|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa naj zdaj naredim?
6.3.2007 10:03:56   
Anonimen
Čist sem že zmedena, ko študiram v kaj sem se spravila. No,ker s svojim ginekologom nisem bogve kako zadovoljna (Sicer ok, zdaj v tej nosečnosti je res vredu, mi je tudi boniško dal, kr dosti mi pove- mogoče zato,ker sem na začetku krvavela,pa se mi zdaj bolj posvetiuser posted image ) in sem že vprašala enga drugega G,če me vzame. Ta je rekel,da sicer ne jemlje novih pacientk,ampak če res želim,ni problema. OK,jaz vsa vesela. Ginekolog je znan, slišim same dobre stvari o njem.
Problem nastane,ker mi je dal datum jutri, jaz še kr na bolniški (še dva tedna) in kaj zdaj? Naj grem k njemu, se prestavim? Kako je potem z bolniško?
Pa še drug teden sem naročena pri svojem G na NS. A naj odpovem, naj grem in mu povem,da sem našla drugega ginekologa?user posted image

Saj še sama ne vem kaj naj naredim.

Ima katera kak nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa naj zdaj naredim?
6.3.2007 10:26:46   
soncece24
Jaz bi na tvojem mestu šla najprej jutri k temu novemu G pa da malo vidiš kak sploh je, lahko da je celo slabši od starega user posted image Pa se potem odloči. Dokler ne podpišeš tam tiste izjave, da je on tvoj izbrani G si uradno itak še pri ta starem. Potem boš pa tak morala še kartoteko prinest oz. se zmenit pri starem G, da jo pošljejo sem, kjer boš zdaj. Bolniška pa je po mojem neodvisna od menjave G in ti teče dalje. NS je pa itak plačljiv pregled, tak da je vseeno kam greš.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj pa naj zdaj naredim?
6.3.2007 12:02:53   
ana b
Bolniške ti ne da ginekolog, ampa tvoj osebni (izbrani) zdravnik. Če je ginekolog svetoval, da ostaneš doma, moraš ti to javiti svojemu zdravniku v treh dneh, da ti odpre bolniško in potem ti jo na osnovi mnenja ginekologa podaljša, ali pa ne. To je do 30 dni,naprej pa odloča imenovani zdravnik (komisija). Torej menjava ginekologa ne vpliva na bolniško, v kolikor pa še nisi bila pri svojem zdravniku, pa le hitro, ker ti le on lahko izda bolniški list.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj pa naj zdaj naredim?
6.3.2007 12:48:05   
Anonimen
izlgeda,da sem se narobe izrazila. Seveda sem bila pri svoji osebni zdravnici, s predlogom G,da bi bila na bolniški in imam tudi od komisije odobreno.
No,sicer sem se pa odločila,da se prestavim.user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj pa naj zdaj naredim?
6.3.2007 14:31:08   
kapica
Jaz bi tudi rekla da gres jutri k ta novemu, kaj ves, mogoce se ti pa ne bo dopadlo. Potem bos pa videla dalje, za bolnisko pa tudi jaz mislim da nima veze s prestavitvijouser posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?