|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GRIZE KOT KUŽA
25.10.2006 14:54:46   
tinca_25
Kaj mi lahko katera svetuje, kako naj odvadim svojega dveletnika, da bo nehal grist? A obstaja kakšna tehnika, da se otrok tega odvade, ali samo od sebe mine to obdobje grizljanja. Namreč to je obup cela sem plava po rokah od tega ker me grize, ko se igrava grize, če mu kakšna stvar ne paše grize. Res pa je, da hodi v vrtec in tam pravijo,da ne grize. Nevem zakaj je potem doma takšen kuža!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GRIZE KOT KUŽA
25.10.2006 15:10:08   
Pingvinčica
Žal ti ne znam pomagati ker je naša Tia ista, s tem da ona grize tudi v vrtcu. Je malo boljše kot je bilo a še vedno grize, jaz ji strogo rečem da ne sme, preden vgrizne. Pa tudi nazaj sem jo že, ne fejst ampak ravno toliko da je videla da to ni vredu. Zdaj že včasih ko hoče vgriznat se sama premisli in potem ne naredi. 

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GRIZE KOT KUŽA
25.10.2006 16:34:06   
mika
Pa tudi nazaj sem jo že, ne fejst ampak ravno toliko da je videla da to ni vredu.

Pri naši druga ni pomagalo. pogovori, pogovori, pogovori, vmes pa smo bili vsi pogriženi. Ko sem jo z občutkom nazaj, je bila užaljena, grize pa več ne.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GRIZE KOT KUŽA
25.10.2006 20:20:26   
sezam
slim, da je glavni čas. Naša je imela tudi obdobje ko je ful grizla. sedaj pa se je kar umirilo. Redkokdaj še ugrizne. Je kar samo minilo.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GRIZE KOT KUŽA
25.10.2006 20:41:47   
Primoza
Naš ne grize več - naučil se je drugačne obrambe - sedaj skuša človeka prevrniti. Slutim da ima to povezavo z DVD-ji ninj.

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GRIZE KOT KUŽA
26.10.2006 12:04:31   
honey
Naš 18-mesečnik je imel tudi obdobje, ko je grizel tam okrog 15., 16 mes. Vsi smo bili plavi in pogriženi. Potlej sem ga pa, ko sem videla, da me misli ugriznit, prijela za roko in rekla, da naj sebe ugrizne - pa je delovalo, ko je ugotovil, da to boli. Zdaj ugrizne samo še občasno, pa še to bolj uščipne kot ugrizne.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?