|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buzz in avto
15.9.2007 18:45:56   
bambi.t
Že nekaj časa si ogledujeva vozičke in zdaj je odločitev padla. Voziček,ki ga bomo imeli je quinny buzz. Zanima me, tiste, ki ga imate, kako ste ga spravile v avto. So bile kakšne težave? Kaj pa pri manjših avtomobilih? Namreč strah me je da bom za na morje npr. spakirala voziček in še košaro zraven, pa bo prtljažnik polnuser posted image  Najlepša hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: buzz in avto
15.9.2007 21:09:23   
lea23
evo iz prve roke - imamo quinny buzza in imam citroena c2. nevem če bi avto lahko imel še manjši prtlažnik kot ga ima moj avtouser posted image  uglavnm voziček spravim v prtljažnik! pa ko je bila še novorojenček sem nekajkrat še košaro dreami vozila na zadnjih sedežih, tamalo pa spredaj v lupinici na sovoznikovem.
no zdaj ko je že mal večja  bomo mogoče razmišljali še o kakšni mareli.. da bomo imeli buzza za na doolge sprehode in marelo pa samo za na kakšne kratke in ko greve v nakupovalni center..
glede mora pa.. moj dragi ima audija karavana pa še ni bilo dovolj prostora za prtljago, tako da.. ko greš na morje je VEDNO premalo prostora in je prtlažnik VEDNO premajhen pa ne glede na to da imaš quinny buzza ali pa zappa.. če bo pa kriza pa pač kupite še eno poceni marelo za 30evrov ali si jo pa sposodite pri kakšnih prijateljih..
skratka jst voziček priporočam :)

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: buzz in avto
15.9.2007 21:48:39   
Naja30
Ja, res je, da je lahko avto še ne vem kako velik, pa bo ali nabito poln ali bo zmanjkalo prostora. Mi je pa čudno, da kupiš tak voziček, da moraš potem še eno marelo kupovat. No, saj ni moja stvar, ampak tega pa res ne razumem user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: buzz in avto
15.9.2007 21:53:55   
2 Sraki
Za na morje vama priporočam kovček za na streho, ker resnično se nabere stvari in avto je kar hitro premajhen. Kovček si morda lahko sposodita od kakšnih prijateljev, nosilce pa kupita, če nimajo ravno za vaš avto.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: buzz in avto
15.9.2007 22:25:49   
lea23
naja 3, oprosti ampak a boš ti leto in pol starega otroka še vozila v vozičku vsak dan? al ga boš potrebovala samo še mogoče dvakrat na teden? in zakaj bi potem samo za občasno vlačila sabo cel voziček ( posledično poln prtlažnik ) kamorkoli bom šla? a ni kasneje bolj enostavno imet enega čist majhnega ( ki ga pač od rojstva ne moreš imet ker marele niso primerne ). edina "marela" ki je tudi za novorojenčke je od peg perego. kam pa bom prišla s tistimi majhnimi koleščki?? - ti povem odgovor - nikamor. ga imajo sosedje in so mogli kupit še enega trikolesnika od haucka da so lahko sploh šli na udoben sprehod. toliko o tem.
in kje je sploh problem kupit najprej pač enega, ga uporabljat eno leto ( in potem prodat ali pa oddat ali pa prišparat za naslednjega otroka, al pa ga imet enostavno za daljše udobne sprehode ) in potem če je potreba nabavit eno marelo za šopinge oz. morje??


je pa itak odvisno kako dolgo se otrok sploh želi vozit v vozičku. eni se že pri enem letu nočejo več. in seveda je tudi odvisno od tega kaj starši pričakujejo od vozička.

vedi samo eno stvar - noben voziček ni popoln.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: buzz in avto
16.9.2007 8:40:58   
papica2
Tudi mi imamo buzza že od tavelike. Res da je velik in vzame kar precej prostora, ga pa lahko zelo hitro razstaviš skoraj na prafaktorje in ga zložiš po prtljažniku. Tudi ponovna montaža je zelo enostavna, v nekaj minutah je ponovno sestavljen (Tukaj svetujem, da malo povadiš, jaz ugotovila, kako enostavna je demontaža in montaža šele po nekja mesecih uporabe user posted image ). Jaz sem se sicer vedno pritoževala, da mi voziček vzame ogromno prostora v prtljažniku, sem pa potem po pogovorih z drugimi mamicami ugotovila, da drugi vozički vzamejo še več. Za na morje pa... Saj so ti že druge povedale, midva sva karavana napolnila do fula, še zadnji sedež je bil zabasan (prvič sva peljala tamalo na morje ko je imela cca 2 meseca - veš, da sem nesla s sabo skoraj celo stanovanje), za na smučanje sva že šla nabavit kovček user posted image .No, ko je imela kako leto sem nabavila še zappa, ki ga imam kar stalno v avtu, ta pa res ne zavzame nič prostora.

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?