|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
23.5.2006 15:45:44   
balaena
Moram deliti svoje današnje odkritje z vami. Pa upam, da nisem ta zadnja, ki sem tole pogruntala. Ker v mojih navodilih namreč ničesar o tem ne piše.

Torej, naša mala se je zadnje dni že prav potila v glavo v vozičku. Sem že razmišljala, da bi dala predelat strehco od športnega dela tako, da bi vstavila še eno zadrgo - dve sta že pri strani, ne, da bi bila še tretja vmes in bi se dalo potem polovico strehce (tisto, kar visi zadaj pri hrbtnem delu sedeža dol) odstranit. Kot imajo nekateri vozički že sami po sebi, ne?

Potem pa na srečo danes nekaj poskušam s tistima dvema zadrgama in sem zavihala strehco navzgor in nekaj mutila s krajcema potem pa ugotovila:

da je v bistvu ful dobro naštudirano in premišljeno (ne vem zakaj v navodilih ne piše). tisti dve zadrgi odpneš, zavihaš ta spodnji del strehe navzgor preko vrhnjega dela strehce, krajca padeta dol in spet zapneš obe zadrgi. to potem tako izgleda, kot da je že originalno taka streha, če ne poznaš vozička, niti ne opaziš, da je kaj drugače. ampak otrok ima pa veliko več zraka notri, lepo pihlja mimo glave in mora bit dosti bolj prijetno pomojem. aja, pa še bolj naprej se jo da nagnit, kot sicer, tako da več sence daje. super!

no, tako, sem zakomplicirala. če si katera ne predstavlja, kako se to naredi, naj pove, bom slikala pa slikce gor dala. in če še niste same tega ugotovile, poskusite, se splača!

lpb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
23.5.2006 15:49:23   
ajdaN
Hvala hvala hvala hvala za tole informacijo! Ravno to sem tudi jaz že študirala. Sej mogoče bi tudi sama prišla do tega, ko bi se naš gospod končno blagovolil voziti v športnem delu, tako si mi pa prihranla nekej živčkovuser posted image .

Takoj ko (spet) montiramo športni del bom sprobala.

Drugač si pa prov fajn napisala - vsaj men je čist razumljivo.

Navodila za tele Slalome so pa itak za en drek. Sej pol ko pogruntaš ugotoviš, da je voziček u nulo zrihtan glede vseh malenkosti, samo kaj ko jih morš sam pogruntatuser posted image .

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 23.5.2006 15:51:05 >

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
23.5.2006 15:54:28   
balaena
ni za kej, sem upala, da bo kateri prav prišlo.
zakaj pa ne mara športnega dela? naša se pa ni nikoli nič pritožila. je bila taka razlika v udobju, ker ji je bil matrix že tesen. zdaj ima pravo kraljestvo, polno igrač, brca ko nora, vriska,...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
23.5.2006 20:52:03   
ajdaN
Jah našmu je problem ker še ne sedi in zato se ne more vozt pokonc kot grof ane, ampak more čimbolj ležat. Tud če mu napol dvignem sedež mu ni dost in se dere kot zverina. Bomo čez slab mesec ko bo bolj stabilen spet malo probali kako bo šlo.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
27.5.2006 20:43:56   
balaena
a ves kaj pri nas zelo pomaga, da se ne pritozuje v lezecem polozaju.
ji obesim eno verigo zajcev, ki bi morali biti v bistvu vodoravno obeseni na vozicku, ne, no jaz jih pa obesim tam tocno s sredine strehce navzdol, strehco pa tako naprej porinem (zdaj, ko jo lahko), da ji visijo zajci nekje pri nogah bolj, ne pri glavi. in jih potem s takim veseljem brca, da samo gledam, kdaj jih bo nek mimoidoči v glavo dobil :)
kar pozabi, da je fino sedet in okoli gledat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
29.5.2006 7:36:31   
Anonimen
Lepo pozdravljeni ,
ker vidim da lepo debatirata in sta obe lastnici Jane vozička, mene zanima le eno. Mi še čakamo namreč, da ga bomo začeli uporabljat, PDP 14.junij in sem včeraj takole malo razmišljala ob pogledu na že montirano lupinico na ogrodje, kam lahko pri njemu namontiramo senčnik. Smo ga že imeli zadnjič namen kupiti, takega univerzalnega, pa se mi zdi, da pa ravno ne bo šlo namontirat na to ogrodje. Drugače pa komaj čakamo da ga začnemo uporabljat in nam bo tudi tale nasvet prišel prav čez poletje.
Veliko veselja na sprehodih.

