|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 17:54:52   
macka27
Mene pa nekaj zanima oz. mojo sestro, ker jaz še nimam otrok

Ima starega otroka ( fantka ) 5 letuser posted image user posted image user posted image . Pri prvi user posted image nosečnosti se nista nič trudila, jima je ratalo takoj. Sedaj pa se trudita 2 leti vendar brez uspehauser posted image user posted image . Sedaj pa me zanima, če ima kakšne veze carski rez, da ne zanosi oz. če je možno da so jih ostale kakšne zarastline???

Upam da se katera punca najde z takšnimi izkušnjami in pove svojo situacijo!!!

Punce zlate ste......user posted image


_____________________________

Nushy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 18:10:36   
Nikoletka
Hej hoj!

Tud midva z možekom mava isti problem. Jaz imam skoraj tri leta staro hčerkico, ki je bila rojena s carskim rezom. Zanosila sem že v prvo, sedaj se pa trudiva že od oktobra, pa še vedno nič. Sem tudi jaz pomislila, da je kaj v zvezi s carskim rezom. Bla sem na pregledu jajčnikov pri ginekologu, pa je baje vse v najlepšem redu, tko da še sama ne vem kaj bi blo.
Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 18:11:12   
beba76
Po CR  ni nobene ovire za zanosit, jaz sem prvič rodila s CR, pa sem pol še 3x brez problema zanosila.
Samo jaz sem itak med najplodnejšemi slovenkami - nesem od mojega gatw cprat, pa sem že user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 18:23:40   
macka27
Ja sej to je drek, v prvo rata, potem pa ful časa ne... in nikoletka a si dala še kakšne preiskave skozi, al si šla samo  na pregled jajčnikov... in kakšen je bil ta pregled??

Beba76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da si ena tistih da se ti hitro prime...ta je dobra, da samo gate neseš oprat in si že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Nushy

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 18:23:44   
cuma
Če so kakšne fiziološke ovire, ki so posledica CR, bi jih načeloma G moral videti - otipati ... Drugače pa, jaz sem tudi imela v prvo CR in ko smo se odločili za drugega dojenčka, nam je spet že v prvo ratalo ... user posted image , tako da dvomim, da bi bilo zaradi CR lahko kaj narobe v tem smislu.  

Želim ji, da bi čimprej zagledala user posted image user posted image ! Srečno!

Cuma

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: carski rez in druga nosečnost
30.3.2007 20:04:51   
Nikoletka
V BISTVU SEM ŠLA K GINEKOLOGINJI ČIST PREVENTIVNO PO TREH MESECIH POSKUŠANJA. MI JE GINEKOLOGINJA REKLA, KO SE BOM ENO LETO MATRALA ME BODO DAL PA NAPREJ NA PREISKAVE. JAZ SEM V BISTVU DVAKRAT V PRVO ZANOSILA, SAM SEM MELA PRVIČ SPONTANI SPLAV, KER SEM MELA V MATERNICI PREGRADO. ŠE SAMA NE VEM KAJ BI LAHKO BLO VZROK, DA NE ZANOSIM.
POZDRAVČEK

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?