|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija
10.12.2004 13:57:17   
Lejči
Pozdravljene,

pred nekaj dnevi so se mi začele po zgornjem delu nog pojavljati rdeče pikice (nekakšen osip), sedaj pa je tega že precej, precej več, pa začelo me je srbeti. :( predvidevam, da gre za alergijo na neko hrano. sicer tudi drugače občasno dobim pikice (ampak nikoli ne srbi), po določeni hrani, kot so npr. hrenovke, vendar tega sedaj ne jem. kaj mislite, kaj lahko povzroči tako reakcijo, pa koliko časa lahko to traja, oz. da se stanje vsaj malo popravi?
ne upam se niti mazati z nobeno kremo, pa imam zelo suho kožo. če mi lahko kakorkoli pomagate...

lep dan,
Lejča
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alergija
10.12.2004 14:07:25   
mei
če te srbi, je najbolje da pokličeš tvojega zdravnika, ozirma greš v ambulanto.
Ti bodo tam najlažje svetovali.

lp
mei

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alergija
10.12.2004 14:10:23   
Anonimen
Tega pa po moje še zdravnik ne bi kar tako vedel...

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   alergija
10.12.2004 14:25:15   
spacey
Pozdravljena Lejči!

Ne boš verjela, vendar imam jaz enak problem kot ti. :zmeden: Alergija: na stegnih po notranji in zunanji strani, srbi in najprej so pikice take kot mozoljčki, pol se pa posušijo in so hrastice. :zmeden: :( Zoprna zadeva ful...pa še z ničemr se ne upam namazat in pravtako imam zelo suho kožo. :((
V sredo sem bila na pregledu pri G, pa sem ji pokazala in je rekla, da je lahko alergija na: hrano, tkanino ali pa pralni prašek in da naj malo opazujem. Kreme proti alergiji mi ni dala, ker je rekla da nosečnicam ne predpisujejo dermatoliških krem. :zmeden: In kaj naj zdaj, kako naj ublažim srbež?? :zmeden:
Opazla sem, da me večinoma srbi zvečer, ko sem oblečena v trenirko, ki je iz bombaža in ponoči??? Mogoče je pa res pralni prašek? Hrano sem že izločila, ker je nemogoče...ne vem no.

Upam, da nama bo znal kdo pomagat.

Lp; Petra

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   alergija
10.12.2004 16:04:13   
Tina26
Hojla
Jaz ti svetujem da gres vprasat zdravnika, je pa res da ti bo povedal da nosecnicam ne dajejo zdravil oz. krem.
Meni je med bruhanjem zelo padla odpornost, in se mi je na kozi pojavila luskavica, nato se neka plesen in na koncu se neke bradavicke. Bradavicke mi odstranjujejo z zmrzovanjem ter elektriko, ostalo pa mora pocakati da rodim. Ampak vsaj vem kaj je, in da so te stvari (razen luskavice) virusne in da jih je zelo enostavno dobiti.
Pojdi preverit, ce drugega ne se bos bolje pocutila.

L.P. Tina

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   alergija
10.12.2004 16:14:08   
Lejči
hoj,

Splišni, veš rajš vprašam še vas, ker zmeraj poveste kaj pametnega. glede mojega zdravnika je namreč zadeva taka, da sem že dobivala napačne antibiotike zaradi nepopolne diagnoze, pa diagnosticirano mi je bilo vnetje žolča, verjameš ali ne, brez kakršnegakoli izvida ali vsaj otipa :zmeden: ...glede na to, da se bom kmalu selila, pa ga bom tko ali tko zamenjala. no, v glavnem zato sem se obrnila na vas.

Spacey, sočustvujem s teboj!!!
jaz sem že tud ful razmišljala, kaj bi lahko bilo krivo, pa nisem zamenjala ne praška, ne mehčalca, kreme ali kaj podobnega. tudi hrana ni nič kaj drugačna, edino res je, da pojem ogromno mandarin, za katere pa so mi povedali, da so, kot tudi ostali citrusi lahko zelo alergene. za nekaj časa jih bom črtala z jedilnika, pa bom videla kako bo. sicer pa res ne vem. sploh sedaj, ko vidim, da tebi tud dr. ni mogla nič pomagati.
upam, da nama bo kmalu bolje. držim pesti :miska: !

lp

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   alergija
10.12.2004 18:18:40   
spacey
Živ!

Lejči, jaz tudi pojem veliko mandarin, vendar mislim, da nama hrana ne škodi, ker če ne bi dobile alergijo (pikice) tudi po drugih delih telesa in ne samo po stegnih. :zmeden: Kaj misliš oz. mislite druge?
Tuhtam in tuhtam, pa mi je vedno manj jasno kaj bi lahko bil vzrok. No, jaz vedno bolj sumim na tkanino in pralni prašek, saj verjamem da smo bolj občutljive v tem obdobju, še posebej me z zelo suho kožo. In meni se že vleče kakih 14 dni ali pa še več in sploh ne gre na bolje. :(( Edino kar mi pomaga pri srbežu, je splaknevanje z vodo.

Držim pesti, da nama bo kmalu bolje in šlo mimo.
Lejči, poročaj če si kaj ugotovila (mislim vzrok) ali pa kak recept dobila, prosim. Drži se!

Lp; Petra 25t


PS: Lejči v katerem tednu si? 9nebesa

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   alergija
10.12.2004 22:03:58   
Lejči
ja, tudi meni pomaga splakovanje z vodo. samo po tem ni prav fino :((, ko mi kožo kar skupaj vleče. sem pa ravno malo prej ugotovila, da se mi je zadeva razširila navzgor po trebuhu, bolj ob straneh in na spodnjem delu hrbta :(( :(( :(( za znoret. no, na hrbtu še pa res nikoli nisem imela alergije. prav grozna sem na pogled :(.
vsekakor ti bom poročala, kako bo šlo tole naprej (upam, da na boljše), imam pa drug teden tudi pregled pri G in jo bom gotovo povprašala tudi okoli tega, pa ti sporočim. ja, zgleda smo ene res strašno občutljive v tem obdobju, ampak če je samo to, pa bo potem vse ok, se splača stisnit zobe, a ne?
sem pa proti koncu 21. tedna.

evo, držim :miska:, da ti bo kmalu boljše, pa da te bo čim manj srbelo.

lp, Lejč

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?