|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recept za odvajanje vode v telesu
7.3.2007 13:39:52   
janapan
Punce rabim vašo pomoč

Že par tednov mi otekajo noge. Saj vem to je normalno in temu niti nisem posvečala pretirane pozornosti. Ko sem prišla iz službe sem se ulegla, in dvignila noge, sem si jih masirala, poskušam piti čim več vode. Včeraj popoldan pa se mi je zgodilo nekaj zame čudnega. Ker sem nekaj pospravljala sem imela ob sebi vedno flaško vode in sem popila kar ene dva litra tekočine-vode. ponavadi vedno potem celo popoldne lulam, tokrat pa ne. Sicer sem hodila pogosto na stranišče ampak samo par kapljic in to je to. Ker mi je jasno da se je vsa ta voda zadržala v meni me niti ni presenetila tehtnica ki je zvečer pokazala kar dve kili več.
Ponavadi so mi noge otekale predvsem popoldan danes pa so bile že zjutraj tako da sem si komaj obula škornje.
Drugače se počutim tako tako, imam že cel dan občutek kot da imam vročino oziroma taka sem malo omotična kot da bi imela ful nizek pritisk, bolečine v trebuhu so prisotne ampak tako ali tako ne vem al mi otročiček pritiska na želodec, al kam drugam, glede na to da pridno brca temu ne posvečam pretirane pozornosti.

Klicala sem tudi ginekologinjo sestra pa mi je rekla sledeče:
1. Da naj počivam z dvignjenimi nogami
2. Da naj si naredim vsaj 2* na teden sadni dan, ki naj bi zgledal tako cel dan samo jabolka (za pomaranče pravi da so presladke, odsvetovala mi je celo melono in lubenico češ da so presladke)
3. Da naj ne jem soli - sploh ne

Jaz sem ji potem rekla da tako ali tako hodim v službo in ne morem cel dan počivat in me zanima če lahko vzamem kakšen temu namenjen čaj in je bila odločno proti.

Potem sem jo še vprašala kdaj je stanje zaskrbljujoče in je rekla da če me začne poleg tega še ful glava bolet in to je to.

Ma v glavnem prepričana sem da je vse ok in da samo paničarim za stvari, ki se mi pač niso še nikoli dogajale.

Prosila bi vas za nasvet, kako realno omilim te težave. (Sama namreč menim, da je sestra moje g malo pretiravala-lahko da se motim- še posebej zato ker je moje stanje ocenila samo po telefonu.
Drugače pa bom samo na jabolkah ni druge ; ) bo pa dieta ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recept za odvajanje vode v telesu
7.3.2007 13:43:11   
bskrle
Naredi si solato iz zelene, petršilja uporabljaj več, pa pojdi k osebnemu zdravniku, da vidi noge in presodi, če si za bolniško. Koliko si pa noseča?

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: recept za odvajanje vode v telesu
7.3.2007 13:43:24   
Anonimen
Nič soli!

Pa ogromno peteršilja in čebule. Saj vem da čudno zgleda ampak pomaga pa ful.

Jaz sem zatekala po enih zdravilih(nisem noseča) in sem jedla kar šopek peteršilja vsak dan pa sem v enem tednu občutno izgubila ogromno vode.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: recept za odvajanje vode v telesu
7.3.2007 13:47:21   
janapan
aja noseča sem 27 tednov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: recept za odvajanje vode v telesu
7.3.2007 14:09:17   
2 Sraki
Ja resnično omeji sol na minimum, še bolje na ničlo! Jest sem pri sebi v nosečnosti opazila, da če sem pojedla samo malo nekaj slanega, se mi je v enem dnevu nenormalno dvignila telesna teža. Zato sem omejila sol na minimum in je delovalo. Glede na to pa, da se ti dvigne telesna teža v enem dnevu tudi do dveh kilogramov, bi jaz osebno takoj šla do osebne zdravnice, saj je to vseeno preveč. Lahko si dobila kakšno preklamsijo, nisem pa noben strokovnjak, da bi sodila o čem takem. Lahko pa si samo v obdobju ko ti nenormalno raste telesna teža, saj sem sama največ pridobila od 25-32 tedna nosečnosti in verjetno je bila to tudi voda (poleg tistega kar je pobral tamalček), saj sem bila brez + v kilogramih že takoj ko sem prišla po 5 dneh iz porodnišnice.

Vse dobro!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?