|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet anala
10.5.2007 13:33:52   
loredana
Punce lepo prosim da mi tiste ki to počnete povete kako ste se navadile nanjo, ali je bilo že od začetka u redu, ali s časoma.

Midva sva probala parkrat do zdaj, pa mi ni všeč. In glede na to da jo ene tako hvalijo, se sprašujem če ni mogoče z menoj kaj narobe. Pa nisva nič na silo, lepo počasi, podmazana, zrajcana....pa mi ne potegne da se obesim.

Bo bolje kdaj?user posted image

Pa ne gre zato, da bi moj želel pa mu želim ustreči, bi dejanko rada tudi sama uživala v tem.

Prosim za resne odgovore. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet anala
10.5.2007 13:44:28   
piščanc
meni je bilo že prvič všeč, res pa je, da se od takrat veliko spremenilo, sem se marsikaj naučila.

zelo je odvisno od kontrole ritnih mišic, enostavno se moraš naučiti sprostiti te mišice, potem je OK. in laže se jih sprosti, če si vzburjena, mogoče malo alkohola... (v ustih da ne bo pomote). prvič mi je bilo najlaže v položaju mačke (od zadaj, gor ukrivljen hrbet) in sva samo in izključno tako prakticirala par let.

pomembna pa je tudi velikost/širina partnerjeva penisa, tukaj pa veliko ne moreš pomagati. veliko sreče vama želimuser posted image

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet anala
10.5.2007 14:38:39   
Anonimen
Pa saj ni to vsem všeč in to ne pomeni da je s teboj kaj narobe. če v tem ne uživaš pač ne uživaš in je to to. Saj to ni bistveno pri seksu, ali se greš tudi analo ali ne. Je še kup drugih položajev...

Meni je všeč, ga pa ne prakticirava vsakič, mogoče 1-2x na mesec, ko nama pač je....kot je že predhodnica napisala je pomembno da se ful sprostiš, zaupat moraš partnerju in dejansko videt v tem užitek in ne bolečino. Drugače pa tudi mene skoraj vedno na začetku boli, se mora on kar malo ustavit in čakat da lahko nadaljuje. Potem pa je super.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet anala
10.5.2007 17:46:03   
Anonimen
Tud men ni najbolj všeč,ampak se trudim uživati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet anala
11.5.2007 9:38:23   
dvojcek33
Nisem punca , ampak bom vseeno povedal nekaj.  Midva 10 let nisva to prakticirala, ker njej ni to pasal. zdaj pa že par mesecev kar redno. Je pa zelo pomembno, da se tega lotita počasi in z velik lubrikanta. pa prvič mogoče samo s prstom čist mal pa bolj..... čas in potrpljenje je zagotovilo za uspeh. Zdaj obadva uživava v tem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet anala
18.5.2007 23:29:01   
firasto
Predvsem pa zelo pomaga, če ti partner med analnim vstopom z prsti draži ščegetavček ( več vzdraženih živcev, boljše je) in seveda znati moraš sprostiti analne mišice, kar se da naučiti- poišči malo literaturo ali nasvete na netu, recimo venera shop in drugje.
Je pa res, da zadeva ne paše vsaki. Mnoge imajo mnogo živčnih končičev tudi okrog danke, zato jim to paše, druge jih imajo manj, pa jim ne.
vsekakor pa vaja in predvsem nežno in počasi...


_____________________________

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?