|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka brez ansambla
8.1.2007 7:52:47   
tassa
V letošnjem letu se bova poročila med približno 60 - mi svati (ožji krog glede na našo družino). Nič ceromonij, ker že živiva skupaj. Vendar pa mi nekaj še ni jasno. In sicer glede večerje oz. pogostitve v gostilni (na meji med dolenjsko in posavjem).
Ne vem kako naj pripraviva to zadevo. Po eni strani bi imela v gostilni samo pogostitev oz. neko večerjo (odvisno od ure, ko bi priseli) brez muzke; po drugi strani pa bi imela tudi muzko, vendar pa nisva pripravljena veliko odštet za ansambel.
Če sem odkrita, sploh še nisem bila na "kako drugačni poroki" kot na tradicionalni z vsemi procedurami... . zato nimam pojma kako naj to izpeljem oz. izpeljeva? Kakšne so vaše izkušnje oz. kaj mi svetujete. Kako naj se zaključi najin dan? Oz. pozna kdo kakšen trio al kej podobnega, za katerega ne bo potrebno veliko odštet? Glede na najine povabljene, bo med svati veliko mladih z otroci, zato na pričakujeva ne vem kako dolgega rajanja.

Prosim za vaše ideje, izkušnje in kakšno številko

hvala

tassa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 8:43:51   
vidja
Ja, se najdejo kake cenejše variante. Midva sva imela enega multi-muzikanta. Je blo čisto ok. Lahko pa kakega DJ-ja nabavita. Pomagat pa ti konkretnop ne morem, ker nisem s tvojega konca. Pojdi mogoče na kak poročni forum vprašat.

Pa čim lepšo poroko!

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 8:58:46   
Anonimen
Aprila sta se ženila najina kolega in ni bilo ansambla. Svatov nas je bilo približno 50. Imeli smo pač muziko iz cdjev. Plesal se je glih takouser posted image . Pa cenej varjanta. Je bilo pa tud veliko otrok in so ti pari šli pač prej domov ostali pa kljub temu da ni bil glazbe(v živo) šele okoli treh štirih zjutraj. Tako če nočeš žive glazbe lahko vseeno dobro praznujete poroko.user posted image

(odgovor članu vidja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 9:24:45   
vesna.com
čist brez muzke bo verjetno mal dolgčas,zarad plesa mislim,je pa DJ dobra ideja,glazba bo raznovrstna,pa verjetno ni tok drago.Če ne pa vsaj v naprej pripravljeni cd-ji,pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 9:47:57   
Sonrisa
Midva sva imela 50 povabljenih, imela sva pa enega muzikanta, ki je pel vse živo. In je bilo super. Pred dobrim letom in pol je računal 40.000 SIT za celo noč. Drugače sem pa tudi že bila na poroki, kjer je bil eden zadolžen za menjavo CD-jev in tudi ni bilo slabo. Samo malo muske je po moje treba imeti, da ni tako pusto.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 14:34:54   
dorina
Tassa, čist odvisno, kako dolg naj bi bil tisti drugi del (po uradnem). Če mislite bit celo noč, potem bi blo res malo dolgočasno brez kakršnekoli muzike. Če bo pa to poroka bolj casual variante, pa se mi ne zdi nič narobe, če greste najprej na uradni del, potem pa na kosilo ali večerjo, tam še malo počvekate in domov... Brez muzikantov in brez ceremonij. Tako sva naredila midva in je čisto fajn izpadlo, je pa res, da sva imela manj povabljenih, pa že 6 let pred tem sva skupaj živela.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poroka brez ansambla
8.1.2007 19:41:07   
Mateja82
Če imaš kakšnega prijatelja ali znanca, ki se malo spozna na te stvari lahko njega prosiš. Sem bila enkrat na zaključku  pa je en sošolc pripeljal svoj računalnik, gor je imel vse možne komade in je bila res fešta.

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poroka brez ansambla
9.1.2007 18:52:54   
koala
Midva sva se poročila pred skoraj letom in pol, želela sva majhno poroko, bilo nas je 21, imela pa sva glasbo z cd-jev. Za menjavo sta poskrbela moja in njegova priča, tu pa tam sva tudi sama vskočila, zabavali pa smo se noro. Sem ob pol dveh zjutraj še plesala.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?