TO se je tako tezko odlocit....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?