|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 9:36:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 9:48:52   
mojsoncek
ziv,

jaz si v sluzbo nesem en mini sendvicek, kaksen jogurt ali pa malo sadja. Za primer krize pa imam v predalu vedno na zalogi kaksno zitno ploscico. Moram pa povedati, da sem bila v prvih treh oz. stirih mesecih veliko bolj zalozena s hrano kot sem sedaj. Na zecetku sem imela kar dosti tezav s kislino in sem zato non stop mlela kaksne krekerje ali prepecencke in podobno. Sedaj se je vse skupaj lepo pomirilo user posted image .




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 9:53:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 10:30:13   
mojsoncek
Samo ne se prevec "matrat"... ce si lacna in te sadje ne nasiti dovolj, si le privosci poleg tega se kaksno malo bolj konkretno stvar.

Kaj pa kaksen jogurt z mueslijem? Ali pa si muesli pripravi sama s svezim sadjem in kosmici...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 10:33:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 11:01:28   
mojsoncek
Jaz sem v 23. tednu in sem pridelala 4 kile... se pa nic kaj ne sekiram, ker sem startala z minusom, pa se vse mi gre samo v busija in prsi user posted image   (no vsaj zaenkart)

se kar drzim tega kar mi vsi pravijo "jej tisto kar ti pase, takrat ko ti pase"...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 11:12:39   
sašaš
Oj!

Jaz imam srečo (vsaj jaz tako mislim), da delam v vrtcu, saj imam ob 8. uri obilen zajtrk, ob 12. uri še bolj obilno kosilo (od zajtrka do kosila koooomaj zdržim!), potem pa celo popoldne do konca službe nekaj glodam (sadje, sladkarije...) in ko pridem domov, se spet konkretno najem. Imam neverjeten apetit, že prej sem ga imela, zdaj pa je noro! Pa se nisem še nič zredila.

Tudi drugače jem kadar mi paše in kar mi paše. Če bi bila v službi, kjer imaš časa samo 1/2 ure za malico, ne vem kaj bi!? user posted image

Pridno papajte! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 12:10:02   
Vilma
V službi ima celo špajzo user posted image
Vedno imam mleko in par navadnih jugurtov.
Potem čokolino, korzune kosmiče in muslije.
Pa suho in sveže sadje.
Pa kakšne grisine.

Kombinacij je kar veliko, tako da ne stradam user posted image
Ko pridem domov, pa me čaka bolj obilno kosilo. Sicer je šele ob petih, ampak drugače ne gre. Jem pa zato zjutraj obilen zajtrk, tako da mi znese.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 15:24:36   
pupika
Jaz pojem za zajtrk kaki jogurt in banano. Potem celo dopoldne jem sadje do kosila. Kake mandarine in jabolka. Kosilo imam normalno kakor pred nosečnostjo. Za večerjo pa pojem kako solato, ali ribe, jajce. Moram pa rečt da še to dam komaj vase, pa vem da jem minimalno, ker če za večerjo pojem jajce, si ga naredim umešano in samo to pojem brez kruha. Ampak kaj morem perej sem maksimalno jedla dvakrat pa še to tudi malo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prehrana dopoldan
11.1.2006 21:04:36   
KMALU








IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

... ampak potem pa komaj čakam, da bo ura 3 - ko imam kosilo user posted image





zakaj pa vmes se kaj ne pojes?
Pa saj lahko sendvic pa eno pomaranco...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prehrana dopoldan
12.1.2006 8:34:25   
Barbs
Jaz sem sicer doma med nosečnostjo, moje prehranjevanje pa se začne zjutraj med sedmo in pol osmo, ko skupaj z ostalimi člani pojem zajtrk - jaz največ!user posted image  Kruh, sir, rezino paradižnika, popijem en lonec nescafeja brez kofeina al pa nesquik kakavuser posted image ... Včasih se mi odpuli in imam nenavadne želje - maslo in jagoni džem ( v "real life" mi ni koli ne pade na pamet, da bi zjutraj jedla sladko ) ,  zadnjič pa me je zjutraj skoraj pobralo, ker sem si zaželela pašteto, pa je ni blouser posted image ... Potem dopoldne ne jem in moram reči, da niti nisem lačna; popijem kakšen naravni džus al pa magnesol - da bi vzela kakšen snek al pa čokolado mi sploh ne potegne... Kosilo imam okrog pol enih, ko pride ta mala hčerka iz šole. Takrat zmerno jem in tudi hrana ni ne vem kako mastna ali kako drugače težka - ker pač nismo navajeni na kake svinjske pečenke ( konec tedna si privoščim kako krvavicouser posted image  -al pa je trca, mi ful paše) ... Popoldne je bolj kriza. Mal odležim, ko vstanem, mi pade cukr, se zadržim in pojem kake tri mandarine al pa jabolko , če je kriza, banano. Zvečer pa .... juhu! Kakor nanese in kar nanese - pridno pomagam dragemu, ko se po celodnevnem delu in skakanju okrog, naje! user posted image user posted image
Vem, da ni vredu, ampak....user posted image  Me pa čudi, da mi je glede na sistem prehranjevanja, do 24 tedna uspelo pridelati "le" 4,5 kg. KAJ SLEDI???!!!!user posted image

