|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Pampers
17.12.2006 21:49:50   
livia
Ker še nisem uporabnica Pampers plenic, prosim tiste, ki jih uporabljate, če mi razložite kakšna je razlika med modeli Sleep&Play, ActiveBaby in Let's go. Ali obstaja še kak drug model?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 21:55:41   
til
Če se ne motim je razlika samo v velikosti. Pa mogoče so sleep&play malo bolj opojne ker naj bi ble bolj za ponoči kot ActiveBaby za Let`s go pa mislem da so tiste ki se kar oblečejo kot hlačke in jih nato ko plenico zamenjaš samo na strani strgaš in spet oblečeš novo. Upam da nisem mim ustrelila. Sicer mi uporabljamo samo ActiveBaby in sem zelo zadovoljna.

_____________________________

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 22:00:21   
andrejaz
Razlike med modeli ki si jih naštela ne poznam, ker teh modelov ne uporabljam. Obstajajo pa tudi plenice Pampers Baby dry in Pampers Aktive Fit - te dvoje lahko kupiš v Mullerju ali pa v Avstriji. So pa bistveno boljša kvaliteta od tistih ki si jih ti naštela, saj so te nemške, tvoje naštete pa narejene na poljskem.
Aktive Fit so boljše od Baby Dry in so tudi kar dosti dražje. Če si že čisto obupana ker ti vse plenice zmeraj premočijo ti priporočam da začneš uporabljati Aktive Fit

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 22:25:26   
pinkiponki
Mene pa samo tole zanima....a je možno,da so te Active fit v Mercatorju iste, kot tiste v Mullerju??? Vem, da jih je več notr pa stanejo 3t, ampak ne vem, če je to to? A jih je kera že probala?

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 22:36:43   
BLAŽIKA
Poglej na paket od kot so, kdo je proizvajalec, v mullerju in v avstriji imaš od nemškega proizvajalca, te naše pa so večinoma vse poljske.
Res pa jih ni čez acktiv fitk so res najboljše.user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 23:23:07   
zmajči25
Livia med temi Pamperskami, ki si jih naštela je razlika v ceni in modelu plenic. Sleep&Play naj bi bile najcenejša varianta Pampersk, vendar do sedaj nisem zasledila nobene, ki bi jih hvalila, saj naj bi vse premočile. Active Baby so klasična varianta plenic, ki jih tudi uporablja največ ljudi, meni osebno včasih premočijo. Let`s go pa so pleničke narejene kot spodnje hlačke - jih samo gor potegneš (ni nobenega lepljenja zavihkov). Ko pa jih hočeš zamenjat jih samo ob strani stržeš. Vsi našteti modeli plenic so narejeni na Poljskem za vzhodni trg. 

V Sloveniji pa izključno v Mullerju (ker si oni sami direkt iz Nemčije uvažajo vso robo) dobiš Pamerske Active fit, Baby dry in Easy up.
Active fit - meni osebno najboljše plenice. user posted image Ne vem če so mi kdaj premočile, tudi če se nismo mogli nekaj ur previti. Imajo elastične zavihke in mrežico za boljše vpijanje plenice. So tudi zelo tanke in mehke. Priporočam!
Baby dry - zelo podobne oz. enake kot Active baby, ki jih prodajajo pri nas.
Easy up - enake kot Let`s go, ki jih prodajajo pri nas.

Ne pa mešat med sabo plenic Active baby in Active fit, ker je bistvena razlika tako v kvaliteti kot v ceni.



(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Plenice Pampers
17.12.2006 23:37:40   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki

Mene pa samo tole zanima....a je možno,da so te Active fit v Mercatorju iste, kot tiste v Mullerju??? Vem, da jih je več notr pa stanejo 3t, ampak ne vem, če je to to? A jih je kera že probala?


Iz TV reklame sodeč ima očitno tudi Hipermarket Mercator v vikend akciji te plenice, ker jih drugače ne prodajajo. Glede na št. plenic v paketu iz TV oglasa gre za večje pakiranje kot tisto v Mullerju in sicer za takšno kot je tudi npr. v Bipi v Avstriji. Če so plenice prave (kar izgleda da so) so kar precej ugodne. Mi bomo šli najbrž jutri pogledat.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 9:24:41   
metja
Tudi jaz uporabljam Active Fit in sem kar zadovoljna. A se kateri zdi, da imajo ful čuden vonj?

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 9:33:11   
Mina1
Ta vijolične Active Fit so daleč najboljše. Zdaj, če se mali naceja, potem ni čudno, da pride kdaj čez, tudi naš pretirava s pitjem, ampak v primerjavi z ostalimi plenicami jim ni para.


