|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOŽA
24.12.2004 10:52:36   
Donna
Pozdravljene Punce,
zadnje čase me spremlja precejšnja nevšečnost, namreč koža po celem telesu, nabolj po spodnjem delu nog, trebuh, roke in prsi me nenormalno srbi. Naj povem, da gre moje praskanje celo do ranic in posledično krast. Drugače se redno maže z kremami in to nevtralnim mandljevim mlekom in oljem, ne jem preveč slanih stvari tudi mehčalca ali praška nisem zamenjala. Je pa res da imam zelo občutljivo kožo, ampak ta zoprnost traja že dobre 14 dni in ni konca.

Help! Mogoče katera ve kaj bi lahko bilo narobe??:zmeden2::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOŽA
24.12.2004 11:18:21   
Naja31
Zivjo,

mene je tudi grozno srbela koza kaksen teden nazaj in sem zamenjala kremo proti strijam in je zdaj super. Me pa se obcasno koza srbi, predvsem po hrbtu in rokah :zmeden:
To, da te po trebuhu in hrbtu srbi naj bi bilo baje normalno, ker se koza siri.
Ce je pa neznosno pa povej tvoji G. To je lahko tudi znak odpovedi jeter. Moji znanki so zaradi tega sprozili porod en mesec prej, ker njena jetra niso vec prenasala tega napora. Prvi znak pa je bil, da jo je koza grozno srbela.

Lp, Naja


(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOŽA
24.12.2004 15:02:40   
Anonimen
Donna

Ne vem, ampak najbrž si srečka nosečka ane? Ker med nosečnostjo je mene grozljivo srbela koža, predvsem na trebuhu, in to tam okrog 15-20. tedna, če se prav spomnim... mogoče tudi dlje.

Ti samo praaaaaaskej...

lp
Meta

(odgovor članu Donna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOŽA
24.12.2004 15:15:30   
Donna
Sem ja srečka nosečka kot si me poimenovala:)):sloncek: Drugače pa si me Neja malo zasekirala s tisto odpovedjo ledvic tk da komaj čakam na ponedeljek, da pokličem mojo G. Naj povem, da še hodim v službo in me bodo začeli čudno gledat ker se že lep čas čoham.

Sam upam, da ni kaj resnega na obzorju in se res samo koža širi...

Mirne in srečne praznike vsem.

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOŽA
24.12.2004 16:39:14   
Gina
Mene je tudi srbela koža, ne le po trebuhu, kar povsod, najbolj pa po nogah. Sem mislila kar znoret. Je rekla G, da to ni nič hudega, da pa je zelo možna alergija na prašek. Sem ga zamenjala (prej je bil ves čas isti!), pa je bilo mnogo boljše. Pa s kremo se sploh nisem smela mazat nobeno, je bilo samo slabše. Bo minilo, ne skrbi. LP

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOŽA
24.12.2004 17:02:17   
April
Jaz imam tudi iste probleme. Sem v 23t, najbolj me pa srbi po hrbtu, rokah, nogah. Skratka povsod, je prav zoprno. Mislim, da pri meni ni to v povezavi s kakšno kremo, ker se večinoma mažem samo z olivnim oljem, ampak je najbrz spet kej s hormoni, ki nam ves čas po malem nagajajo..

lep večer vsem

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOŽA
25.12.2004 9:54:08   
Naja31
Joj, se ti opravicujem ker sem te prestrasila. Naj ti povem se eno pozitvno zgodbico;: ena punca je na forumu pisala, da jo je tako grozno srbela koza, da je celo 2x bila na urgenci zaradi tega in jo je njena G poslala na vse mozne preiskave, na koncu pa sta ugotovili, da je bila alergicna na gel za tusiranje.
Ce se ne bi to z mojo znanko zgodilo, sploh ne bi pomislila, da je srbenje koze lahko znak kaj resnega.

Ti pa bodi brez skrbi, saj je najverejtenje kaksen bolj banalni razlog!

Lp, Naja

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOŽA
27.12.2004 16:44:44   
kepica
Tudi mene je med nosečnostjo grozno srbela koža,in to do poroda.Potem se je stanje kar hitro popravilo.Sem pa pokupila čisto vse vrste krem in olj,pa mi ni nič pomagalo.Imela sem pa tako suho kožo,da se mi je na nogah prav luščila.Pa nimaš kaj pomagat.Ti samo maži in se zmerno praskaj.Po koncu nosečnosti bo minilo:)

lp
Kepica

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOŽA
29.12.2004 20:14:58   
Maja K
Punce,
ne se prehitro prestrašit. Mene je začela srbeti koža po hrbtu (kot da me kdo pika z iglicami), poleg tega so se mi (nekje na polovici nosečnosti) pojavile neke krvavitve pod kožo- kot da počijo kapilare. Vse to se je pojavilo na zgornjem delu telesa. Ginekologinja mi je rekla da je to znak večje obremenitve jeter (ne odpovedovanja jeter ampak večje obremenitve) v nosečnosti. Ni mi znala povedati ali bo teh pik še več ali se bo ustavilo. Res sem bila prestrašena, ampak je na srečo ostalo tako kot je bilo takrat. Imam še nekaj dni do poroda.Ni lepo, vendar se je na srečo ustavilo.
Baje obstajajo neke tablete proti zožanju teh žilic, vendar jih v nosečnosti pač ne moreš dobiti. Niti ne vem če bo to izginilo po porodu- g. pravi da lahko da ali ne. Torej bom sporočila če bo imela še katera tako težavo.Upam da niste preveč prestrašene.
Vsaka dobi kakšno nadlogo poleg majhne štručke.Upam da bo po tem vse ok in pozabljeno.

lp maja

(odgovor članu Donna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?