|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   epiduralna v Mb
18.9.2007 14:08:11   
smejčica

Ola.

Zanima me, če je plačljiva in če je koliko je za plačat? Ali moraš prej obvezno na predavanja? Kako je s tem?

Pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: epiduralna v Mb
18.9.2007 15:23:20   
superfly
Ni plačljiva in iz tega razloga tudi anastezist ni zmeraj na razpolago. Če je kak prost anastezist v bolnišnici jo dobiš, sicer pa ne user posted image Na razgovor k primarij Zabavniku pa moraš obvezno da ti da kontakte in pove kako zadeva poteka. In se mi zdi da je prav da greš, saj ti dr. vse pojasni in razloži in odgovori na morebitne bojazni in vprašananja. Je pa res, da sem jo jaz prvič dobila pa čeprav nisem bila na razgovoru (sem bila pa dogovorjena), saj nas je naš malček prehitel, ampak je šlo res za splet srečnih okolišči, sedaj pri drugem porodu pa je klub temu da sem bila dogovorjena in na razgovoru nisem dobila, ker pač ni bilo nikogar ki bi mi jo lahko dal. Res je vse odvisno od razpoložljivosti anastezistov.

lps

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?