|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec MIŠKOLIN?
11.5.2006 10:15:51   
SIJA
Pozdravljene forumčanke in forumčani, naj mi prosim, kdo, ki pozna vrtec Miškolin, na lokaciji Rjave ceste pove, kako ste  kaj zadovoljni.
Kako je s parkiranjem?
Mi začnemo z uvajanjem z novembrom, pa nas že zdaj malo skrbi,;)
HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec MIŠKOLIN?
11.5.2006 11:20:41   
darjatimci
Mi smo Miškolini,ampak ne na Rjavi cesti,če je to tista enota v Polju ko greš pri Mercatorju noter ni kakšne hude panike, nas pošljejo tja ko je naša enota zaprta.Pač moraš pustiti avto na pločniku ali ob robu ceste vsi tako delajo.

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec MIŠKOLIN?
12.5.2006 12:04:38   
Anneli
Mi smo imeli našo v Miškolinu v jaslih in kar se tiče parkiranja je res tako, da večina pušča avtomobile na pločniku, kar pa ni glih najbolje saj lahko dobiš listek redarske službe ali policajev. Mi smo parkirali pred bloki, ki so nasproti vrtca in se je za pet minut vedno našel kašen plac.
Moje mnenje o tem vrtcu ni glih najboljše oz. vzgojiteljice mi niso ble glih všeč in smo šli čez pol leta v drug vrtec, ki ga imamo bližje.

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?