|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buzz (novi-stari model)
7.9.2007 17:54:44   
metkica1
Vem, vem vse mogoče je že bilo o vozičkih....
Zanimam se za buzza, mi je všeč, prebrala sem tu gor vse +, ki jih je več in vse minuse  o tem vozičku. Sama pa ne vem a kupit novi model 2007, se pa dobi še tudi stari model 2006, ne vem kateri je boljši. Blago mi je skoraj boljše pri modelu 2006, pa tudi sedežni del je malo večji.
Če ima katera model 2007 naj mi prosim napiše kako ji služi, bom pa tudi vesela vsake pohvale in kritike za kolekcijo 2006.
Bi ga pa sedaj kupila, ker je v akciji v BC.
hvala lepa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: buzz (novi-stari model)
7.9.2007 20:52:09   
principessablu
pozdravljena,jaz imam kar oba,full zadovoljna.2007 je res full lep,vijolično-oranžen in ravno prav velik za otročka od 4 neseca dalje,unga 2006 mam pa za pol,če ji bo ta slučajno premajhen,ampak pomoje ne bo,ker takrat pride v poštev ba že marela-voziček..upam da ti bo kej laćje pri izbiri,jaz sem za 2007user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: buzz (novi-stari model)
7.9.2007 21:23:27   
lea23
mi imamo stari model, v svetlomodri barvi. in smo super zadovoljni, nima voziček niti enega minusa user posted image  
kakšna je razlika med starim in novim modelom, razen vrste blaga in barve, ti pa žal ne znam povedat.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 9:24:36   
Sunny Morning
A nima Buzz full čuden športni del? Za sedet se mi zdi super, vendar se mi zdi, da za kakšen popoldanski spanec pa ni. Ne vem, zato sprašujem. Povejte kako je s tem.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 10:06:10   
lea23
mi smo do štirih mesecev uporabljali košaro dreami, od takrat pa naprej športni del. športni del se za sedet čisto uredu, s tamalo greve na sprehod itak ko je še budna. pač spustiš naklon in to je to. je pa res da ko je naklon spuščen, nogice malo gor gledajo.. nevem če si predstavljaš.. cel športni del se premakne nazaj, tudi tista "polička" za noge. ni tako da bi samo naslonjalo premaknil.
če še nisi tega nisi praktično videla, bo najbolje da ko naslednič vidiš kakšno mamico z buzzom da jo prosiš če ti to pokaže kako izgleda! drugače pa mi nimamo problemov s tem da mi nebi zaspala notri.
ampak nekaj se zaveda - noben voziček ni popoln :)
na list si napiši svoje vozičke favorite, poleg vsakega pa pluse in minuse. potem pa pretehtaj odločitev.
jaz sem se odločala med peg perego pliko ( modularni sistem ) in quinny buzzom. v trgovini se nekako nisem mogla odločit katerega bi kupila. in ko sem enkrat v tivoliju srečala eno mamico z buzzom, in eno mamico s plikotom, sem si rekla da definitivno bom kupila buzza. pri plikotu je sam plastik fantastik pa še z obema rokama moraš porivat kar je praktično težje kot pa teoterično in v trgovini, buzz ima pa ful stabilno ogrodje in na sploh voziček ima zame precej prednosti pred pikotom.
uglavnm, iz svojih izkušenj ti lahko povem da se boš veliko lažje odločila če boš voziček tudi praktično videla ( kakšno mamico ko bo otroček notri sedel da si boš nekatere stvari lažje predstavljala ).
 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 10:41:19   
metkica1
Pri meni je odločitev padla. Jaz bom kupila buzza (2007 ) drug teden. BC jih ima v akciji, tak da bom nekaj prišparala, če pa ne bom zadovoljna ga pa še vedno lahko prodam. Imam pa tudi jajško maxi cosi in dreami košaro. Men je res full, full lep voziček.
Lea 23: tvoja mnenja sem si vsa prebrala tukaj na RR in vidim, da si res zadovoljna. Fajn
Hvala za pomoč

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 11:00:38   
pika30
Jaz imam tudi model 2007 rdečega.Naši je začel služit od 4 meseca dalje,tudi zaspala je notri brez problema.Z njim sem zelo zadovoljna.user posted image


_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 13:03:56   
SašaR
Punce, jaz vam bom pa rekla tako. Kupite si tak voziček kot ga hočete itak je vedno odločitev na otročku ali bo hotel biti notri ali ne. Potem pa pozabite na pomakljivosti in maximalno vse pozitivne lastnosti vozička izrabite. Boste videle da potem bo ta voziček za vas najboljši.

Mi imamo Haucovega roasterja brez vrtečega kolesa, in ne bi mogli bolj v polno zadeti. Ima samo 10 kg,... In imamo zappa, ki ne gre v ležeči položaj, samo naša vseeno notri zaspi in potem rešujem stvar tako, da ji glavco založim tako da ne pade ne naprej in ne na stran. Spi tudi več kot eno uro v njem (to je bilo na morju, ker drugače v vozičku ne spimo, ker lahko kakšen dogodek zamudimo).
S tem sem hotela povedati, da se veliko pomankjivosti da potem nekako rešiti z malo domišlije. Samo da se bo otroček notri vozil.


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: buzz (novi-stari model)
8.9.2007 14:59:42   
jinksy
Mi smo kupili buzza 2006, ker se meni osebno zdi sedalo pri starem modelu večje pa tud blago zgleda pri novem dost bolj občutljivo kot pri starem. Zdaj kako služi v praksi še bolj težko karkoli rečem, ker našega sončka vsak dan nestrpno pričakujemo...user posted image bi pa vsekakor, če bi še enkrat zbirala voziček izbrala ravno takšnega kot ga imamo zdaj doma. Upam, da kasneje ostanem istega mnenja.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?