|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza
3.10.2007 16:20:56   
malecka
 no danes sem bila pri zdravniku in mali je fasal virozo pa tud mala ima povečane levkocite tko da mi je rekla zdravnica da se vidimo naslednji teden še z tamalo. sedaj pa me zanima kaj dajate jesti tročkom, ki driskajo in bruhajo in ali se da pri tamali kako preprečiti drisko.user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: viroza
3.10.2007 16:27:57   
a.jda
Skoraj vse , da le hoče jesti, razen svežega sadja. Skuhaj čaj iz suhih borovničk - dobiš v lekarni - zapira.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: viroza
3.10.2007 16:52:26   
Anonimen
čaj iz suhih borovnic dela čudeže, grisine, dovolj tekočine, juho...

(odgovor članu a.jda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: viroza
3.10.2007 19:57:49   
Leone
Mi smo na istem - driska in vnetje ušesa.
Po priporočilu pediatra nič mastnih stvar (nobene goveje juhe), mlečnih izdelkov, sadja razen zelo zrelih banan...
Dobra je zelenjavna juha z veliko korenčka, vkuhanim rižem in z belim piščančjim mesom (meso brez kože skuhaš posebej in ga potem dodaš v juho). Glede mleka mi je svetoval mlečno formulo HN 25 od Milupe, ki je prav proti driski (sem jo komaj dobila). Po 12 dneh driske je danes, ko smo včeraj uvedli dieto, stanje veliko boljše (kakal je samo 3x in nič več tako redko), prej pa tudi po 8-krat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: viroza
4.10.2007 8:51:00   
pupika
Meni je farmacevtka predlagala tablete ProLite proti driski, jaz sem našemu malemu pol tabletke zmešala s čajem in je bilo že po dveh dneh boljše, ni imel več driske.

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: viroza
4.10.2007 9:13:05   
Elica
Tudi Ela je imela pred 14 dnevi virozo z drisko, krči v trebuščku in vročino. Bilo je kar hudo, se je pa zadeva umirila po 4 dnevih. En dan je kakala vsako uro in zraven jokala od bolečin .... sem bila že čisto obupana. Za pit sem ji dajala suhe borovnice, pa linex, od sadja samo banane, pa naribano jabolko, ki jo pustiš da potemni in dodaš keks, korenčkovo juho, kuhan riž, belo kurje meso ..... Najhuje je bilo to, ker ni hotela pit. Pediatrinja mi je rekla, da mora na vsako kakanje nadomestiti vsaj 1 dcl tekočine, da ne dehidrira. Svetovala je tudi, da se hrana malo bolj soli, čaji pa sladkajo zaradi preprečevanja dehidracije. Jaz sem ji na koncu dajala tekočino kar po žlički, ker ni hotela pit.

lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?