|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 14:59:52   
Anonimen
Ojla!

Punce, kje ste? Nič niste napisale novega.

Mina je zdajle verjetno pačsi že na poti v Postojno, ker mora bit malo pred 16 tam. Držte pesti!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

BONI*, a so prišli obrtniki?

Bejba, upam, da nisi v tem dežju kje na lovu za piknik prostor:)-

Pikapoka, kje se pa ti skrivaš???

Pa ŽOrž? A diplomo pišeš?:)-

Mala maja, Lu, Špacka, Blacky, Suzi, Venera,...in vse ostale, javite se!!!!!!!! :fis: je dolgčaaas.

Jutri pa šola. Bljak. Fej. Fuj.:((:((:((

Uživajte nosečke, pa pišite kaj, dokler še imate čas:)-

:rozica::rozica::rozica: vsem!

:fis:

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 15:04:07   
ninca
no tut jaz pravim:JUTRI PA ŠOLA, BLJAK :((:((:((:((:((

Vidim da vse poznaš tukj na RR!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 15:13:38   
Anonimen
Seveda, da vse poznam:):):)
lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 15:25:06   
Suzi*
No, da se malo javim, da ne bo tak dolgčas. :)-

Danes se res pozna, da ni nikjer nobene. Po moje zarad tako krasnega vremena. Bljak!!

Drugač pa greva danes zvečer z Dolino prečekirat vadbo za 2 na Fit&Fun. Upam, da bo uredu. Jutri pa sledi poročilo, kako izgleda, če bo slučajno še katero zanimalo malo razgibavanja.

Jaz sem pa danes seznanila mojega šefa z veselo novico. Se mi je vsaj zdelo, da je vesel, vsaj zame, če ne že za službo. Bo namreč kar nekaj problemov, ker že tako primanjkuje ljudi, potem, ko bom pa še jaz popihala, potem bo pa sploh kriza. ampak se bodo že znašli. Po moje bom zdajle v kratkem dobila še kakšnega novega za uvajat, pa že od maja ima dva. Norišnica, ampak bo že. Še nekje do novega leta potrpim, pol bom pa tudi jaz doma uživala. :bravo:

Do takrat je treba pa še najino stanovanje preuredit. Skratka dela bo dost in preveč. Ampak se že ful veselim in si zapisujem vse vaše predloge, kje nabavljate stvari za sobice, pa postelnjine, otroško opremo in tako. Le kaj bi brez RR!!! :sloncek:

Lepo se imejte v tem dežju. Pa saj baje bo že jutri spet posijal sonček! :sloncek:

lp, Suzi 13t6d


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 15:52:41   
pia1
ja, res smotan dan!
jest sem mela pa vceri morfoloigijo. :bravo:, je blo prav fajn. je bil en nov G, mlad in full prijeten. najprej je rekel, da bo on pregledal kar je treba, pol bomo pa se skupi. medtem, ko je on gledal in sestri govoril, je blo full grozno. npr.: mozgani in hrbtenjaca........... o.k., zelodcek........ bp in tako naprej. med temi pavzami, ki so se mi vlekle kot meseci je blo res hudo. no mal sva zadrzala dih pa se za roke stiskala pa je blo. k sreci je vse o.k. in bp. no in pol smo se gledali nasega skratka, kako se prekopicava in boksa. res lepo.
drugac pa tud pri nas mal prenavljamo stanovanje in se pripravljamo, do bo vse pripravljeno pred zimo, tko, da je skoz dost dela. sem pa ugotovila, da te tale nosecnost res mal zmatra... zadnjic sem stanovanje mal bolj generalno pospravila, s tem, da sem mal bolj hitela in nic pocivala vmes, pa me je kar zdelalo. bo treba mal bolj na izi vse skupi, sam kaj ko nisem navajena. no ja, bo ze.
lepo se mejte;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 18:23:08   
Venera
No, pa da se še jaz javim, da naši :fis: pospestrim zadnji počitniški dan!:)-:)-:)-:)-

V MB je danes prava tuga, dežuje, mrzlo je, ... tako kot se spodobi za zadnji dan, ko vsi šolarji jočejo!:((:((:((:((
No jaz tega filinga hvala bogu že dolgo več nimam.