Večji je ta čas imel takrat Easy up, rdeče iz Celovca iz Bipe, mali piškotek pa je predroben v pasu za tele "hlačke", tako da imamo Fitke.

Kupujemo pa samo v Mullerju ali v Celovcu.

Vonj? Ja, včasi se mi zdi tako, ampak ni panike.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu metja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 13:02:38   
Samoyedka
Se strinjam z Zmajči glede plenic. Active fitke iz Avstrije so se odrezale najboljše, pa kaj če stanejo malo več kot pa tale klump pri nas- imamo vsaj ponoči mir in tudi pranja je bistveno manj, ker prej je bil v drugih plenicah naš piki vedno moker.

_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 22:26:33   
Luskan
Tudi jaz ne poznam točne razlike med njimi, uporabljala sem skoraj vse (razen "hlačk") in ugotovila, da so najboljše Active fit - tiste iz Mullerja ali pa iz Avstrije.
Vonj - tega povzroča gel v plenicah. Podoben vonj imajo tudi vložki Always ultra, narejeni so po istem principu.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 23:02:27   
pravljica
jaz sem danes sprobala te mercatorjeve active fitke (btw. tudi za nas daleč najboljše pleničke)...se mi zdijo "prave", ampak nimam nobenih iz mullerja doma za primerjat user posted image  na paketu piše "made in the UK", torej niso poljske, nemške pa tudi ne user posted image  ...jih bomo še nabavili, če jih ne bo do srede že zmanjkalo na policah user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Plenice Pampers
18.12.2006 23:21:34   
kofetek2010
tud na ActivFitkah kupljenih v Avstriji večkrat piše Made in U.K. user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Plenice Pampers
19.12.2006 0:12:53   
zmajči25
Se popravljam...
Active fit plenice se po novem dobijo tudi v Mercatorju user posted image , ne samo v Mullerju. Sem jih danes nabavila dva paketa in so bile v akciji 2.999 SIT/paket. Je pa malo večje pakiranje kot tisto v Mullerju in se je kar splačalo "ulovit" akcijo v Mercatorju.user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Plenice Pampers
19.12.2006 8:06:48   
zvezdka
Preden smo prešli na bobmažne plenice, smo uporabljali Active Baby. Enkrat sem kupila tudi Sleep&Play, ker je ravno v drogeriji teh drugih zmanjkalo. Sleep&Play so res najceneše in so tanjše kot Active Baby (celo ena slikica je bila na paketu s primerjavo debeline). Zaradi tega jih je treba bolj pogosto menjati, kar pa je tako ali tako dobro za kožo.

Nimam nobenih slabih izkušenj s Pamperskami na splošno, je pa res, da smo precej nezahtevni glede plenic. Edino Huggies so nam premočile, ker imajo širše odprtine za nogice, naša pa je bolj pri suhcenih. Mislim, da so v splošnem razlike med vsemi temi plenicami za enkratno uporabo precej majhne, v glavnem imajo različne trakce in elastike, so pa vse na principu gelov. Manj umetne so po moje samo Moltex Öko, ki sem jih tudi preizkusila in se mi zdijo super (čez noč je izginilo vnetje ritke, s katerim smo se borili več kot teden), vendar niso tako tanke kot Pamperske. 

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Plenice Pampers
19.12.2006 10:23:16   
Baucka
Nam je rita postala rdeča ravno po Moltex eco in to po eni sami in še celi rit smo imeli od tistik gelastih pikicah. Tako da je tudi v teh plenicah gel in še tako trde so.

Meni so tudi najboljše Aktiv Fit z mrežico. Sem nonstop jamrala zakaj več ni takšnih plenic kot so bile New born 1 , katero so tudi imele mrežico. Dojeni otroci imajo pač zelo tekoče blato in so te tako super vpijale. Potem pa smo ugotovili, da so tudi večje številke takšne, samo jasno ne pri nas v Sloveniji.

Katastrofa. Kaj so naši otročki kaj manj vredni, kakor "Evropski"?

(odgovor članu zvezdka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Plenice Pampers
19.12.2006 23:41:07   
Pikicalana
Tudi mi uporabljamo plenice Pampers Aktiv Fit z mrežico.
Prej smo uporabljali Pampers Aktiv Baby, Fixies in nobene niso tako dobre kot Pampers Aktiv Fit.
Tudi jaz sem jih danes kupila v Mercatorju in so enake kot v Mullerju - so proizvedene v Nemčiji. user posted image



(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?