|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravniški pregled
21.8.2007 12:00:16   
draganav
Jutri imava s pikico pregled za v vrtec. Kako zgleda ta pregled? Ali jo samo pregleda ali preveri tudi razvoj otroka. Problem je v tem, da se moja user posted image  strašno boji zdravnikov ( januarja je bila tri dni v bolnici in od takrat so zdravnikiuser posted image user posted image user posted image ). Stara je 22 mes.normalno govori vglavnem taka kot mora biti. Jih kaj sprašujejo, mora kaj zlagat? Vglavnem naša sigurno ne bo za stvar ampak bo samouser posted image user posted image user posted image .

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravniški pregled
21.8.2007 12:06:06   
hrabra miška
Mi smo bili z našim prejšnji teden na tem pregledu. Pa mu je samo srčka poslušal in grlo pregledal. Se mi pa zdi da ko sem bila pred 6 leti z tavečjim na pregledu pred vstopom v vrtec,da mu je še kri vzel. Nisem pa ziher. Tako da kar potolaži pikico in jo malo pripravi.

_____________________________

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zdravniški pregled
21.8.2007 12:08:14   
Nej
Jaz nisem niti rabila Aneja zraven, da sem dobila potrdilo za vrtec (saj misliš to, ne)user posted image . Mene je samo vprašala, če sem opazila kakšne alergije na hrano- drugo ničuser posted image .

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zdravniški pregled
21.8.2007 12:09:41   
draganav
Ja potolaži... Saj jo pripravljam že od januarja ampak nič ne pomaga. Ko stopi v zdravstveni dom se začne jok in dokler ne gremo ven se ne neha. Kupili smo ji tudi komplet za zdravnika in pregledujemo punčke jim poslušamo srček ampak, ko hočemo pregledati njo reče ne in konec. Res je dobila odpor in ne vem kaj še lahko naredim.

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zdravniški pregled
21.8.2007 15:24:22   
žarnica
DAnes sem naročila našo punco na ta pregled pred vrtcem in so mi rekli,da mora prej v laboratorij,dat kri,pa po lonček za blato naj pridemo,da to tudi pregledajo.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?