|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 7:21:27   
miglic
Ojla
Mi lahko prosim katera pomaga? Zanima me na kakšen način ve umivate glavo svojemu otroku. Pri meni je hudo. Jok in še enkrat jok. Otrok je star 18 mesecev.
Če ima katera kakšn dobr način lepo prosim za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 7:33:19   
April
Probaj mu glavo posebaj umit. Tako kot pri frizerju nad lijakom. Samo en ti ga mora držat. Voda ne gre tako nič v oČI.Naš edino tako malo manj protestira.

(odgovor članu miglic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 8:41:51   
Miss Piggy
Sej se dobijo eni silti za na glavo - boglej v BC. Pri nas je bilo isto - kopal se je ful rad, ko je bilo pa treba glavo umit pa vpitje user posted image . Problem se je resil po dopustu, na morju se je v igri sam polival po glavi z morsko vodo, doma pa pol ni bilo vec hudouser posted image .

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 8:57:25   
dskubin
z nečakinjo so imeli tak problem, uno za na glavo iz BC ni pomagalo, je imela za kiklo user posted image . Potem so dali kar čez banjo eno večjo desko, da se je gor vlegla na hrbet in glavco čez držala, da so ji umili laske - ker ni šlo nič v oči, je dovolila.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 9:07:32   
frutka_
ne vem sicer kakšno stanje je bilo prej pri vas doma glede pranja glave ampak če ti kaj pomaga naj povem, da je pri nas tudi bilo podobno. naenkrat vik in krik in grozen jok pri pranju glave. Enkart ko smo bili na morju je celo tako jokal, da je sosed priletel gledat kaj se dogajauser posted image . no, glava je morala biti umita, z možem sva ga prej malo pohecala, mu dala igračke v banjico in hitro opravila. Kmalu je minilo tako kot je prišlo.
najbolj nenavadno mi je to, da je sicer full "plavalec", rad je v vodi, nima strahu, tudi na morju kar skače noter iz pomola, nič ni narobe če mu voda pride na obraz...tako da  kar pogumno naprej!

(odgovor članu miglic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:02:02   
Jančika_
Hja, naš je star dve leti in pol in še vedno tako tuli, da se vsakič bojim, kdaj nam bodo sosedje socialno poslali v kontrolo. Poskusili smo VSE, kar je na tem svetu možno, a zgleda, da se je mali odločil, da bo pač tulil (o striženju las zdajle ne bi, tisto je šele štala). No, malo boljše je sicer že, zdaj ne postane več flekast od sile. Ampak še vedno je pri nas ob pranju glave zelo glasno.

No, saj lahko naštejem, kaj vse smo poskusili, mogoče bo pa kaj pomagalo pri vas: ščitnik; krpica; drug šampon; pranje bolj poredko; pranje bolj pogosto; on umiva mamici lase (haha, tako glasnega dretja še niste slišali); "Maks si pa sam pere laske" (še enkrat - HA HAuser posted image ); umivanje las punčki; lepljenje slik živali na strop kopalnice, da bi držal glavo nazaj (ta je taboljš - si je mama skor vrat zraven zlomila, učinka seveda nobenega).

Edino, kar malenkost ublaži šok (pri mami in fotruuser posted image , ne pri tamalem), je to, da zadevo speljemo čim hitreje - ker ko nehamo, mali postane v trenutku dobre volje, kot da ni bilo ničuser posted image . Aja, pa nazadnje sem mu dala ogledalo, da je pogledal, kakšne rogece sem mu naredila - semu je kar dopadlo, tako da upam, da bo to malo pomagalo.


< Sporočilo je popravil Jančika -- 25.2.2007 10:20:19 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:13:42   
156sw
Zivjo,
mogoce bo slo tako, da se ti al pa tvoj dragi kopate zraven (ce mate bano v kopalnici), pa lahko otrok atija poliva po glavi in nato obratno. Seveda to probajte spelat vse skozi igro in pocasi. Moja se kopa sama, ma igrace v vodi, pa ona tudi svoji pupi umiva lase, medtem ko jaz njej. Ko smo pa skopani ji vedno dam kak bombon, ker je bla pridna. Mam pa vedno bombazno plenicko zraven, da ji obrisem obraz, da jo ne moti voda.
lp

(odgovor članu miglic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:37:07   
Maxica
Pri nas niti ni take panike, na živce mu gre samo, ko mu gre voda v oči. Tako da s kakšno animacijo bi morala poskušati. Naj gleda v zrak - jaz mu dam kdaj na vrh tuš kabine kar kakšno igračo, da gleda gor, pa en kup igrač ima na tleh, da se z njimi zamoti, pa je. Nimaš kaj, Jančika je enkrat napisala, kar je treba, ni težko.user posted image  A ne, Jančika?user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu 156sw)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:49:06   
nanka
Pri nas je isto kot pri Jančiki. Poskusili smo vse možne variante, pa nič ne pomaga. Jok, jok in jok. Pri nas je edina rešitev ta, da opravimo zelo hitro.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:54:50   
Meceno
Midve se tuširava že od tretjega tedna starosti skupaj, tako da jo jaz držim. Sedaj pri 19M je isto. Glavo ji vedno zmočim, praktično ji glavo šamponiram samo 1* na mesec. Ima tanke svetle laske in ji ful paše če ji samo po glavi voda teče, ko ji dam šampon je že bolj tečka.

Probaj mu samo glavo zmočit, brez šamponov............moja obožuje vodo, mogoče zato ni problemuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 10:56:19   
miglic
hvala vam punce za odgovore. Bom katerega poskusila uporabit. Hvala Vam

(odgovor članu miglic)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: umivanje glave pri 18 mesečniku-na pomoč
25.2.2007 13:09:09   
ALINA55
Jaz dam našemu v roke svojo rokavičko, ker ko mu voda steče čez obraz se hitro z njo obriše in se tako igrava. Malo negoduje že proti koncu, ampak gre. Pa zadnjič sva šla na sprehod mimo avtopralnice in je gledal in poslušal, kako so prali avtomobile. Zdaj pa ga že tudi jaz nafintiram, da se pereva kot avtomobili v pralnici in celo pusti, da mu na koncu s tušem splahnem. Prej o tem ni bilo niti govora. Poskusi, mogoče bo učinkovalo. Aja, star pa je sedemnajst mesecev.
pa srečno.

(odgovor članu miglic)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?