|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipotireoza
8.4.2007 12:39:57   
Anonimen
Pozdravljene.

Že nekaj časa se neuspešno trudim zanositi, red kratkim pa so mi diagnosticirali Hipotireozo in predpisali zdravila, ki jih bom trajno jemala. V navodilih sicer piše, da nimajo stranskih učinkov med nosečnostjo in v času dojenja, mi pa je zdravnik rekel, da se iz nepojasnjenih razlogov rado zgodi, da pride do večje verjetnosti spontanih splavov.

Ima katera izkušnje s to diagnozo? Je možno, da sem pred zdravljenjem neuspešno poskušala zanosit zaradi nedelovanja ščitnice? Kaj pa med nosečnostjo? Je šlo vse O.k.?

Malo tolažbe, prosim...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hipotireoza
8.4.2007 21:06:36   
katipi
Žal mi je, da imaš take težave, vendar mislim, da ti bodo bolj verjetno odgovorila dekleta, ki imajo podobne težave na forumu Težave z zanositvijo ali Upamo skupaj. Želim ti, da kmalu zagledaš user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hipotireoza
8.4.2007 21:14:14   
nynna
Jaz imam hipotirozo že nekaj let, jemljem tablet, zanosila in donosila sem brez težav. Nihče mi še ni rekel kaj podobnega glede stranskih učiknov, pa sem precej spraševala. Pomembne so samo stalne kontrole med nosečnostjo in po nosečnosti saj se kronične bolezni poslabšajo po porodu. Ne razmišljaj o tem. Vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hipotireoza
12.4.2007 11:24:56   
Naty*
Tudi sama imam hipotireozo že kakih pet let. V tem času so mi odmerek povišali na maksimum in od takrat težav nimam. Zdaj sem v 6-tem tednu in sem bila prejšnji teden na pregledu pri tirologu. Povedala mi je, da problemov zaradi zdravil ni, je pa potrebno čez celo nosečnost preverjati stanje hormonov, zaradi večanja teže. Tudi na plodek nedelovanje ščitnice oz. zdravila ne vplivajo. V življenju ima sicer dedno predispozicijo za težave s ščitnico, vendar verjetno šele v puberteti ali odrasli dobi. Ni pa nujno.

Možno pa je, da zaradi pomanjkanja hormonov prej nisi mogla zanositi. Ko ti bodo to uredili, boš kmalu videla user posted image .

Pa veliko sreče! ;)

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hipotireoza
13.4.2007 14:36:12   
pingi
Živjo!

Tudi jaz že več kot 10 let jemljem zdravila, zanosila sem brez problema. Sedaj sem noseča 15 tednov, pa sem ravno danes šla drugič kri dat za pregledat raven hormona oz. če bi bilo potrebno povečat dozo zdravila.
Tako kot je že napisala nynna, redno je potrebno čekirat, pa ni panikeuser posted image
Katera zdravila si pa dobila? Euthyrox?

Srečno!user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




termometer
Admin

Kateri termometer uporabljate?

digitalni za pod pazduho (33%)

ušesni (17%)

čelni / brezkontaktni (50%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!