|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Freestyle 3 XL Comfort
2.11.2006 12:46:07   
Tabali
Ojla punce!
Predno se naš mali parlament dokončno odloči za nakup vozička, bi resnično iz prve roke rada izvedela ali ima katera tale voziček v uporabi, njegove prednosti in pomanjkljivosti (velikost in teža nas ne moti) in seveda kako ste z njim zadovoljne. Dobrosošli so tudi nasveti o uporabnosti košare Dreamy.
100x hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort
2.11.2006 12:55:10   
pravljica
če te velikost in teža ne motita in ti je voziček vizualno všeč, nimaš kaj razmišljat...drugih "pomanjklivosti" nima user posted image

100% ti priporočam košaro...boste preživeli tudi brez nje, ampak zakaj ne...rabljenih imaš v vseh barvah, cene so od 20-25.000 sit, za ohranjenost se ti ni treba bat...po uporabi pa jo lepo prodaš naprej in nisi v neki finančni izgubi kot v primeru, da kupiš novo...če jo boste imeli, jo boste sigurno z veseljem in veliko uporabljali...pa še vozička samega se ne naveličač tako hitro (pri meni je to problem user posted image  ), saj na tak način v manj kot enem letu menjaš 3 "modele" - nabavi košaro, lupinico in športni del v različnih barvah in je user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort
2.11.2006 13:11:47   
Mojca P.
Mi smo ga imeli pred Speedy-jem, ki ga zdaj prodajamo...ce te zanimauser posted image  (poglej med oglase).

Nam je bil XL pretezek in zasedel je prevec prostora v avtu, ceprav smo imeli takrat Laguno karavana in kasneje espace-a. Ni sel niti v trugo na strehi oz. le ce si snel prvo kolouser posted image ....zato smo ga zamenjali za speedyja, takoj ko smo prenehali uporabljati kosaro in je mali lahko ze bil malo dvignjen (ker speedy ne gre cisto lezece...za cisto sedec polozaj smo se pa malo znasli in naredili poseben pasuser posted image )....in od takrat je bil Speedy zakon,.
Kosara je sicer prakticna, ampak jo hitro prerastejo. Nas drugi malcek je zimski in kosare nismo imeli, ker je bil v vseh oblekah in pajacih kar zagozden v kosari, tako sem v speedyju z dekicami zravnala lezisce, pa se na racun sirokega previjanja je imel rit dvignjenouser posted image in je tako prakticno lezal na ravnem.
V glavnem, Ziga je imel kosaro Dreamy in freestyle Xl, ki smo ga menjali za Speedyja, Jaka pa je bil v Speedyju brez kosare.

Maxi Cosi Cabrio avtosedez pa nikoli nismo dajali na vozek, ker se mi zdi otrok tako neudobno skljucen v njem , da je ze voznja v avtu dovolj , da bi ga se na sprehodu matrala v njem..

< Sporočilo je popravil Mojca P. -- 2.11.2006 13:25:10 >

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Quinny Freestyle 3 XL Comfort
2.11.2006 13:45:53   
Mojca P.
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca P.

Mi smo ga imeli pred Speedy-jem, ki ga zdaj prodajamo (Speedy-ja namrec)...ce te zanimauser posted image  (poglej med oglase).


(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?