|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne pije
20.12.2006 12:31:52   
ac
Moja enoletnica že od vsega začetka zelo malo pije. Nikoli ni marala stekleničke in že dolgo časa pije iz kozarca, ampak to samo po par požirkov na dan. Ne vem, če na dan popije 1/2 dcl tekočine. Sedaj je v vrtcu in sta mi že obe njeni vzgojiteljici zaskrbljeno rekli, da to ni v redu in, da se ful mučijo in ji dajejo tekočino po žlički in na vse možne načine, pa nič.... Kakšen požirek sem ter tja in to je to. Pije pa vodo, saj nikoli ni hotela raznih čajev in sokov niti povohat. Jaz si še vedno mislim, da prisilit je ne morem, da bi pila. Samo, če je pa to res tako slabo.... Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne pije
20.12.2006 12:45:43   
srki
S hrano tudi dobimo nekaj tekočine v telo, npr. juha. Poskušaj s sadjem, npr. mandarinami ali jabolki.

To je res zoprn problem, ker otroka prisiliti pit res ne moreš.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne pije
20.12.2006 13:28:40   
krauca
Mi imamo isti problem. Dokler se je dojil ni bilo težav, po tem pa sploh ni bil navajen piti. Dokler ni dobil salmonele & je imel hudo drisko niti ni bilo tako hudo, potem pa je dehidriral in je moral na infuzijo!
Tam so se nad mojo izjavo, da če spije 3 dcl na dan zgražali. Zdaj zadevo rešujem s sadjem, jogurti, juhami (obvezno za kosilo) in kakavom (po flaški ga zjutraj, včasih pa tudi zvečer spije kak deci). Še vedno (star je 2 leti) z možem skačeva od veselja kadar samoiniciativno spije več kot par požirkov česarkoli.
Tako da vem kako ti je. Prisilit je ne moreš.
Probaj čez igro (da njena najljubša igrača pije) oz. pejta skupaj kupit kako fancy flaško/kozarček, da bo z veseljem iz njega pila (pri našem je to palilo), pa daj ji pit karkoli (sladko do nezavesti, bolje kot nič; jaz sem mu tudi kupovala tiste vode z okusom, ki si jih je sam zbral). Upam, da bo kaj boljše.


_____________________________

LP
K.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne pije
21.12.2006 6:50:16   
Errai
Pri našem je bilo podobno. Pil je malo, samo kakšen požirek ali dva naenkrat in vse skupaj manj kot 2 deci na dan. Dokler mu nismo enkrat, ko je bil star malo več kot eno leto, kupili soka na slamico. Z možem sva samo gledala, kako je spil cel sok (2 dcl) v kakšnih 15 minutah. No potem se mu je počasi odprlo, zdaj tudi iz kozarčka pije normalne količine, ampak še vedno spije več po slamici. A ste to že poskusili?

LP, Irena

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?