(odgovor članu balaena)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
29.5.2006 9:46:39   
balaena
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=855988
tukaj je debata, ki se je začela s senčnikom, pa nadaljevala z vrečo za noge in spet končala z enim ter drugim :)

ajdaN ima originalen jane senčnik, ki ga namestiš v tiste nosilčke, za katere sicer ne veš, čemu so namenjeni (taka podolgovata luknjica je, na obeh straneh vozička). meni se je zdel ta malo predrag (mislim, da je rekla, da stane 10.000? nisem ziher, mora še enkrat povedat) in sem po daljšem iskanju našla takega, ki gre lepo na okvir. imeli so ga v arielu, saj lahko prebereš na zgornji debati vse.

namontiram ga lahko kamorkoli, ker je dovolj širok pritrdilec. dokler boš imela lupinico gor itak ni problem, potem pa malo gledaš, kako je strehca. če jo tako odpneš, kot pišem zgoraj, tudi ni težav. no, jaz ga imam že ves čas precej visoko nameščenega - takoj pod tistim sivim delom, ki ga potegneš navzgor, da zložiš voziček. ker ima senčnik dolgo palico, ga lahko zvijem čisto naprej in navzdol ali vstran...

ti predlagam, da kar kupiš senčnik še pred 14. junijem, ker bo takrat (in je že zdaj) kar močno sonce, pa da se ti ne bo treba s plenicami (ki jih lahko tudi obesiš dol s strehce lupinice) zafrkavat - pa takrat še otročka ne vidiš.  v tistih prvih tednih se mi zdi, da je fino, če ni treba ravno nujno tekih stvari po trgovinah iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
29.5.2006 18:33:52   
ajdaN
Hoj!

Sem že študirala da bi mu kaj navesila dol s strehe. Bomo probali še to varianto. zaenkrat se pa itak še vozi v sedežu, čeprav mu nogice že fejst čez mahajouser posted image . Se mi kar nekako ne da namontirat športnega dela.

Veš kaj mi še povej - kako ga zlagaš?! Ker ko sem imela športni del gor, je šel voz fuuuuul težko skupej! Da ne govorim o tem, da se je sicer zataknil v tisto črno plastiko, ampak se je tudi takoj staknil in lezel narazen. V glavenm podn! Upam, da se to sčasoma mal unese.

Senčnika pa žal še nimaaaaaaam! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Imam naročenega že 2 meseca, pa me non stop nekej nateguser posted image ! Zdaj so rekli da bo v začetku junija - me prav zanima ja! Je pa cena nekje okrog 10 jurjev jauser posted image . Upam da bo tud tolk uredu kolikor je drag!

Bojka drugače je meni ena s foruma poslala slikice kam in kako paše senčnik - če hočeš ti jih lahko pošljem.

Definitivno pa nekaj kupi pred porodom. Če hočeš original se pa pripravi na čaaaaaakaaaaanje! Če nisi barvni manijak (kot jaz ko more vse skupej pasatuser posted image ) kupi nekaj neoriginalnega pa v čimbolj podobni barvi.

No šibam mulc se mi že dere!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
29.5.2006 20:53:29   
balaena
Oj,

kakor sem jaz do sedaj ugotovila, se najlažje zlaga voziček takrat, ko je športni del gor, skupaj s tistim obročem (ne vem kako se temu reče, tam spredaj, da se otrok kasneje nasloni gor in da ne pade ven, če čisto spredaj sedi). Ker za ta obroč fino primeš in k sebi potegneš. No, mi nimamo zdaj tega gor, ker ga še ne potrebujemo.

Vozička pa skoraj ne zlagam, ga pustim v spodnji veži, razen kadar grem k mami in ga zanesem po stopnicah ali pa za v avto - ampak to z očijem, midve sva bolj komot peš.

