|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče mleka ali flaše??!!
30.1.2007 22:02:44   
eva10
Pozdravljeni.
Sem že prav obupana. Naš sinček bo čez par dni star 4 mesece. Že od vsega začetka smo imeli rahle probleme s hranjenjem, vendar je nekako šlo in je lepo pridobival na teži. Zadnji trije tedni so pa pravo mučeništvo. Nikakor noče več jesti mleka. Popije do 90 ml na obrok (4-krat na dan) sam od sebe, potem pa mu še enih 30 nekako prisilim in potem je konec. Smo poskušali že vse od zamenjave cuclja, mleka, položajev, prostora, časa in še in še. Patronažna mi je rekla, da naj še počakam z GH. Drugače je bil kar zadovoljen in ni nič sitnaril, zadnje 4 dni pa je tudi zelo razdražen (verjetno, ker je lačen???). Ne vem več kaj narediti. Bojim se, da se ne bo dobro razvijal, pa tudi tako ne gre več naprej. user posted image  Razmišljam tudi, da bi obiskala pediatrinjo, ker se mi zdi, da je celo malo shujšal. Ali je imel kdo kakšne podobne težave oziroma ali ima kdo kakšen nasvet.
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče mleka ali flaše??!!
30.1.2007 22:07:52   
eya
Jaz bi ga šla kar stehtat v zdravstveni dom, da vidiš, kako je z njegovo težo, ker hujšati pa res ne sme. Če mu je pa teža res padla, potem pa po nasvet k pediatrinji. Verjetno pa lahko uvedeš kakšno riževo mlečno kašo, mogoče bo imel raje hrano po žlički.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eva10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče mleka ali flaše??!!
30.1.2007 22:53:10   
Anonimen
Pojdi ga stehtat in če mu je teža padla, se pogovori s pediatrom. Mogoče pa mu bo hrana na žlico bolj všečuser posted image Kakšen rižolino ali pa one prve kašice od milupe narejene s prilagojenim mlekom mu ne bi smele škoditi. Pa vseeno najprej povprašaj pediatra. A zobek pa ima kakšen? Ker so bojda eni dojenčki manj ješči, ko jim izraščajo zobki.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče mleka ali flaše??!!
31.1.2007 12:27:27   
Princess Mononoke
Jaz bi šla do pediatrinje. Kaj pa če je kaj drugega narobe? Dala bi pregledati urin, ker včasih pri vnetju apetit pade in so razdraženi, vendar ne dobijo vročine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?