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prehrana dopoldan
12.1.2006 9:23:11   
Reja
Jaz imam v službi kar precej zaloge. Držim se načela, da jem, kar mi paše. Problem pa je v tem, da če mi ena stvar ekstremno zapaše, je potem ne morem niti pogledat več. Tako da zaloge sadja, zelenjave, žitnih ploščic, sadnih jogurtov, kefirjev, sira, piškotov, čokoladmnega mleka,... delim s sodelavkami in sodelavci. V glavnem komaj čakajo, da odprem magični predaluser posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: prehrana dopoldan
13.1.2006 8:51:17   
Bojana 78
Dan začnem z 2 dcl vode. Približno ob 8.30 uri pojem makovo ali polnozrnato štručko in pol litra sadnega jogurta. Do 13. ure jem sadje (mandarine, kakšna banana, pomaranča, jabolko - vsaj 5 kosov sadja), sledi ponovno kakšna polnozrnata štručka, potem pa ob 16.30 kosilo. Zvečer pojem čokolino ali pa kakšno sadje. Sem v 14. tednu in sem že pridelala 3 kg - sem pa začela z 51,5 kg.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: prehrana dopoldan
13.1.2006 9:09:31   
*zvezdica*
Preden grem v službo jem zajtrk: čokolešnik ali pa kakšne kosmiče (dons sem si privoščila toast) pa čaj. Ob 11h imam v službi malico in lahko rečem da imam kar dobro založeno omaro: vedno imam v njej kosmiče in kak jogurt, sadje. Jem pa tisto kar mi takrat trenutno paše (okus se mi namreč spreminja iz trenutka v trenutek)...najraje pa si privoščim kakšne tune + polnozrnata štručka, al pa si doma kakšno solato naredim(iz ostankov kosila prejšnjega dne)...kakšen sirni namaz.....res pa je, da kooomaj čakam da prdem domov in jem kosilo. Zvečer probam nič jest, čeprav mi ne uspe vedno....ampak kak jogurt itak ni panike pojest. Huje je, ko se ob 10h zvečer spravim delat toast...pa sir kar ven tečeuser posted image ...mmmm ampak paše pa noro!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: prehrana dopoldan
20.6.2007 9:10:42   
misar
punce prosim za pomoč, men se bo zmešalo od te hrane!! no sej ni ŠE tako hudo user posted image
v glavnem, sem v sedmem tednu nosečnosti, dajejo me rahle slabosti, problem nastane če ne jem zelo pogosto. se pravi, če ne jem na dve do tri ure me obhajajo slabosti, vrtoglavica in nenazadnje volčja lakota. do tu vse super in fajn. Sam dajte mi povedat kaj naj jem, ko pa se bojim, da se bom zredila ko pujska. Sadje mi nonstop ne paše, jogurtov imam čez glavo. Ideje kaj jest, da se ne zrediš! verjetno je pomemben podatek tudi, da v službi ne morem ravno nekih hudih obrokov jest, samo kakšne grickalice, ki pa naj ne redijo user posted image user posted image

hvala pa lep dan!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: prehrana dopoldan
20.6.2007 9:28:12   
ŽogiMarogi
Ola!

Ne se preveč sekirat, da se boš zredila, saj če ješ večkrat na dan po malo ni tako hudo. No vsaj pri meni, ne vem kake konstrukcije si. Drugače pa si v službo nesem malico, saj do kosila ne zdržim brez prigrizka. Vzamem pa si jugort, kako sadje ali oreščke, so mi pa full dobri biškoti iz žitaric (Grancereale) in te kar nasitijo.

čau

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: prehrana dopoldan
20.6.2007 11:05:23   
misar
Ja ti piškoti so res fini, sam pol ko pogledam na kalorično vrednost, me kar na hrbet zabriše...saj jem po malem, pa kaj ko tud to po malem nanese...
uffff bom že nekak zvozila a ne?

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?