Jaz samo še odštevam do konca leta, ko bom verjetno imela na začetku še nekaj dni dopusta, potem pa v sredini januraja nastopim porodniško! Juhu:bravo::bravo::bravo:
V službi bom sicer pustila vse v največji gužvi, ker je pri nas delovna sezona ravno pozimi, samo kaj jaz moram! Zaradi tega se res ne bom sekirala!

Komaj čakam, da bom imela naslednji pregled in upam, da mi bodo delali UZ. Pia1, kdaj si ti imela morfologijo? Jaz ne verjamem, da jo bom že zdaj na tem pregledu imela. Takrat bom ravno 17 tednov izpolnila! Si pa tako želim, da bi spet videla naši pikico!

Lepo preživite prvi šolski dan, da bi dobili same dobre učitelje, ki ne gnjavijo preveč in naj vam to šolsko leto mine hitro, tako kot bo nam ta nosečnost!:bravo:

Lp vsem od
Venere in njene :duda: 15t 5/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 21:22:48   
Anonimen
:):):)

No, pa še novičke od Mine:) So full zamujali in je bila full prestrašena in ''trda''. Za njo so čudni občutki(tko rekla po sms-u). Komaj je čakala, da bo lahko šla domov.

Jutri pa šola:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   9nebesa (****. nadaljevanje)
31.8.2004 21:43:17   
Bejba
Dober večer!

Še vedno držim pesti za Mino in upam, da se bo kmalu oglasila z veselimi novičkami.

Punce, pod temo Piknik imaste napisano pot do Prod-a, če kateri ni jasno kako do tja.

Jaz pa sem tako zmatrana. Cel popoldan sva z mojim rihtala in preurejala spalnico, da sva postavila notri zibko, nato pa še rihtala otroško sobico, ker sva dobila previjalno mizo in je bilo potrebno vse postaviti na svoje mesto in skupaj sešraufat omare, da so stabilne in tako. Skratka za celi popoldan dela. Jaz sem malo počivala vmes, moj je pa kar skoz skakal sem in tja. Ampak je pa sedaj tako kot mora bit. Zibelka tako paše v spalnico, da kar verjeti ne morem. Komaj čakam, da bo notri tudi kaj jokcalo in se smejčkalo.

No, danes sem našemu sončku kupila kompletek za prihod iz porodnišnice. To se mi zdi svečan dogodek, zato mislim, da mora imeti posebno oblačilce. In sicer sem kupila oranžnega. Še nikjer nisem videla te barve. Je ful šponska. Za oba, tako za punčko kot fanta in prav nekaj posebnega. Res bo frajerček oz. frajerka.
Potem sem pa v Baby centru gledala še pajacek iz plisa, tak debelejši kot npr. zimski kombinezon, samo da je iz plisa. Pa me zanima ali je smiselno to kupovati za ta jesenski prehod, ko je za zimski pajac še pretoplo? Kaj ve mislite oz. kaj se mu drugače obleče povrh vsega v jeseni?

V naslednjih dneh se moram spraviti začeti prati vsa oblačila, odejice, posteljninice in drugo robo. Se je kar veliko nabralo in me je kar strah začet. A bo že. Pa še učit se moram začet. Fuj in fej.

Ribica, upam da bo lepo zalaufalo v novem šolskem letu in ne bo preveč naporov in obremenitev.

Sedaj grem pa še malo pred TV, potem pa poskušat zaspat. Danes ponoči sem namreč kakšni dve urci gledala v strop kot sova, saj mi je bilo slabo, pa zgaga me je dajala, pa mali je brcal, tako da upam, da bom danes deležna več spanca.

Eno :rozica: vsaki in lahko noč!

LP; Bejba (33 3/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9nebesa (****. nadaljevanje)
1.9.2004 12:15:05   
Špacka
:):):)

Ne vem ali naši šolarji res tako jočejo, da je tako kislo vreme?:zmeden: Ribica upam da ni prehudo...

Tudi jaz še vedno držim pesti za Mino...