No, meni se tisti črni mehanizem vredu zaskoči, če se ne, pa z roko porinem gor in potem drži. Težje se pa skupaj zlaga pomojem ravno zato, ker je tako lahek. Če bi 20kg tehtal, bi ga malo porinil naprej in bi ti iz rok padel v zložen položaj user posted image Pri teh bogih 8kg moraš pa ti vso tisto silo dodat, ki jo rabi, da se prepogne naprej.

A ti malega še nič ni sonce opeklo, če še zmeraj na senčnik čakaš? Pa si  kaj pogledala v Arielu za takega, kot ga imam jaz? Vprašaj, mogoče pa dobijo kakšnega v bež barvi?



(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
30.5.2006 6:48:05   
Anonimen
Ajda, bi lepo prosila za slikice. Lahko na privat ali pa na mail bojanap@moj.net. Hvala. Kar danes bomo preverili v Arielu za tale dežnik.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
30.5.2006 7:02:06   
ajdaN
Ojla!

Balaena meni voziček ne stoji skupej! Sej se zaskoči ampak takoj zleze narazen. Kot bi bilo preveč blaga na kupu. Pa tudi naslonjalo sem morala dati zmerej v čisto ležeč položaj. Edino to me mal moti no. Sej upam, da se bo malo "ulaufal"

Aja senčnik pa imamo - imamo še PP Plikota in ustrezno marelo zraven. In za silo tisto uporabljam. Ampak zgledava kot ringelšpiluser posted image . Sedež je v barvi losos-siva (dugega ni bilo za dobit ko sem kupovala), torba je svetlomodra-siva-bež, senčnik pa neka olivno zelena. V glavnem katastrofa!!! Upam, da kmalu dobim senčnik!

Bojka slike imaš na mailu pa si poglej kako zgleda senčnik. LP.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
30.5.2006 8:19:58   
balaena
ajdaN, to mora bit pa prav zanimivo za videt! Čeprav ne vem, ali kdo od mimoidočih sploh opazi, meni se itak zdi, da vsi samo v otročka gledajo, ne pa v (ne)usklajenost barv in dodatne opreme (razen mogoče kakšne mamice, ki si ogleduje konkurenčni voziček)

Ampak zlagaš ga pa pomojemo narobe? Ne vem, jaz ga dam, če se le spomnim v sedeč položaj pred zlaganjem. Mislim, da sem tko nekje prebrala. Al pa jaz ravno narobe delam? Ne morem zdajle do navodil, ker so v otroški sobi, pa mala ravno spi. Je treba preverit.

Če misliš, da se da tvoj mehanizem popravit, pa pojdi do Pikapolonice (oz. raje piši mejl na apolo, ker prodajalke pri nas v LJ so malo smešne, ne vem od kje si ti), oni za vsako stvar takoj rečejo, da bodo popravili.

bojka, ti pa pazi, ko boš gledala za senčnik. Najboljše bi bilo, da imaš voziček s sabo. Sem prej pozabila napisat, da imajo v Arielu (imeli so) dve vrsti senčnikov, pa samo ena ima dovolj velik pritrdilec za Slalomov okvir!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
30.5.2006 9:04:18   
ajdaN
POMOTA! ... v sedeč položaj! Sej mislila sem prav, napisala pa narobe kaj češ. A pol je to pravilno?

Kakšna navodila pa imaš ti zraven vozička? jaz imam samo en bogi listek A4 formata z nekimi slikicamiuser posted image . A je to vse?

Drugač pa sej verjamem da najinega "ringlšpila" ljudje večinoma ne opazijo, ampak jaz sem pač taka, da barvno neusklajenost takoj porajtam (pa ne da bi kritizirala, samo opazim pač) - naši me hecajo da mi mulc premalo dela da, ker je zmerej v stilu oblečenuser posted image . Jaz pač opazim in zato imam slab občutek, da me vsak gleda.

Drugač pa če bi ga samo občasno zlagala, me verjetno to ne bi motilo, ampak jaz ga zložim vsaj ene 2x dnevno. Saj imam namen naslednji teden ko bo imel že 5 mesecev, še enkrat dat gor športni del pol bomo pa videli kako bo. Z mehanizmom pa po mojem ni nič narobe - samo ogrodje se zloži tik-tak!

