|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razvoj
28.10.2004 9:33:21   
Bela
Dobro jutro:kava:

Že od navse zgodaj opazujem mojega anglca kako je že smešno velik za štiri mesece saj zgleda za osm,kako veliko dušno se smeji, tlači prstke u usta, nato vneto posluša kar mu povem, oponaša če se le da...itd..., pa se mi je utrnla misel da še vas malo povprašam koliko so vaši:duda:stari in kako poteka njihov razvoj, kaj vse že znajo?
Pa tudi koliko so sedaj težki in veliki vaši korenjaki?


Lp:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razvoj
28.10.2004 9:44:01   
Anonimen
Moj je bil pri treh mesecih dolg 68 cm, tehtal pa je 7 kilogramov. To imam zapisano, ostalega pa se ne spomnim več.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   razvoj
28.10.2004 9:49:23   
Nogavička
Naša Hana bo v torek stara 5 mesecev. Velika je 66 cm in težka 7,2 kg.

Kotali se levo in desno, prevali se tudi na trebuh, samo ena roka ji še nagaja - ne zna je dobiti izpod sebe. Zelo rada je na trebuhu in visoko dviguje glavo. Poskuša se plaziti pa ji seveda še ne uspe - potem se jezi in ji malo pomagam, da pride do igračke.

V naročju noče več ležat, razen kadar je zelo zaspana in ji pojem pesmice. Ravno zdaj odkriva svoje noge in stopala. Všeč ji je, ko si potegne nogavičke z nog in potem seveda v usta. Kar naprej bi to ponavljala.

Zelo malo joka, če ji ni kaj prav, bolj godrnja. Če je le predolgo "ne slišimo", pa se začne malo bolj "bunit". Tudi karakter se že malo kaže - je prava dobrovoljka in non stop v akciji. Če pa ji ni kaj prav pa že prav po mamino zatrmari.

Lep dan

Tea

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razvoj
28.10.2004 9:54:43   
malika
Moj je pa že malo večji, star 9,5 mes. velik 72 cm in ima 9 kg. Že zelo dolgo sedi in se kobaca po vseh štirih. Dvigne se na čisto vsako stvar in potem ob oz. okoli tistega hodi. Par sekund že samostojno stoji in sam je naredil že 2 koraka.Drugače pa ne mara jest in so okoli hrane prave borbe.
Zelo rad ima, če mu pojem pesmice ,če mu postavim stolp iz kock, rad ima avtomobilčke in seveda čimveč družbe.
Pa spet nič več ne spi!:((

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razvoj
28.10.2004 10:04:30   
VALENTY
Moj bo v kratkem star10 mes.Velik 75cm in težek 12 kg.
Samostojno sedi že od 6 meseca. Zelo rad je in se crklja,ter posluša glasbo.Obožuje podiranje stolpov iz kock in "premetavanje".Najraje vidi,da je brez pleničke,komaj pa čaka na kopanje ali tuširanje-zakon.
Pred kratkim je pogruntal kako se da šibat po vseh štirih in sedaj ga lovimo po hiši,da o odpiranju predalov ne govorimo.Zelo se trudi že vstat,pa je ritka mal pretežka. Samo še noči botreba prespat pa smo na zeleni veji.-kar se spanja tiče.:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   razvoj
28.10.2004 10:05:29   
BARBARA R.
Ojla!:)
Kristina je pri 4-rih mesecih imela 63 cm in 6420 g.
Čez 10 dni bo stara 5 mesecev.Zelo rada se pokriva čez glavo še posebno predno zaspi 9nebesa in pred 2 mesecema je našla pavček,tako da dude ne uporabljamo.Ima svoj ustaljen urnik spanja in hranjenja.Vedno bolj se navdušuje :) nad sedečim položajem.Skoraj vedno se prekotali na bok,tudi med previjanje.Steguje se za predmeti in vse nese v usta,tudi moje lase.Lepo pije iz lončka z nastavkom vodo,Frutek in kompotno vodo. :bravo:
Rada opazuje rože in drevje še posebno,ko zanihajo v vetru.
Veliko je tega in vsak dan kaj novega,tako kot pri vseh.
ŽELIM VAM LEP NAPREDEK!:)

