|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim nasvet-krči v 2. tromesečju
31.12.2007 8:58:14   
Tini75
Pozdravljene,
sem v 19. tednu nosečnosti in nekje od 16. tedna naprej me spremljajo močni krči podobni menstrualnim krčom. Bolečina se širi v noge in to tako močna, da ni za opisat. Praviloma mi trebuh ob krčih ne otrdeva. Ko imam te krče enostavno ne morem nič. Pijem magnezij, buscopan itak ne pomaga. Samo čakam lahko, da krči pojenjajo. Včasih se to vleče celo popoldne, včasih se celo ponoči prebudim zaradi bolečin. Pred 2 tednoma sem se zaradi tega oglasila pri G in je rekla, da sem zaprta, maternični vrat dovolj dolg, ampak vseeno, takšne močne bolečine?! Je pa to moja tretja nosečnost in v nobeni nisem imela tako močnih krčev. Počivam pa tako že veliko, mož pospravlja, poskrbi za sina. Ne vem, sploh kaj naj naredim. Hvala za vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim nasvet-krči v 2. tromesečju
31.12.2007 10:00:23   
Taula
Razen počitka ne vem.user posted image Jaz pijem donat in vsak dan tablete Magnesol.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim nasvet-krči v 2. tromesečju
31.12.2007 13:48:34   
binči




Veš jast imam iste težave. To je moja tretja nosečnost in pri prvih dveh nisem imela teh težav, bolečine v jajčnikih pa vse do nog, tako me boli da ne morem dvigniti leve noge.
Vse sem že probala pa nič ne pomaga, mogoče  bi ti pomagal medenični pas ali keglove vaje.
Jast sem proti koncu nosečnosti in upam da ko bom rodila da bojo te bolečine nehale kajti to je zaradi otroka ker pritiska na živc,ki potem povzroča te boličine.



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prosim nasvet-krči v 2. tromesečju
4.1.2008 22:57:27   
ms3
jaz sem imela tudi take bolečine. bolj bi jih opicala kot zbadanje, pa bolj ob levi strani trebuha, pri kolkih.  tud tako močne da sem se ponoči zbujala in hodit nisem mogla. pa ponavadi ni trajalo več kot en dan. je rekla gineologinja da je to zaradi širjenja maternice. če pa te boli bolj v sredini in spodaj so pa mogoče res krči. ne vem - sem drugič noseča in pri prvi nosečnosti tudi nisem opazila tega, zdaj pa.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?