|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavalni obroč in plavalne hlačke
11.4.2006 0:05:34   
tinkara333
Živjo!
Mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje s temi fredovimi kopalnimi obroči in plavalnimi hlačami ali z plavalno oblekico?
Zanimajo me predvsem hlačke in oblekica ali je res čisto prav otroku s številko 68?
Pa zanima me tudi če se to oboje dobi v atlantisu in če katera ve kakšna je v Atlantisu cena rdečega obroča in plavalnih hlač oz. oblekice št. 68?
Kakšno je vaše mnenje, koliko časa je lahko otrok star 6 mesecev v vodi v notranjih bazenih in kolikokrat dnevno? Koliko bo imela voda stopinj še ne vem bo pa več bazenov tako da bo verjetno različno.
Resnično se vam zahvaljujem za morebitne odgovore in mnenja ker me zelo skrbi da ne bi napačno ravnala!
Lep pozdrav in lepo se imejte še naprej!

_____________________________

Always look on the bright side of life.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.4.2006 7:18:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkara333)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plavalni obroč in plavalne hlačke
11.4.2006 7:54:41   
Anonimen
Ja, v Atlantisu imajo rdeč Fredov obroč, mislim da stane  6.500 SIT.
Če je uporaben? Kaj pa vem, pri nas se ni obnesel. Za na tečaj ga je moral imeti, ampak se je začel blazno dolgočasiti po tem,ko je začel hoditi po kolenih in je bil bolj mobilen zunaj bazena. Tako da ga od 10. meseca naprej nismo več uporabljali. Pri dobre letu dni pa je imel že rokavčke.
Za neoprenke bi pa rekla, da niso smiselne, ker toliko časa, kot je otrok lahko v vodi, je lahko tudi v kopalkah za dojenčke ali v plavalni plenički. Še nobenemu  ni noč bilo, če ni imel teh neoprenk. Tudi mojemu otroku ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: plavalni obroč in plavalne hlačke
11.4.2006 8:05:02   
wawa
Fredov obroč se naroči prek neta, linka maš na strani http://www.plavanje-dojenckov.com/

Voda naj bi imela pri tok majhnih 32 stopinj cenzija, na začetku naj bi bili v vodi ene 30min, samo tvoj je že malo starejši, ampak jaz vseeno nebi pretiravala na začetku, ker otroku pade temperatura in ga moreš ko prideš vn takoj zavit v brisačo in oblečt saj v body.

Atlantis-tudi tam izvajajo vadbo za dojenčke, zato ti lahko povem da je zelo primeren za tako stare imaš pa dve možnosti-bazen v termalnem delu, ki ima natanko 32 C in jeprimeren ali pa otroški del v praku doživetji ki ima prav tako 32C in je tudi primeren.

Z hlačkami je tako, če ima otrok bolj suhe nogiče potem ga tam ne primejo, in to ni dobro, ker gre vse mimo, potem je treba dat gor še plavalno plenico, ampak če je 68 prav mojemu, ki ima 4.5 meseca bo tvojemu pomoje sigurno. Maš pa tudi nekje na uni strani ki sem ti jo napisala zgoraj oziroma na uradni strani od Freeda naisamo kje jih lahko poskusiš. Za začetek pa lahko kupiš plavalne plenice v DM in kopalkice vse skupaj pride ene 4 tisoč.

Evo s tem sem se jaz ukvarjala ene 14 dni nazaj ko sem malega vpisovala na plavanje zato vem, nekaj informacij pa sem dobila tudi potem na plavanju.

Še to obroč je super in naš res uživa, samo naš se je zmatral po ene 10 min.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: plavalni obroč in plavalne hlačke
11.4.2006 8:23:38   
viv_
Mi ga nismo nikoli imeli. Na začetku smo imeli en tak obroč s hlačkami, pa ne prav dolgo, pri letu je bila na rokavčkih. Zdaj, pri dveh letih smo pa rokavčke ukinili in ima "kačo", ki si jo lepo da pod roke in plava z njo. Se mi zdi, da je boljši položaj, ker lepo leži na vodi, pri rokavčkih so pa noge vedno navpično navzdol. Te kače tudi prodajajo v Atlantisu, stane pa 990 Sit.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: plavalni obroč in plavalne hlačke
11.4.2006 9:08:22   
SaaS
S sinom sva šla na plavalni tečaj s 5 meseci. Takrat sem kupila neoprenske hlačke (če se prav spomnim 68), a jih je še v času tečaja prerasel. nisem kupovala novih, ampak sva enostavno začela uporabljati plavalne pleničke Babylove iz DM. Meni se zdijo zelo v redu. Pri enem letu sva šla še enkrat na tečaj in sploh nisem razmišljala o neoprenkah, ampak spet te pleničke. Pozimi smo bili v toplicah in tudi tam so se obnesle.
Kupila pa sem tudi fredov obroč, ki se pri nas obnese. Mali se je kar dobro počutil v njem. Kot pravi Viv, so pri rokavčkih noge navzdol, ta obroč pa je narejen tako, da je otrok v njem v čimbolj vodoravnem položaju.  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?