|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtci v Škofji Loki
5.5.2008 16:18:08   
kiki.l
Še vedno iščem varstvo v Škofji Loki in je že nujno. Ima kdo kakšno informacijo o varuškah v Škofji Loki ali o skupinah otrok.

Kako se pa ve znajdete glede na stanje v škofjeloških vrtcih?
Sama nisem niti poskusila, glede na to, da vsi pravijo, da je taka gužva. Enostavno se mi ne zdi uredu, da dam otroka v vrtec, ki je popolnoma polen in varuške nimajo časa za nič drugega, kot za golo vzdrževanje reda in mira.

Ali katera pozna kakšno privat varianto, ker sem že obupala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtci v Škofji Loki
5.5.2008 18:45:48   
polona25
Baje je ena varuška v bližini cvetličarne Flora. Ma eno majhno skupinico otrok. To sem slišala, več ne bi vedla.

Upam, da sem kaj pomagla.
LP

(odgovor članu kiki.l)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtci v Škofji Loki
5.5.2008 18:49:14   
ciciban
Ne vem kje si slišala,da so varuške tam samo za red in mir.Vzgojitelji imajo svoje programe in se jih držijo.Naša je v Pedenjpedu in moram rečt,da sem zelo zadovoljna.So zelo aktivni in ustvarjalni.Imajo organizirane predstave,izlete,obiske....Veliko ustvarjajo in se učijo o raznih temah.NPR:Pred prazniki so jih obiskali policisti in so se cel teden učili o prometu in pravilih.Potem je tukaj zlati sonček..kros,...Ker ne spijo več,jim med počitkom po kosilu vsak dan preberejo kakšno knjigo.O vsem kar počnejo,smo starši dnevno obveščeni na vratih skupine.Moje mnenje je,da otrok veliko zamudi,če ne hodi v vrtec.

(odgovor članu kiki.l)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vrtci v Škofji Loki
5.5.2008 21:26:32   
ticika
Se popolnoma strinjam s Ciciban. Glede na to, da vidim, da tamala več kot uživa v vrtcu sem jaz še enkrat bolj zadovoljna, ker vsak dan prinese domov novo znanje, ustvarjalnost, pesmice.... In letos bo šel v vrtec tudi najmlajši, če bomo le dobili mesto.

_____________________________

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu kiki.l)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vrtci v Škofji Loki
6.5.2008 11:51:44   
smotka lonib
Jest sem imela oba otroka v vrtcu in sem bila čisto zadovoljna. Tud ta tretjo bom dala v vrtec, če bom dobila prosto mesto. je pa tako, da vse vzgojiteljice niso enake, ker ima pač vsaka svoj sistem. Otroci hodijo na izlete, v naravo tako, da nimam pripomb. Sem pa jest slišala, da jih ena varuje zraven Flore. cenma naj bi bila okoli 200 EUR, če sem prov slišala. jest nimam denarja za privat. Tudi, če bi ga imela, bi jo rajši dala v vrtec.  Sem pa bila zadovoljna z vrtcem Pedenjped in Najdihojca.

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?