|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začetek nosečnosti in trebušček
17.11.2007 9:04:49   
Aurorica
Lepo pozdravljene vse nosečke,
Tudi sama sem se pridružila vsem srečnicam. Noseča sem dobrih 8 tednov in seveda sem tik pred prvim pregledom. Zaenkrat se počutim ok, razem povečane potrebe po spancu, nekaj slabosti...
Zanima pa me sledeče: "Kaj se dogaja z vašim trebuščkom". Jaz res da sem precej vitka ter se mi bo verjetno tudi nosečnost hitreje poznala. Kar pa me čudi je to, da imam ob večerih že sedaj zares ogromen trebuh, tako sem napihnjena kot da bi bila že v 4. mesecu. Ni mi jasno zakaj, saj vendar normalno jem. Res je da grem ponoči cca 3x lulat in da je zjutraj s trebuškom vse ok. Ima morda katera podobno izkušnjo?

< Sporočilo je popravil Aurorica -- 17.11.2007 9:10:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začetek nosečnosti in trebušček
17.11.2007 9:43:39   
lara larissa
Pozdravljena,

Ta napihnjenost te naj nič ne skrbi, to je del nosečnosti in ni nič nevarnega, sama sem imela isto, pa tud dosti sem prebrala o tem pa je to normalno. Kar pa zadeva  pogosto lulanje..... pa ti bo plod in maternico v določenih obdobjih pritiskalo na mehur, kar sproži pogosto lulanje. To nisem zdaj napisala z strokovnimi besedami ampak tako je :). Jaz sem tam pri dveh mesecih  hodila po večkrat na noč lulat, (med tem ko moja kolegica v enakme obdobju nosečnosti sploh ni mela težav s tem) potem  nekaj časa niti enkrat na noč nisem šla lulat,zdaj pa grem spet večkrat. Tako da vse to kar se ti dogaja je normalno nič ne skrbi. To pogosto lulanje pa se bo najbolj pojavilo tik pred porodom oz v  visoki nosečnosti ko je plod že velik in težek, in bo še bolj pritiskal na mehur, tako da brez skrbi.Res pa je da ene hodijo bolj lulat, druge ne- jaz sem bila na istem kot ti, je pa odvisno od vsake posebaj.


Prijetno nosečnost ti želim, če pa imaš še kakšno vprašanje pa mi piši na ZS.

(odgovor članu Aurorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Začetek nosečnosti in trebušček
17.11.2007 11:06:31   
Petraa
čeprav si vitka še ne pommei da se ti bo trebuh takoj ali kmalu videl.jaz sem zanosila z 47 kg in se mi je trebuh poznal šele ko sem bila v 6 mesecu,s tem da marsikdo sploh ni opazil,ker ni bil velikuser posted image
napihnjenost je čisto normalen  pojav

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Začetek nosečnosti in trebušček
17.11.2007 12:51:53   
Naja30
To je začetna napihnjenost, potem bo šele začel trebušček rasti. Meni  se je spodnji del rahlo izbočil v 13t, sem pa 2. noseča.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?