Jah za prodajalke pa vem da so bolj tako-tako, čeprav večinoma niso one krive. Ko nam je razneslo gumo, sem šla v PP in rezervnih zračnic sploh nimajo. Potem je klicala na Apolo, pa so rekl da ne morejo nič narest, ker lastniki grejo pač naslednji dan na dopustuser posted image . Mislm! Jaz nej pa kaj delam brez vozička?! Potem mi je prodajalka vzela gumo dol iz enega razstavljenega modela - sva obe garala, da sva sploh dobile zračnico ven... Da ne govorim o tem, da še danes (po več kot treh tednih) zračnica ni plačana, ker se na apolu sploh ne zrajtajo cene določituser posted image . Naročene imam pa še 2 dodatne zračnice, ki jih seveda tudi še ni, da o senčniku sploh ne zgubljam besed aneuser posted image . V glavnem KATASTROFA!

Bojka za senčnik pa res pazi. In res bi bilo najboljš da voziček v avto flikneš. Balaena koliko si pa dala za senčnik? Če mi ga ne bojo zrihtali ga bom mogla kupit.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
30.5.2006 20:47:32   
balaena
jaz imam pa potem drugačna navodila. imam knjižico z 29 slikicami (na 5 straneh) in besedilo v različnih jezikih - vsak jezik eno stran. slovenska so pa menda (bila) tudi na A4 skopirana. ne vem kje imam tista.

za zlaganje mi npr. pise:
- adjust the backrest of the seat to the most vertical position (pict 13)
- remove anything from the basket which could obstruct the folding of the 3-wheeler
- release the locking devices of the both sides of the handle by pulling them upwards
- fold the chassis as shown in pict 2 until the folding lock clicks (pict 18)

(če želiš, lahko navodila skopiram in ti jih pošljem, ali pa slikam in po mejlu pošljem)

saj nisem mislila, da bi bilo z mehanizmom za zlaganje kaj narobe, sem se napacno izrazila. s tem "folding lock", ta crnim, ce pravis, da se odpira. mogoce je zrahljan?

za rezervne zračnice ti jaz priporočam, da jih kupiš v baby centru. nama je nekaj puščala ta prva, jo je moj koruznik ene stokrat zamenjal in flikal (5x pa pomoje res) in se je tudi pritoževal, da gre na težko. je pa imela zračnica eno napako - tako črto pocez in je vsakič tam puščala. potem sva v BC kupila novo in je zdaj ok. zračnica je pa od firme ABC design (se mi zdi?) v taki oker-rjavi mini torbici z dvema ročajema. samo najprej natančno izmeri premer, ker imajo različne velikosti in midva sva najprej napačno kupila - so jo pa zamenjali. zdaj je s kolesi mir :)

sicer sem pa enkrat pisala na apolo, ker se mi matrix ni hotel pravilno nastavit v polozaj, pa so mi odpisali, naj  ga v najbližjo PP pripeljem in bodo zrihtali. pa sem potem ugotovila, da sem sama kriva, sem nekaj zamutila...
ta drugič je bilo pa na strehci, da je pogledala ena palčka ven in sem šla kar v PP v LJ in so prodajalke nekam čudno gledale, je bila pa tam tudi ena šefica iz Ptuja in je rekla, da to oni seveda popravijo na svoje stroške, da lahko odpeljejo na Ptuj, da pozna tam enega čevljarja, ali pa se v LJ dogovorim, potem je pa tiste smotke prodajalke spraševala, če vejo, kje bi to v LJ zašili, pa seveda nobena ni vedela. tako da bom kar sama, samo se še nisem spravila.

aja, zaradi tega, ker zračnice še nisi plačala, se pa jaz ne bi obremenjevala. če bodo mislili, se bodo že spomnili nate in ti povedali, koliko hočejo!

moj senčnik je bil 4000 SIT (3900 al nekaj takega) in je res vreden svojega denarja.  tak fin material (UV zaščito naj bi imel), dve vzmeti ima za nastavljat nagib in pa zelo velik premer -70cm, drugače so pa 60cm.  kaj pa pravijo, zakaj tako dolgo traja? najbrž bi ga hitreje dobila, če bi ga po internetu naročila, sem jih videla v eni trgovini britanski.