:muca:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   razvoj
28.10.2004 10:33:16   
mehurčica
Moj mižo-žižo je star 9,5mesecev ima 9,3kg in 75cm. Pri 4,5m je imel 6900g in 68cm.
Najraje se dviguje-kjerkoli, tudi ob steni ali ob meni-tako da me skoraj sleče:)-, zelo rad beži pred mano, sploh če rečem:Daaavid, kam greeeš?:)-:hudicek:Takrat se prav v tek na vseh štirih požene. Ko ga dobim, se začne ful smejat.:)-:love:
Rad pleše ob glasbi, sede skače po postelji, ker se tak fajn gunca, ko mu rečem kje je lučka/kuža/medo/ati, vedno pogleda v tisto smer, ploska(včasih tudi med dojenjem:)-), rad hodi, če mu pomagam, ampak vseeno raje plazi, pošilja poljubčke, rad pije iz kozarca, ne mara si prat glave in zobkov in ne mara čakati na hrano:)-..itd.:angel:

In končno že en teden lepo spi. Zadnje tri dni celo do 5:30 ali 6h zjutraj brez dojenja. Po dojenju pa še malo naprej.:bravo::sloncek:

Pa-pa, poljubčke vsem malim žabicam:duda:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   razvoj
28.10.2004 11:28:25   
Lea
Oj!
Naša Eva je ravno dopolnila 9 mesecev in tehta 9 kg, dolga pa je 77 cm. Že zelo dolgo zna dati pa pa, ko kdo odhaja (od 6 meseca dalje), s 6 mesecem se je začela vleči - plaziti in lepše izgovarjati besede kot so ata, aja ... . Pri 7 mesecu se je prvič postavila na noge in sedaj vsataja kjer je le mogoče, sicer pa se kobaca po vseh štirih. Lepo se zna igrati v stajici, se rada žoga in gleda knjigice (živali obožuje):kuza:. Spi pa zaenkrat (kot že vseskozi) vso noč, le tam okrog 5 ali 6 zjutraj dobi po flaški mleko in zaspi nazaj do 8. To je naša :metulj:.
Lep pozdrav in čim več užitkov z vašimi sončki!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   razvoj
28.10.2004 11:52:12   
kimi
Moj je star 6 mesecev in se je predvčerajšnjim sam prijel za podplat, preje je le kolena šlatal:)- se smeji in gleda tv...prime igračo in jo nese v usta. Verjetno se še kaj najde ampak...je mama pozabila. Tehta pa okoli 7500g

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   razvoj
28.10.2004 12:59:47   
dory
Nas je star pol leta...tehta 8,5kg in 70cm...najraje ceblja ne ne...ja ja..aja...cvili kot kaksna puncka, najraje pa trmari...ko je lacen zacne cmokat in to je prvo opozorilo...naslednje je ze sirena :)...najraje ima jogurte in skute, vse vrste sadja, obozuje govejo juhco in krompir....v spinaco pa moram dat mal cukra,da gre lazje dol :)...zelo rad se kopa v cebricku kjer se po novem tudi ze postavlja na nogice...ko vidi flasko zacne protestirat,ker papca z vecjim veseljem po zlicki :)..spi se vedno ne celo noc, ampak zahteva obrok na tri ure...najbolj pridno zaspi opoldne za par uric :)...zacel je tudi "pasti mulo" in velikokrat namenona ne registrira ljudi...ko pa se umaknejo se jim zacne smejckat in kazat mala zobka :)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   razvoj
28.10.2004 13:02:33   
TARA in MAJ
;)naš je star 8 mes. pa že hod:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   razvoj
28.10.2004 13:11:31   
frutka_
Moj mali piš je pred par dnevi bil star 4 mesece.
Velik je 64,5cm in in težek 7200g. Ležati sploh več noče. V vozičku in v stolčku za hranjenje lepo sedi. Samostojno se igra slabih 10min. če je za igro razpoložen (te minute so zlate!). Druge hrane, razen mojega mleka, pa zaenkrat še noče, jo zavrača. Če se mu posreči se prevali na bok, z mojo pomočjo ga iz ležečega položaja dvignem v sedečega in drži glavico, smeji in vriska že lep čas, ...

Aja, pa posteljo si pospravi in bere knjige...hihihi!;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   razvoj
28.10.2004 23:32:52   
romy23
Naš je star 2 meseca, ima 61 cm in 5500g.
Rad se smehlja, če je pri volji tudi lepo pase kravice, najraje od vsega pa se nosi na rokah...tako da gleda nazaj in opazuje okolico...pravtako obožuje če ga takrat kdo ogovarja.

lp romana

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?