|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kak naj povem?
21.9.2004 10:14:17   
sminc
Punce kdaj ste povedale doma? Midva sva se zmenila da počakava do NS. Le to imam 6 oktobra (na rojstni dan). Upam da bo vse ok. Neki me pa matra. Strah me je povedati doma. Vem da se čudno sliši glede na to, koliko bom stara a ... Z mamo ne bo problema, foter pa...on bo poglavje zase. Glede na to koliko je študiran ( 2 fakulteti) je zelo konzervativen in staroverski. Ga že slišim: nimaš še diplome, službe, POROČENA nosi... Saj pol se bo unesel, hudo mi je ker ga vedno znova razočaram. Punce, si delam probleme tam ki jih ni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kak naj povem?
21.9.2004 10:27:43   
malika
Jaz sem povedala kar tako direkt in je takoj vžgalo.

Mogoče ne bi bila slaba ideja, da kupiš v knjigarni knjižico Mojemu dedku in daš notri slikico od UZ in napišeš kaj zraven-samo potem moraš babici naredit isto.
Ali pa najprej zaupaj in razveseli mamo in naj ga začne malo pripravljat.

jaz sem prepričana da ti bo in da bo tudi on dobil mehka kolena.

Lp

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kak naj povem?
21.9.2004 10:42:44   
Suzi*
Mogoče te bo pa prijetno presenetil njegov pozitivni odziv. :) Zakaj bi ga razočarala, saj boš rodila njegovega vnučka/vnukinjo! :)-

Sicer se pa vse uredi, diploma, služba, poroka, stanovanje.... slej ko prej! Zdaj je glaven vajin sonček.

Aja, midva sva pa staršem povedala še isti teden, ko je bil test :modri:.

lp, Suzi 16t6d

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kak naj povem?
21.9.2004 11:03:24   
tiktak
jaz sem počakala do prvega pregleda, ko sem bila noseča 10t. Tudi jaz še delam diplomo, nimam službe in tudi nisem poročena, doma pa so tudi bolj starokopitni. Mi je bilo malo težko povedati, pa se je vse lepo izteklo. Mami je sicer vprašala, če se bova poročila, ampak drugače so pa bili veseli. Le zakaj ne bi bili, ko pa bodo dobili vnučka!
Boš videla, tudi pri tebi bo tako!

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kak naj povem?
21.9.2004 11:05:05   
morskadeklica
midva sva povedala kmalu, ker se je men že zelo hitro buši poznal:):). na obeh straneh je bil odgovor takle: super, kaj sta čakala toliko časa,... pa prav tako nimam diplome (zdaj grem v 4.letnik), fant hodi v službo, zraven pa dela še večerno srednjo šolo. tko da, očetu lahko poveš, da je otrok motivacija za učenje, ne ovira. verjemi mi, jih toliko poznam, ko so po porodu šele začele resno študirat. ne skrbi, po prvem šoku bo ravno oče tisti, ki bo ponosno kazal svojega vnučka/vnukinjo:duda::duda::duda:.
pa še :rozica: zate in :duda:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kak naj povem?
21.9.2004 13:42:56   
m_m
Ja te čist štekam. Sem v podobnem položaju. Leto mlajša. Letos sem vpisala absolventa in imam še nekaj izpitov in upam, ne prepričana sem, da jih bom naredla do :duda:. Edino diploma mi bo še ostala. Roka mi G še ni določu, sem si ga pa sama izračunala in bo nekje iste dni kot ga imaš ti. Stanovanja še nimava, tak da boma pri njemu doma. Moji mislijo, da bom po končanem študiju pri meni doma in že se začnejo razhajanja v naših planih...

Tut men še ni jasno, kdaj bi povedala. Najraj nikol. Mami bo še šla skoz. Sam fotr... Tak mu ni nič všeč kar nardim. To bo pa pika na i.

Če maš kak mail, si lahko kej pišva. Mislim, da imava kar veliko skupnega.

lp Maja

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kak naj povem?
21.9.2004 14:35:31   
NinKa
:modri::metulj:Jaz sem povedala kar direktno. Majprej babici - en dan po CB testu, ostalim pa malo kasneje.

Nihce ni bil navdusen- ampak sem povedala, da se ni zgodilo, ampak sva ga hotela. Pol so nekako trpeli z nama celo nosecnost.

In sedaj tako veselo hodijo vsi po Mbju s tamalim. Ne mores verjet, kako so navduseni. Je pa res da ga bolj po redko vidijo, saj zivim s fantom v Lj.

Tut jaz se nimam diplome, delam na tem - verjetno bo konec drugega leta al pa zacetek naslednjega. Fant je v sluzbi in trenutno skrbi za vse tri.

Ponavadi je taka reakcija ko jo opisujes, ampak nakasneje ko bodo videli strucko bo vse pozabljeno, ponosni bodo nate, saj rojstvo otroka je nekaj najlepsega kaj se lahko zenski zgodi. Verjemi mi. Bos videla.

Lepo nosecnost ti zelim!

NinKa

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kak naj povem?
22.9.2004 7:41:11   
Lunca1
Ojla!

Jaz pa mislim da bosta oba starša zelo vesela. Midva sva povedala takoj. Mene so že starši mal priganjal, kdaj bodo dobili kaj vnukov:)

Lp Lunca

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kak naj povem?
22.9.2004 7:43:58   
Lunca1
Jaz ne razumem staršev, ki so mnenja, da si pri 24. letih še premlad. Moja mama je bila pri rojstvu moje sestre stara 25 let, pa je bila med starejšimi. je pa res da danes vidiš starejše (tudi sama sem stara 30 let), tudi od mene.

LP Lunca

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kak naj povem?
22.9.2004 8:27:28   
mala
jest sm bila stara 20 let ko sem prvič zanosila in sem staršem zelo težko povedala,sem pa počakala do prvega pregleda da sem dobila slikico od UZ in potem šla direkt domov in pokazala obema:ups::ups:no na začetku sta bila malo šokirana sploh pa fotr ampak oni so itak poglavje zase, pol sta pa lepo sprejela in žekomi čakala da dobita vnučka:sloncek:
zdej se pa že pripravlamo kako jim bomo ta drugič povedal:duda:

pa velik sreče:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kak naj povem?
22.9.2004 12:58:35   
maya1
kaj te bo strah, to je pa ja čudovita novica za vse. boš videla, da bo vse OK, ti kar puvej.
lepo se imej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
maya1

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kak naj povem?
22.9.2004 14:46:16   
Soncnica
Hojla!

Midva sva najprej mislila čakati do NS, ptem pa jaz nisem zdržala in sem povedala, ko sem bila cca 7 t noseca. Še dobro, kajti naslednji dan smo bili že na urgenci. Ni bilo nič hudega, ampak je bilo bolje, da so izvedeli prej.

Stara si 24 let, to je pa ja čisto OK. Ne sekiraj se za starše, ne glede kako bodo reagirali bodo na koncu vsi happy.

držim pesti

:sloncek:

S. 13 t

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?