(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
31.5.2006 8:35:59   
ajdaN
No jaz nimam nobene knjigice, samo tisti papirček, tako da te res prosim če mi jih lahko pošlješ. Ti pišem potem na zs.

Zračnice sem pa gledala v BC pa ni bila nobena ta prava. Ena je bila prevelika ena pa premejhna. A se ti da pogledat katero dimenzijo točno imaš - jaz sem gledala (po mojem) 8" in 10" pa ni bila nobena uredu. A se ti da pogledat kakšna št. je na sami zračnici? Če imaš kakšno na rezervi.

Zaradi neplačane zračnice se pa nič ne sekiram. Ampak dokler je ne plačam pomeni, da tudi rezervne nimam. Ker ko bojo rezervne dobili, me sigurno pokličejo za plačat!

Ja za senčnik bi pa verjetno blo hitreje, ampak potem bi bila še poštnina verjetno kar visoka, tako da ne vem če se splačauser posted image . A zakaj tako dolgo traja - nimam pojma! Baje imajo ful probleme z uvozom, ker je po teh vozičkih fuuuuul povpraševanja in je problem z dobavo in če ni uvoza vozičkov tudi ni uvoza dodatne opreme ane. V glavnem mutijo 100/h. Upam, da ga v končni fazi vsaj dobim, če že tako dolgo čakam.

Za mehanizem pa ne vem, bom videla kako bo, ko bo spet gor športni del. Ampak bi rekla, da ni nič narobe z njim, ker samo ogrodje se ne razstavlja, tisti kup blaga gor ga motiuser posted image . Bomo videli. Zrahljan v glavnem ni, ker čisto trdno stoji gor. Ma ne vem!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
31.5.2006 9:39:03   
balaena
za navodila sem ti že odpisala.

zračnico sva kupila samo eno, imava pa pomojem še tisto zaflikano nekje. ampak jo je glava družine nekam pospravil, tako da bom tudi šele zvečer lahko pogledala. napišem semle gor, katera dimenzija je.

za senčnik sem pa jaz preden sem tega v Arielu našla, na tejle strani gledala.
http://www.babyzoop.co.uk/jane/Janeaccessories.htm
če bi ga tu naročila pride s poštnino 38 funtov, to je pa podobno kot v PP.  samo da bi ga najbrž imela v enem tednu doma.

je pa res, da na tej www strani nekaj mutijo s temi senčniki. ker kolikor sem jaz do sedaj zaključila obstaja že polno teh Slalomov - mislim, da morata biti dva modela Slalom (ne pro), ker v mojih navodilih se ravno pri montaži strehce vidi, da je drugačno pritrjevanje, kot ga imamo mi (zato tudi na tem page-u piše, da ne moreš imeti hkrati gor senčnika in strehce. ampak očitno imamo mi malo novejši model vozička in to gre, saj si videla na slikah, ki ti jih je AR poslala). potem je Slalom Pro 1 in Slalom Pro 2 (oziroma 05 in 06, al  kaj sta? trenutno imajo v PP v LJ samo čisto ta zadnji model Slalom Pro, ki ima tudi že drugačne barve in dizajn in strehca je drugačna in dosti razlik, razen v ogrodju, ki je isto). tako da pomoje boš ti dobila (če ga boš dobila :) ) tak senčnik, kot ga tu prodajajo. mogoče imajo pa v PP tudi to težavo, da niso ziher ali bi ti pasal al pa kej? ker je taka zmeda z modeli. 

saj imaš tako, da gre strehca v tista dva črna tulca, ki se premikata naprej in nazaj, na ogrodju pa potem ostaneta še dve taki odprtinici ozki bolj? tja noter gre pri nekaterih modelih kar strehca, pri našem Slalomu in pri Slalom pro pa senčnik.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
31.5.2006 10:47:40   
ajdaN
Ja plis če pogledaš še za zračnico. Če bo šlo mogoče do jutri, ker grem jutri v LJ v BC pa bom tam malo pogledala.

