|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Herpesna angina
28.2.2007 8:42:10   
gamini
Zanima me, če se je katera že srečala s to boleznijo? Naša 3,5 letnica jo je dobila po preboleli virozi user posted image , pa je full uboga. Praktično nič ne je, razen mogoče polovičko jogurta ali pudinga, kako žličko juhe, tolažim se s tem, da vsaj pije (po slamici). Tolk se mi smili, revicauser posted image . Ponoči tako milo joka, ker jo boli. Zdravnica nam mi dala nobenih zdravil, svetovala je Calpol ali kaj podobnega za zmanjšanje bolečin. Rekla je, da bo nekaj dni odklanjala hrano (pa je že zdaj taka trlica), potem pa bo počasi začela jesti....V ustih in po bezgavkah ima polno ran podobnih herpesu, nekatere so se ji včeraj odprle in zakrvavele, uboga moja punčiuser posted image .   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Herpesna angina
28.2.2007 11:34:58   
piščanc
joj, revček!

nekaj časa nazaj smo imeli tudi mi vnetje jezika. sicer ne herpes.. tjaša je dobila antibiotik, jaz pa lokalni anestetik za jezik (namažeš si ga). pa gengigel (sam kupiš) za hitrejše celjenje ran v ustih. če pa je viroza res tako huda, potem bi morala dobivati virolex.

kaj pa če gresta na infekcijsko kliniko? mi smo bili tam decembra zaradi noric in je mališan dobival virulex preko kanile. upam, da se kmalu pozdravite.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Herpesna angina
28.2.2007 14:15:05   
gamini
Piščanc, hvala za nasveteuser posted image .

Trenutno pikica spi, je pa danes rekla, da jo manj boli v ustih, čeprav se meni zdi še vedno enako kot včeraj. Pediatrinja je rekla, da bi se naj situacija izboljšala v parih dneh, je pa res grozno za pogledat, prvič sem tudi slišala za tako angino. Najprej sem mislila, da ima slinavko, ker res veliko slini... Najbolj pa me skrbi, ker nič ne je, hvala bogu, da pije pa dovolj, vsaj upamuser posted image ...   

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Herpesna angina
1.3.2007 19:28:06   
solei
Tudi moj petletnik ima herpesno angino, pa nam je zdravnik svetoval, naj večkrat na dan usta spiramo z mešanico ustne vode in kamlic. Upamo, da bo pomagalo.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)


Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!