|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanohtnica
18.9.2006 18:11:08   
ElaM




Ojla,
naši skoraj 3 mesečni punci se je naredila zanohtnica. Namazala sem ji jo z Bivacin mazilom. A imate mogoče kakšen nasvet, kako naj jo preženemo, če to slučajno ne bi učinkovalo.user posted image




_____________________________

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanohtnica
18.9.2006 18:16:41   
Mojca P.
Kaj pa je to zanohtnicauser posted image ? A kot vrascen noht, zatrgana obnohtna koza...user posted image ???...res ne poznam izrazauser posted image !

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zanohtnica
18.9.2006 18:27:50   
ElaM



Zatrgana obnohtna kožica, ki se zagnoji




_____________________________

:)

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zanohtnica
18.9.2006 19:38:14   
Mojca P.
Aha!
No, mi smo se pri Jaku kot novorojencku ukvarjali z vrascanjem nohtkov in to se je podobno, kot pri zanohntnici zagnojilo.
Mi smo takrat dobili bivacyn v spreju in smo spricali 2 x na dan, vmes smo pa prstek povijali v obkladke s fiziolosko ratztopino. Cele dneve je imel prakticno prstek na mokrem...namrec fizioloska veze nase gnoj in s tem cisti rano. Priporocam ti, da podobno delas pri tvoji puncki.,,je ful efekt! Tudi nasemu starejsemu je pomagalo, ko je imel pred mesecem odstranjen noht na palcu roke. Povijali smo ga v fiziolosko, dr. pa ga je obcasno povijala z jodom. Vsekakor to skodit ne more in pac kombiniraj z bivacynom, ce se pa ne bo izboljsalo pa priporocam da gresta k zdravniku pokazat (cez recimo teden).
Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zanohtnica
18.9.2006 19:47:46   
ElaM



Mojca, hvala.user posted image




_____________________________

:)

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zanohtnica
18.9.2006 22:42:55   
ribica.
Daj mu gor tee trea olje, to je zakon za take zadeve, saj izsuši gnoj. Pa še naravno je. Jaz sem pred kratkim našmu novorojenemu dajala to na prstke, ko se mu je gnojilo. Sicer ni imel zelo kritično, ampak s tem oljem sem isto pozdravila sebi. 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?