Danes sem imela pregled, mi je kar lažje ker vem da je :duda: vse v redu. Sicer mi UZ ni delala, ker je G rekla da to danes ni potrebno, sva pa poslušali srčka-tud to je lepo. Ni pa lepo s tistimi mojimi izcedki, povečan beli tok, pa rahlo vnetje, sem dobila kremo, upam da bo boljše, pa še moj rjavkast izcedek-kar pa sploh ni OK.Moram več počivati, pa v službi se ne smem naprezati halo jaz pa delam min. 9 ur vstajam ob 4.00 zjutraj in sem potem razen malice 20 min skoz v gibanju pa ogromno se moram prepogibati...v glavnem če se stanje ne izboljša bo šla pa lepo na bolniško.
Močno upam da mi še ne bo potrebno, ker mi bo pol dolgčas...
Imam pa že 2,5kg več se vam to zdi veliko za 15 teden?
Men je kar v redu sam hlače so pa kar ozke, sem pred nosečnostjo vedno imela problem, ker nisem mogla dobiti hlač, ki bi mi bile čisti prav pa da bi bile dosti dolge...sovražim prekratke hlače pol pa še obujem visoke pete- samo občasno ker se mi zdi da sem potem prevelika kobila...

Ja tako zdaj bom pa počasi mogla v službo me prav zanima kdaj bom pa doma, ker pri nas popoldanska izmena lahko traja tudi do jutra:grrr:
Da vam še nekaj prišepnem mogoče bom pa pol dva dni doma in bom imela dolgi vikend...

Imejte se lepo

Špacka(14 5/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9nebesa (****. nadaljevanje)
1.9.2004 13:01:31   
pia1
oj!
venera, jaz sem imela morfologijo v 20. tednu. mislim, da jo to cas v katerem jo najpogosteje delajo.
se pol se kej beremo...
cav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9nebesa (****. nadaljevanje)
1.9.2004 13:04:49   
Venera
pia1 hvala,
se pravi, da bodo meni delali šele pri naslednjem pregledu!
Smrk:(, pa bom morala še bolj dologo čakat nda vidim pikico!

Ja nič, kaj čmo! C`est la vie!

Lp vsem

Venera

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   9nebesa (****. nadaljevanje)
1.9.2004 14:30:48   
pia1
bos pa pol tolk bolj vesela. no drugac te pa cist razumem, jest bi lohka kr vsak dan gledala naso pikici. pa sej ni vec dalec, pol bomo pa res lohka skoz gledale nase pikce. po moje bomo se vesele ce jih bomo lahko kdaj "podturile" kaksni babici...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 9:20:19   
Lu
Dobro jutro zaspanke!:)

Danes grem pa v nabavo. Grem po blago in potem takoj k šivilji. Dala si bom narest dvoje hlače in pa mogoče še kakšno oblekco. Mogoče katera ve kje v LJ imajo poceni blago??? Pri meni je že skrajni čas da grem, ker zdaj je pa res že kriza v omarah.Kako je pa kaj z vami in oblekami?

Drugače se imam ok. Edino nek čuden izcedek se mi je pojavil, nima pa nobenega vonja. Bom še malo potrpela in če ne bo bolje bom šla do svoje G. Mogoče sem se samo prehladila, ko pa se je tako na hitro ohladilo.

Sem pa še vedno pri izbiranju vozičkov. Zdaj sem nekako pristala na Asahi, Hartan in pa Peg Perego. Jih bom šla pogledat še v živo pa da vidim. Jih je pa res toliko, da se mi bo kar zmešalo. Bo že.

Mogoče katera ve kako je kaj z Mino1? No tista, ki je v stiku z njo naj jo prav lepo pozdravi.

Upam, da se danes še katera kaj javi.

papa Lu in :duda:
16t 2/7:love: - gre kar hitro moram rečt.:sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 9:34:20   
mala maja
Hojla Nosečke a še kar spite??

LU blago dobiš v LJ v kilometru v BTC halaD spodaj, no pa ena trgovina je Irena, ki je pa na viču tam kjer je Spar. Zaviješ kot bi šla v spar pol pa greš pa do konca in desno k so v eni hali manjše trgovine, pol maš pa v novem Trzinu za priramido Marko-trgovina(tle se ti splača jet pošpegat), no pa v Škofji Loki maš LOKATEX(trgovina in blago prodajajo:love::love::love:), pa še Prebold trgovino....
No upam da sem ti kaj pomagala.

