|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje
1.3.2006 18:21:08   
Mojra
Pozdravlene !
Nas mali ima 5,5m pa sem mu dala malo skute z banano. Je zacel kar hlastat tako je bilo dobrooo, potem pa... okoli ust je postal tako rdec da me je skoraj kap. Po eni uri je rdecica zginila. Menim da to ni bila alergija ampak nekaksna reakcija. Zanima me ali si je pri kateri od vas tudi kaj takega zgodilo in kaj menite ??
Drugace pa grem jaz obcasno v firmo , pa je mali z ockom tri,stiri ure doma... in vmes pojesta kaksen dober frutek...im jih mal zelo rad. Nas Ati je tako zmatran v tem casuuser posted image , da pridejo samo Frutki v upostev, nece oz. mu je prenaporno user posted image mesat mleko Milupa, pa riževo kasico, pa kaksen jabolk skuhat. In sedaj bistvo... a ce jaz skuham kaksno zelenjavco zjutri predem grem in jo zmeckam pa potem recem njemu naj samo doda malo prekuhane vode in je zelenjava tako stara 3 ure .. a mislite da bi bilo to o.k. ali pa bi bila ze postana ... kaj pa vem razmisljam... kaj pa ve mislite ?
user posted image pozdrav z morja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje
1.3.2006 18:30:26   
Anonimen
A že sedaj mu daješ takšne sladke stvari,pazi da se ti ne bo navadil.
Sicer pa skuhaj zelenjavo in jo pusti v tej vodi.glede sadja pa jaz skuham kompot od jabolk in hrušk.tako da oči nima kaj za delat.
sicer pa nihče ni tako zmantran da otroku ne bi šel tega delat kar si ti napisala,treba očija malce pošpotatuser posted image
Nič ne bo če boš skuhala in da mu da to za jest drugi dan ali pa isti

(odgovor članu Mojra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje
1.3.2006 18:39:48   
Mojra
ja, pa je priden mali, vse je... sem mu dala korencek, pa grahek, bučke, pa navadno prekuhano vodo... tko da ni sam na sladko usekan. Sej nas ati je ful priden ga moram pohvalit, je pa tud prefrigan.. sedaj ko je ugotovil da so frutki ze narejeni ... po liniji najlažjega upora... sicer pa rajš videm da se mata fajn in se igrata in družita ko pa da tam po kuhni skače in sta pol oba tečnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje
1.3.2006 18:55:16   
Anonimen
ja,no jaz včasih svojemu napišem kako in kaj mora naredit.
sicer pa enkrat ko sem prišla domov me je skoraj kap,oba sta bila v kuhinji,očka je kuhal in hkrati z malim plesal v naročju hihihi.
da bi imela takrat kamero ....
Ja,no sam treba pazit na sladko,ker se zelo hitro navadijo,a odvadit jih je nemogoče,no nekatere.

(odgovor članu Mojra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: REAKCIJA NA SKUTO in pogrevanje
2.3.2006 12:11:31   
Barči78
Ko sem Neji prvič dala kivi, je bila okrog ust čisto rdeča. Ampak to baje zaradi C vitamina, ki pa ga je v kiviju veliko. Samo fino sem jo umila, pa je zginilo.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?