Madonca a toliko modelov je ali kaj?! Se sploh nisem toliko poglabljala. Sem mislila da sta samo letošnji in lanski.

Ja imamo pa tega - z dvema črnima tulcema pa tistim nastavkom za senčnik. Edino ne vem kako ga bomo uporabljali, ker originalno strehica te črne nastavke za senčnik prekrijeuser posted image . Bo verjetno morala biti odpeta.

V glavnem ne vem kaj mutijo. Upam pa da jim je jasno da hočem tega, ki se vtakne v nastavke. tam sem bila z vozičkom, pa točno sem povedala, tako da upam, da bo ta pravi. Bomo vidl kaj bom dobila (če sploh). Če ga čez 2 tedna ne bo, grem kupit kakšnega drugega.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
31.5.2006 21:43:08   
balaena
Zračnica je 10 inčna (po spominu, ampak skoraj 100%).

Ravno zato, ker sem se tudi jaz spraševala, kako potem senčnik stoji, če so nastavki v bistvu znotraj strehice, pa jaz nisem originalnega senčnika naročila (poleg tega da je drag). Ampak zdaj, ko imam strehico navzgor zavihano vidim, da bi kar šlo. 

No, držim pesti, da hitro dobiš senčnik!

lpb

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
13.7.2006 9:40:28   
mis
Ja, punce precej znanosti je okrog teh vozickov. Ampak ker vidim, da ste izkusene, vas vprasam. Piko pricakujemo oktobra. Nisem kupila se nobenega vozicka, kolebam pa med jane slalom pro in Peg Perego P3 Pramette. Rada bi mela napihljive gume, pa mi je ta najboljsi. Res mi je fin (Jane), me pa nekaj skrbi. Dno se ne poleze cisto in ni ravno. Ali imate vi trde kosare? Saj se lahko z dekico podlozi, ane, pa naredis ravno. Pa vas kaj moti, da ne gledate otrocka ko ga vozite? To se mi zdita dve pomanjkljivosti. Ne vem...

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Lastnice Jane Slalom-a... zračnejša strehica
13.7.2006 16:05:24   
ajdaN
Mis - športni del Slaloma niti slučajno NI primeren za novorojenčka! (razen če je PRO kaj drugačen, ampak mislim da ni). Tudi če ga podložiš z dekico ali čim podobnim. Upoštevaj da je sedišče tako da se od nogic do ritke spusti za par stopinj, potem pa spet dvigne za par stopinj. Tako da pride v bistvu trikotnik - če si predstavljaš kaj sem hotela povedat.

Meni se je še pri 4 mesecih zdelo prezgodaj za športni del. Ker ko sem ga sprobala je sicer kolikor toliko lepo ležal, ampak ko je malo pobrcal je imel hrbtenico takoj v tistem trikotniku notri (ravno toliko je naklona da zleze dol) - v glavnem je bil čisto skrivljen. No itak je pa takrat še znorel notri v športnem delu, tako da smo do 5,5 meseca uporabljali avtosedež. Do 3,5 meseca pa košaro.

Pri nas smo imel dodatno še Coche košaro + avtosedež (rebel). Lahko pa dobiš tudi Matrix košaro, ki meni že v štartu ni bila všeč, pa še premajhna bi mu bila zelo hitro (je rahlo nadpovprečnih dimenzijuser posted image ).

Rodila boš oktobra enkrat. Za čez zimo za tako malega samo športni del (pri tem vozičku) sploh ni primeren - tudi če bi bil raven. Kot prvo ga ne vidiš (kar je meni še pri pol leta velik minus), kot drugo pa pride precej odprt in po mojem bi mulcu pihalo notri. Sploh če je obrnjen kontra tebi. Jaz ga čez zimo nikoli ne bi dala samo v športni del.

Potem je že boljše da se odločiš za PP. Mi imamo za kasneje PP Pliko-ta. Pa mi je tudi fin - edino zelo ozko sedišče ima v primerjavi s Slalomom.

Drugač pa razen tega da se športni del ne da obrnit, nimam pripomb čez voziček. Pustimo dobavne roke dodatnih stvari (npr. zračnic, senčnika...), ker to je že poglavje zase.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 13.7.2006 16:06:21 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?