Kako pa ste kaj drugače punce. Jaz se zelo slabo počutim, in kar naprej imam slabe misli. Pa danes zjutrej sem tako bruhala pol sem pa še skupej padla:zmeden:. ploh ne vem kaj mi je mojo G... imam pa 20.9. pa ne vem a nej ji težim??
NO pa saj sem bila včerej pri svoji zdravnici pa je rekla da mam slabo kri sam ne kritično.



LP mala maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 9:45:40   
Venera
Dobro jutro, dober dan, drage moje!

Jaz kar prekipevam od energije in dobre volje!:bravo::bravo::bravo:9nebesa

Trebušček pridno raste, sicer bi rada, da bi bil že večji, ampak dobro, bomo še počakali!:)-
Danes smo napolnili 4 mesece:bravo:. Kako sem vesela.

Zdaj pa čakam na preglde, ki ga imam naslednji teden. Verjetno mi ne bo delala UZ, čeprav si želim. No, saj ne bom sitnarila, vprašala pa bom!:)-:)-:)-
Pa splo me zanima! Joj kak sem jaz firbčna a ne:)-:)-:)-:)-

Komaj čakam, da bom začutila svojo pikico. Upam, da bo kmalu!

Tudi jaz čakam, da se Mina1 javi! Še naprej držim pesti!:rozica:

Malo me skrbi za Liuy, ker mi je pisala na privat, da če bi se dobile, da njej je vseeno kdaj, ker je tako na bolniški! Ribica pravi, da se ji zdi, da je na dopustu! Ne vem no! Upajmo, da ni kaj narobe!:(

:fis: kako je bilo v šoli?:)- Si dobila fajn profesorje?

lp vsem
Venera in :duda: 16t


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 9:56:45   
Bejba
Dobro jutro punce!

Jaz sem bila že navsezgodaj pridna, saj sem že pritekla iz laboratorija, kjer so me zopet špikali za sladkor. Spet sem mogla tisto sladko tekočino pit in potem eno uro čakat v čakalnici. Izvidi bodo že popoldne. Držite pesti, da bodo OK.

No, včeraj smo imeli pregled pri G, kjer sva z mojim doživela šok. V glavnem vse je potekalo OK, prideva notri h G in pravi, no kar na stolček ter začnemo gledati našega sončka. Ga izmeri, pove da je vse super, nato pa reče: sedaj pa res ni nobenega dvoma več, da je fantek.
Če se spomnite sva midva namreč vztrajala pri tem, da ne bova vprašala za spol. Midva sva se samo spogledala, oba šokirana, ker nisva pričakovala, da bova kar izvedela ali ima luleka ali ne in potem jaz rečem G, da midva sploh nisva hotla vedet. Joj kako ji je bilo žal. Je rekla, da je bila 100%, da nama je že povedala in je hotela zdaj samo potrdit.
Potem sploh nisva vedla kaj čutiva. Taki mešani občutki so naju prežemali. Pa da ne bo pomote, sva ful vesela da je fantek - oba, saj sva nekako to tudi slutila, ampak vzet nama je tisti čar presenečenja ob porodu, ki sva ga tako čakala.
Po eni strani pa mi je odleglo, da končno vem, da čakava najinega princa. Jaz sem si kar nekako bolj želela fantka zdaj proti koncu. Tako, da sem vesela, moj dragi pa je tudi v 9nebesa. Je bil tako ponosen, pa še G je rekla, da ima zelo konkretna jajčka, potem si šele predstavljate ta ponos, kaj.;).

No, takole je bilo. Drugim ne misliva nič praviti kaj bo. Vseeno še vedno lahko pride do pomote, zato bo to najina lepa mala skrivnost.

Ribica, če boš kaj slišala Mino jo lepo pozdravi in ji reči, da še vedno stiskamo pesti zanjo in za njeno :duda:.

Sedaj moram it pa mal majstra pogledat, ker nam dodatno polaga še ploščice v kuhinji. Saj veste, kontrola mora bit.

Uživajte!

