|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v jasli!?
10.8.2006 22:18:31   
bajsek
Čao!

Tudi jaz sem zaskrbljena glede našega malčka in jasli. Sem namreč še študentka in bom približno eno leto še doma. Ker pa moramv tem letu opraviti še diplomo (kar je mojem Žigu nemogoče), ga bom jeseni vpisala v vrtec. 24. avgusta bo star eno leto. Zanima me vaše mnenje ali naj počaka da bo shodil (zelo dobro kaže) ali ga naj dam že prej? A malčki ki še ne hodijo sploh gredo kaj ven? Kako pa je s hranjenjem, naš sicer žlico nese do ust ampak če kaj na njej ostane je pa praznik, pa še krožnik zelo rad okol obrne!
Ali morda katera pozna vtrec Medvek v Litiji? Kakšne izkušnje imte?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v jasli!?
10.8.2006 22:38:06   
noe
Naš pa je bil star 11 mesecov , ko je šel v vrtec,pa je mal prej shodu tako , da je blo  super.Mal je zoprn, če še ne hodi  ker ne morejo skoz enga držat,pa sej ,če mu že fajn kaže bo do septembra itak shodu. Za hranjenje jih pa pr nas kr kmal pustijo, da sami poiskusjo.Moj mali, ko mu je ratal sploh nobenim ni več pustu , da bi ga hranu ,skoz hoče sam.Tako da se ne sekeraj ,ker malčki že znajo zase poskrbet. lp

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj v jasli!?
11.8.2006 6:30:54   
SaaS
Moj je šel v vrtec malo pred 11meseci. Shodil je pa pri 17 meseceih. Ni nobenega problema, če še ne hodi. Ti ga vseeno daj v vrtec. Prva skupina jasli (1-2 leti) itak zelo malo hodi ven. Pri nas je bilo tako, da štirje še niso hodili in če so šli kdaj ven (na teraso) je ena ostala notri z otroci, ki ne hodijo. Ne-hoja ni ovira, da otroka ne bi vzeli v vrtec.
Kar se hranjenja tiče je pa tudi meni uganka, kako dvema oz. včasih trem rata napolnit 14 želodčkov. Ampak jih. In otroci v vrtcu tudi ponavadi hitreje začnejo sami jesti, ker gledajo druge kako to počnejo...
Ne skrbi, ti ga daj v vrtec, da boš lahko končala faks.  

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj v jasli!?
11.8.2006 7:00:49   
diva 4
Naša user posted image  je tudi šla v vrtec z enajstimi meseci. Čeprav je takrat že hodila , še ni bila sposobna iti na sprehod.Smo v vrtcu puščali voziček in so vozili ven.Pri nas ima vrtec drugače nekaj vozičkov samo so bili zasedeni in so vzgojiteljice same prosile če našega pripeljem tja .Sedaj pa gre v jasli še user posted image  , pa je tudi komaj shodil in bomo naredili enako.
Glede hranjenja, pa sem jaz opazila , da so med kosilom pri nas v jaslih tri vzgojiteljice in je malo lažje.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj v jasli!?
14.8.2006 20:03:23   
Grascakinja
Naša je šla v vrtec z 11m, ko še ni hodila. Zunaj so vsak dan, imajo svojo ograjeno teraso direkt pred igralnico in za plezalce zunaj blazine, pa tam plazijo. Potem je tudi kar hitro shodila (12m). Za vsak slučaj smo pa v vrtec odnesli tudi voziček. Noben problem, v naši skupini jih pol ni hodilo, se mi zdi.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?