|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nahrbtnik za nošenje otroka "po mestu"
31.1.2006 21:43:16   
pravljica
odpiram novo temo, ker sem prebskala vse nazaj, ampak nikjer ni govora o kakšnem drugem nahrbtniku...vem že vse o VAUDE in KID COMFORT, ampak ne dvomim, da bi bila to zame dobra izbira...ne gre se toliko za finančno stran kot za to, da ti modeli izgledajo res čisto gorski...jaz bi pa nekaj bol za po mestu...pa vseeno dovolj udobnega zame in za malega user posted image

boštjan, primoza, kdorkoli user posted image  kaj naj kupim, da mi ne bo žal user posted image

nekaj takšnega od bebe comfort - piloo, ali podobni model yooky, sta mi na izgled všeč, kako se pa obnese, nimam pojma:
http://www.btc-city.com/babycenter/vsezaotroka/otroskaoprema/detail.php?id=1279 



_____________________________

yeah, thats me ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
31.1.2006 22:05:16   
Primoza
Vaude Jolly ne izgleda nič bolj gorski kot tisti na linku. Jollj ima zložljivo strehico, ki jo enostavno spraviš ko je ne rabiš in je primerno uravnotežen kar se pozna pri enostavnosti nošnje. Je pa prbl. enako drag kot tisti na linku.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
31.1.2006 22:27:09   
pravljica
hvala!
trenutno imam pred sabo sprintane vse možnosti vaude in deuterja...pa nimam pojma na podlagi česa naj se odločim user posted image
ala confort III in jolly confort mi res izgledata že prava strupa...kaj pa tiste vaude light variante pa swing IV? ali deuter confort I - ta mi je še najbolj všeč user posted image ? bi bil ta tudi uredu za "po mestu"? meni je važno, da bo moji hrbtenici lepo in seveda, da bo mali užival...tudi poleti, ko bo vroče...imajo tiste varjante strehice? in kako je res to poleti...se veliko potijo v nahrbtniku?

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
1.2.2006 7:36:45   
Bostjan-1
Odgovor na vprašanje, kaj naj kupiš, da ti ne bo žal, očitno slutiš, pa ti ni všeč. Najbolje da se odpraviš v trgovino, prepričaš trgovca, da ti posodi ta in oni nahrbtnik za uro ali dve in potem malo migaš z otrokom po mestu. Potem pa se odločiš za po tebi najbolj umerjenega. Vem, da je nekomu, ki ni ravno hribolazec in nima izkušenj z nahrbtniki, težko dopovedati, kaj pomeni na hrbtišču mrežica in kaj klasično gorniško hrbtišče s fiksno oporo - pa čeprav gre samo za pohajkovanje po mestu. Do odgovora boš torej najlažje prišla z že omenjenim preiskusom. Na tak način sem tudi jaz začel.
No, če ne boš ravno prepričljiva pri trgovcih, bi ti morebiti tudi jaz lahko posodil svojega Deuterja KC III (klasično gorniško hrbtišče, podobnega ima tudi KC II), lahko pa dobim še KC I (mrežica). En znanec ima tudi Vaudeja, a bi ga moral preje preveriti. Javi se (bohami@mail.com), pa bova videla, če ti lahko moja pomoč kako koristi pri odločitvi. Doma sem iz Šmartna pri Litiji.

LP in dobro izbiro, ki bo v veselje tebi in tvoji družini!
Boštjan

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
1.2.2006 7:40:13   
Jančika_
Pravljica, mi imamo enega, ki je čisto "gorski" (Jack Wolfskin Watchtower Pro), pa mi ni nič nerodno hoditi po mestu z njim. Se mi zdi, da je glavna razlika med navadnimi in gorskimi v tem, da v goskih otrok sedi precej višje in vidi staršu čez glavo.

Poleti nisem imela občutka, da bi se mali kaj ekstra potil v nahrbtniku. Je pa hecno, če ga nesem jaz - imam namreč 152cm, nahrbtnik je pa tako visok in velik, da je videti, kot da on mene nese, ne jaz njegauser posted image . Enkrat sem na sprehodu srečala kakšna 2m visokega tipa, ki je otroka nesel v nahrbtniku, pa si ni mogel kaj, da se mi ne bi malo režal - jaz sem se pa njemu, ker sva bila res hecen par.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
1.2.2006 10:08:27   
cicido
Bostjan, men si tud poslal dobro literaturo glede nahrbtnika. Na koncu sem se odlocila za nahrbtnik Maya Maya in povem, da mi ni zal. Je dober tako zame, kot za naso Ulo. In naj se povem, da se veliko prenosiva, tako v mestu, kot v trgovini, saj je veliko bolj prakticen kot vozicek.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
1.2.2006 10:10:34   
cicido
Pravljica, ce hoces, ti lahko posljem sliko od mojega, da bos videla, kako zgleda.

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nahrbtnik za nošenje otroka "po mest...
1.2.2006 11:01:03   
pravljica
boštjan, hvala...sem že vse prebrala o tem, kako si sam vse sprobal user posted image  ampak si ne predstavljam, da pridem v trgovino in prosim za izposojo nahrbtnika za 2 uri, pa potem drugega in tretjega user posted image  škoda da sem iz MB, drugače bi res skočila do tebe...kje v MB so trgovine s kvalitetnimi nahrbtniki - iglu šport (na internetni strani nisem našla otroških?) in v elanovi trgovini? še kje? kaj pa maya maya...sem tudi iskala in nisem našla nobenega podatka ali slike user posted image  
cicido...prosim, pošlji mi kakšno fotko, da si dam še tega na seznam user posted image

ja jančika, eden kriterijev je tudi, da otrok vidi čez mene user posted image  torej je tudi to lastnost gorskih nahrbtikov?

zdaj imam 3, ki se mi zdijo primerni za nas...če so res, pa ne vem user posted image

vaude swing IV
deuter KC I
bebe confort piloo ali yooky




_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?