LP; Bejba (33 5/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 10:12:32   
pia1
ja bejba, res nic lepo od G , da se tkole zmoti. no pa nimas kej zdej. cestitam za fantica!!!
dons je pa en full mrzu dan, brrrrrr.
jest bi mogla tud po kaksno nosecnisko cunjico skocit, pa se mi kr ne da. bi mogla v lj, ker v kr baje, v tisti eni sami trgovini, nimajoi nic pametnega. sem pa gledala nekermana, pa so mi kar vsec tiste cunjce tam notr, pa premislujem, a sem tolk lena, da bi kr reskirala pa tam narocila, a bi se zapelala tistih 20 km pa bi mela vsaj vecjo izbiro. bo druga varjanta boljsa, ane. zdej se kr mal odlasam, k mam se ene par cunj, da so mi se vedno prav, tko, da ni kaksne hude krize. ampak bo kr treba it, saj trebuscek kar pridno raste, seveda se po cunjah to najbolj vidi. no ja sicer me vsi hecajo, da me nic ni, da naj mal bolj jem in da bo to eno malo dete. sam jest sem cist zadovoljna, sej vem, da je z :duda: vse v redu, nosim jo bolj zadaj, zato manjsi trebuh. redim pa se tud cist dost, lohk bi se tud manj... moram zdej res mal sladkarije pa slane zadeve zmanjsat, drugac se bom en dan sam razlezla. pa se zdravo ni!
lepo se imejte, pobozajte trebuscke in uzivajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 11:09:06   
asso
Ojla punce,

da se vam samo na hitro javim.

V glavnem sem na celotni bolniški.

Včeraj sem bila pri g., in ko je vidla kakšne krče imam me je hotela kar poslati v bonico. Rekla mi je, da tako si me ne upa poslati domov. Včeraj zjutraj so bili res pogosti in močni. Rekla je, da so pravi popadki in če to traja še 2 uri, da se lahko začenem odpirat. Na koncu se me je usmilila (ko je ugotovila, da sem še vedno zaprta) in me poslala domov na strogo ležanje, ker ve, da v bolnici Izola delajo šolo, in da ropotajo ko zmešani tako, da je možnost še, da dobim še živčni zlom. Dala mi je inekcijo za dozorevanje otrokovnih pluč, čez urco grem danes po drugo in v sredo imam ponovno CTG in pregled. Danes je že bolje, krči so se malo umirili, so bolj redki in manj intenzivni. Takšni kot so bili zadnje 4 tedne. Zame nič posebnega ker sem navajena. Tako niti v Lj ne bomo še mogli it po nakupe. Ampak po 4 tednih (kar je dobro, da še zdržim) pa mislim, da bomo kar šli.
Ena je bila tudi gor s krči, ker imam sicer še miom, rok dva dni pred mano in je prišla glih z bolnice. Tudi ne ve, če bo zdržala do konca. Rekla je, da tudi v bolnici so bile 4 take s krči, ki morejo ležati. Eni bodo v 34 tednu delali carski, ker je začela krvavet..

Drugače sem v redu. Sporočam vam, da se bom malo manj javljala, ker tudi samo sedenje mi škodi, ampak obljubim vam, da vam bom vsake toliko javla, da je z menoj in :duda: vse v redu. Če pa ne bo nič sluha o meni več kot teden dni, pa pomeni, da sem šla rodit. Ha, ha, ha...


Lp asso in :duda: (30t 1/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 11:39:33   
mala maja
ASSO ti kar počivaj in pobožaj svojega buhija in :duda:.

lepo se imej pa počivej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 13:08:26   
BONI*
Asso, se mi pa res smiliš, ko imaš toliko težav! Ti ne preostane drugega, kot da zares 100% počivaš. Upam, da bo tvoj :duda: zdržal v tvojem bušiju do roka in da se mu ne mudi preveč ven.
Držim pesti, da bo vse vredu!

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 13:17:45   
BONI*
A ja! Bejba, no vsekakor čestitke za lulija! Nepričakovano, pa vseeno ni tako zelo salbo vedeti že prej. Jaz se veliko lažje pogovarjam s svojim sončkom, odkar vem da je fantek. Jaz ga celo že kar z imenom ogovarjam. Pa tudi nakupi so mi vseeno malo olajšani.
Mislim, da je rojstvo otroka že itak en velik čudež in eno veliko presenečenje, da bi mi bilo v tistem trenutku konc koncev čisto vseeno a je lulek ali lulika. Po moje bi bila (bom) od vsega dogajanja toliko frapirana in bi v svojega otroka gledala čisto omamljena od ljubezni in čustev, da bi kar preslišala tisto o fantku ali punčki.
Eh, mal sem za filozofirala!

lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?