|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOPUST
9.5.2006 12:36:06   
NANA123
ZANIMA ME KAKO JE Z NOVIM DOPUST KOLIKO MI PRIPADA OD 10.3.2006 SEM V BOLNIŠKI IN UPAM DA BOM DO KONCA ZANIMA ME ALI LAHKO NOVI DOPUST POKORISTIŠ PRED PORODNIŠKO DELAM NAMREČ V TRGOVINI. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOPUST
9.5.2006 12:46:18   
Cebelica Maja
Za tale odgovor je pa potrebno imeti malo več podatkov, npr. Kdaj se ti začne porodniška?

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DOPUST
9.5.2006 12:57:47   
NANA123
14.11.IMAM ROK TAKO DA SEM NOSEČA 3 MESECE

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DOPUST
9.5.2006 13:25:10   
Cebelica Maja
Novi dopust (letošnji) lahko porabiš letos. Če bo tako naneslo, da boš do konca porodniške na bolniški se dogovori z G da boš na koncu porabila še dopust.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: DOPUST
9.5.2006 14:35:21   
@lina
Dopust ti res pripada v celoti, ravno tako regres, ampak jaz se ne bi tako igrala z zaključevanjem bolniške da bi izkoristila dopust, razen če si na bolniški zaradi težav začasne narave. Če si na bolniški zaradi rizične nosečnosti oz. varne donositve otroka, potem ti G tudi ne sme zaključiti bolniške do porodniške. Kajti če ti to naredi, pomeni da bi te lahko poslal tudi delat. S tem se avtomatično pokaže, da si enostavno "simulantka" na bolniški. Pa s tem ne pravim, da si, ker ne poznam tvojih težav, samo povem ti, kaj to lahko pomeni.

Raje lepo počivaj na bolniški, poskrbi za svojo varnost in varnost svojega otročka, tistih nekaj fičnikov manj na mesec boš pa tudi preživela.

Res pa je tudi, da ti bo ves letošnji dopust propadel, saj ga ne boš mogla nič izkoristiti tudi do 30.6. naslednje leto ne, ker boš še vedno na porodniški.

Pa srečno, odloči se pa še vedno po svoji vesti.

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: DOPUST
10.5.2006 8:25:23   
Anonimen
Živjo!
Z dopusti je tako, da je veliko odvisno od delodajalca. Eni ti grejo toliko na roko, da se lahko dogovoriš in ti bolniško prekine na določen datum tako, da lahko izrabiš še dopust. Večina delodajalcev pa to nerada naredi, ker dopust plača delodajalec, bolniško pa zavarovalnica. Načeloma bi ti moral delodajalec omogočit izrabo dopusta vsaj deset dni strjeno, da lahko preostanek izkoristiš v naslednjem letu do 30.6. (ker teoretično se ti lahko vrneš iz porodniške že pred 30.6.). Ampak v tem primeru bi morala tudi umetno prekinjat bolniško in pred tem zaprošat za dopust... Ampak, če nimaš preveč prijaznega delodajalca, se ti ne splača pregovarjat in dogovarjat. Raje počivaj na bolniški in se ne sekiraj. Ne boš edina user posted image , ki ji bo propadel dopust. Čim lepšo in mirno nosečnost ti želim! 

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: DOPUST
10.5.2006 11:41:02   
bori1
Se strinjam. Moji šefi, bi me zagotovo, že drugi dan dopusta, poklicali delat, tako, da bom pa nasvetu zdravniške komisije podjetju "šenkala" 22 dni. 12 iz 2005 in 10 iz 2006. Luštno, kajne?

lp, Bori

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?