|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   center za socialno delo mb
11.12.2004 19:12:24   
Anonimen
nekaj casa nazaj sem oddala vlogo za socialno pomoc(drugic) in vlogo za izredno socialno pomoc(prvic), obe sem oddala skupaj(oz. isti dan).sedaj sem dobila povabilo za razgovor in spodaj pise, nah s seboj prinesem dokazila o materialni ogrozenosti.a mi lahko katera pove kaj natancno je to?:zmeden:
aja pa naj se omenim, da dobivam socialne pomoci 40.972sit, ker mi od tiste vsote ki je dolocena za samsko osebo odstejejo nekaj denarja za bivanje..kajti zivim se pri starsih.
ko sem to omenla drugim, nobenemu ne trgajo stran denarja:zmeden: zato bom povprasala malo o tem na tem razgovoru
:muca:hvala za pomoc in vem da to ne spada ravno sem:muca:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   center za socialno delo mb
11.12.2004 19:22:21   
Anonimen
oj

kolikor je meni znano dobiš kao potrdilo ali spis (ne vem kak naj rečem) o socialni ogroženosti od centra za socialno....samo malo je čudno da ravno oni to zahtevajo od tebe, če to tam dobiš :zmeden:
poznam eno, ki je dobila to potrdilo da je materialno ogrožena od centra za socialno, ker je rabila za nekaj drugega in je to tam dobila....
Mislim da odneseš z sabo potrdila o svojih prijemkih in pač poveš kako živiš, da si sama pri starših in pričakuješ bebico...pa jamraj kolikor znaš...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   center za socialno delo mb
11.12.2004 19:31:04   
india
Za izredno socialno pomoč je fino če odneseš s sabo kak predračun da moraš kaj v stanovanje vložit, v prenovo, v nujno opremo, ali za nakup kurilnega olja ali kaj podobnega. Tako ti odobrijo , poznam primer, 2/3 navedenega zneska. ne vem če je to v vseh primerih isto, a kolegica je imela predračun za sanacijo vodovoda 150000 in je dobila 100000 v dveh delih.
Nesi s sabo vse račune za izdatke kar pač maš kot dokaz da imaš tako premalo denarja za preživet in še kaj naredit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   center za socialno delo mb
11.12.2004 19:47:42   
Anonimen
ja sicer olje smo ze vzeli le na babico, bomo vidli no...morem poklicat kaj tocno je to dokazilo o materialni ogrozenosti:zmeden:ker mislim da sem tista potrdila o katastrskem dohodku in podobno ze dala..no sem dala ko sem prvic vlozla, edino ce rabim za vsak mesec posebej:zmeden2:
hvala za pomoc:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   center za socialno delo mb
11.12.2004 20:33:57   
Urška*
Ojla!

Dokazilo o materialni ogroženosti je to, da če ste slučajno imeli požar, moraš prinesti dokaz oz. potrdilo, da je to res,... Če moraš plačati kurjavo, moraš prinesti potrdilo itd. Upam, da si razumela. Za vse tiste razloge, ki so napisani na vlogi za izredno denarno pomoč zakaj potrbuješ denar(mislim da je to prva točka, ki jo izpolniš), moraš prinesti nekakšen dokaz.
Jaz sem tudi dobila tako napisano na vabilu, pa sem poklicala mojo referntko in mi je tako povedala.
Na razgovoru pa mi je še rekla, da se izredna denarna pomoč ne daje v mojem primeru - jaz sem napisala, da sem brezposelna oseba, da moram plačevati položnice doma, da sem ostala sama in da pričakujem otroka.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Lepo uredi.:rozica:

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   center za socialno delo mb
11.12.2004 20:39:11   
Anonimen
aja?oo super, sem se ze vstrasla, da bom morala kaj okoli skakat pa rihtat.:)-
mogoce se katera ve kako je s tem:
napisala sem da rabim denar za kurilno olje, ki smo ga narocli, okoli mesca septembra, vendar je na babicino ime, kajti ona je najvec prispevala...v hisi smo namrec jaz, moji starsi in babica.nevem ce bo to slo:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   center za socialno delo mb
11.12.2004 20:54:22   
Urška*
Ne vem, lahko pa probaš tako, da prineseš ta račun s sabo na razgovor in zabluziš, da se doma ne razumete, da od tebe zahtevajo da prispevaš za položnice... in da zato moraš tudi dati zraven za kurjavo.

Ne vem, pač koliko sem jaz slišala od drugih, lahko probaš na ta način.

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   center za socialno delo mb
11.12.2004 21:30:12   
Anonimen
bomo vidli v sredo;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   center za socialno delo mb
12.12.2004 10:14:59   
india
Oj, kar se tiče tega z oljem, kdaj boste pa naslednje morali kupit? Namreč ne vem kako je, če dajejo denar za že nabavljene stvari, kolegic ami je namreč rekla, da lahko prideš s predračunom za olje, ki ti ga izdajo kje kjer olje prodajajo,s aj njih to nič ne stane, potem pa daš to na centru.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   center za socialno delo mb
12.12.2004 16:50:15   
Anonimen
dvomim da bomo naslednjega kupli, kajti smo vzeli tlko da mamo dovolj za to zimo, se mi zdi;) . bomo se vidli kaj bo iz tega vsega:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   center za socialno delo mb
12.12.2004 20:20:33   
malika
Ko sem jaz zaprosila za soc.pomoč(pred par leti) me je soc. delavka nabluzila in me pri tem tako okoli prinesla, da se, dobila 5.000 sit manj, kot bi sicer. In zakaj? Ker sem rekla, da živim pri starših.In potem ona kaj dobivam od njih, pa sem rekla nič in spet ona no el. verjetno ne plačujete in sem rekla da tega res ne in potem spet ona, no to pa ocenim na 5000 sit in toliko bo manj, ker vam toliko prispevajo starši?????

In odtakrat dalje lažem na socialnem kot pes teče:)- ? Vedno povem, da sicer stanujem doma, ampak plačujem najemnino in delež položnic,...

Poskusi in ne pusti se zmest!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   center za socialno delo mb
12.12.2004 20:48:32   
Anonimen
No vidim, da bom morala tudi jaz lagat:bravo:
Zalostno, ampak resnicno:miska:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?