|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 10:39:47   
Špacka
Halo nas bom mal bolj gor prestavlja!

Ja men internet spet dva dni ni delal, ne vem al je alergičen na mene :zmeden: in potem hočem sama uredit stvari, čeprav nimam pojma in potem končno popustim(ja, pametnejši odneha):)- tako da moj zjutraj pogleda kaj je na stvari in reče nekaj v stilu:" draga ne vem kako naj ti to povem, ampak internet dela tipi top!" Mislim pa kaj sem jaz zmešana?:grrr:
V sredo sem pa imela pregled, mislim jezna ko :hudicek: čakala celo dopoldne, mislim saj ne samo jaz cela čakalnica, ker je G imela operacijo-na žalost imajo tak butast sistem, tisti dan ko določen G dela v ambulanti, je dežuren tudi v porodnišnici oz. na ginekološkem oddelku kar pa ima vedno prednost. Ja in tako prideš na pregled in čakaš, čakaš, je pa blo zanimivo da sem tako dolgo čakala, da mi je pritisk čisto padel, ker sem ga zadnjič imela 130/70 in je potem delala paniko, doma ga pa nikol nimam več kot 110!
Tako sem potem zamudila v laboratorij in sem šla potem včeraj še enkrat oddat urin, danes pa morem poklicat, me je kar strah, ker potem morem nazaj pa še enkrat v laboratorij, nato mi bo pa naredila UZ ledvic, če mi slučajno voda ne zaostaja...
a mogoče katera ve, ne bi v tem primeru imela probleme z zatekanje rok, nog... teh problemov zaenkrat nimam, zvečer tako opazujem svoje noge pa nič.

Posteljce pa še vedno ni, so obljublj v četrtek če bo na zalogi, ampak očitno ni, sem tko neučakana, ker šele potem ko bom vidla, kako to zgleda v sobi bom naročila še previjalno.Tako pa je če prostora ni v izobilju, se včasih hecam, da kaj mi bo prostor, saj imam ljubezni v izobilju:love::love::love: vsega pa človek tud ne more imet:)-
Moj dragi bi na to odgovoril, da sem spet preveč sarkastična;)

Toliko zaenkrat vam kasneje sporočim kako je z mano upam na najboljše.


LP Špacka&:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 14:31:53   
Anonimen
Ojla!

Dolina, ma pr Mini ne bo nč prej:)- Če je prvič rodila 6 dni po tretjem roku, tut zdej ne sme prehitevat:)-:)-:)-hehe...mah, važno da je februarja in da je parni datum, pa bo:) Pa do bo zdrav, a ne:)

Ste čutle potres dones? Mi smo ga v šoli in nas niti ven niso spustill..mislm...vsaj kšna ura bi nam lohk odpadla a ne:) Mislim pa, da smo čutil ta drug sunek, ne ta prvi:zmeden: Enim šolam je pa pol pouk odpadu:grrr:

Ah ja...kok je lep sonček zuni...

lp,:fis:


(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 14:35:19   
Lu
O danes ste pa zelo pridne.

Ja, danes je moj zadnji dan dela. Uradno v nedeljo začnem porodniško. Sem počasi že kar vsega sita. Delala bom še po malem drugi teden, ampak mislim, da res samo še drugi teden potem pa konec.

Moje likanje se počasi približuje koncu. Likam lahko samo po 2 urci potem me pa začne tako križ bolet da je joj. No pa tudi :duda: me je včeraj že malo opozoril, da je dovolj. No kot sem rekla še malo pa bo.

Komaj čakam že sredo, da bomo poslušali srčka ali pa bom mogoče še enkrat videla svojega :duda:. Če bodelala UZ seveda. Jah sanje, ja. A mi bo delala mogoče že CTG? Kdaj to začnejo delat?

Trebuh se mi zdi, da je pa iz dneva v dan nižje. Kaj naj to pomeni?

Fiša daj še meni malo napovej kdaj bo na svet prijokal moje otrok, no :) Jaz bi prej, :)-

Danes ponoči je imel pa moj :kuza: pestro noč. Ga je bilo treba ven peljat ob 5.00. Revež je zaradi gonečih psičk čez dan čisto zaseden in samo vohlja po tleh, in pozabi na kakanje. Trot ni kej. Ja mi je pa kolegica rekla, da ko bom rodila, da me verjetno ne bo več tako ubogal kot sedaj. Upam, da se moti, ker zdaj je res zelo priden. Brez povodca hodimo na sprehod. Super je.

Dekleta lepo se imejte še naprej.

Od zdaj se bom verjetno javljala bolj proti večeru, od doma seveda, pa če bo imel moj dragi kakšno obveznost, da me bo spustil za računalnik. Je namreč skoz za računalnikom. Kaj čmo.

lp Lu in :duda:
35t 3/7:love:

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 15:03:23   
Anonimen
Lu, ti kr 14.2.:) Drgač pa 10. al pa 12.:) Sam glej, da bo parni datum, pa bo kul:):):) Čeprov letos letnca kvar lepoto (men tut-89).
lp,:fis:


(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 19:16:32   
mala maja
hojla punce.

Ja :fis: iz tvojih ust v božja ušesa. Ne bi imela nič proti 24.2.

ja potres sem tud jaz ta drugi čutila. Ne boste mogle verjet amak stol sem čutila kako se vzdiguje pod mojo ritjo(kot da bi mela celo tono)in tlakovci so se nama napihnil na sredi dvorišča:zmeden:. Naš je kar pihal bo moral vse ven dat pa na novo položit.:hudicek:

No dugače me pa danes takoooo bolijo ledvice za znoret. Sedaj me pa skrbi, ker če pogledam visok pritisk, začela sem fulll otekat in to tud čez noč ne splahni, slaba voda in boleče ledvice.... so se uresničile najhujše napovedi zdravnikov. mamico je zvil in :hudicek: da bom v sredo ko imam pregled ostala notri in mogoče celo končala v porodni sobi.
Ne vem zakaj me niso hotle včerej bolet ko sem imela UZ???????? Zdej se bom pa spet 5 dni živcirala inj sekirala.
Aja danes sem nesla na CDS papirje za porodniško in vesela novica je da se je nadomestilo za paket iz 53 tisoč pa še mal vzdignil za nosečnice ki nastopijo porodniško v letu 2005 na 57 tisoč in še mal. JUPI
Aja pa še to sem ugotovila da mi pripada 13 mesecev porodniške ker mam doma že dva pikca ki nista stara več kot 8 let. še en JUPIIII.

Aja DOLINA sprašuješ kako je potekal moj porod z nogicami. Lažje kot prvi čeprav sem sele sedaj ko se veliko okoli zdravnikov potepam zvedela da si je tisti porodničar ki je vodil porod velikooooo upal. V takem primeru vedno naredijo carski rez(seveda pa morajo tudi izjeme obstojat)

No nosečke in :fis: lepo se imejte.

LP mala maja in :duda:Matevžek 32t3d

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
14.1.2005 22:46:41   
Mina1
No, je moj dragi plačeval položnice preko Klika, jaz pa takoj sem gor in tako:)-:)-:)-

Me pa tale moj :modri: v trebuščku blazno matra in je ultra živahen, pa nabija z nogicami v rebra in v mehur hkrati. Da dol padeš, me tako zelo boli:zmeden:, ampak bomo zdržali do konca, če smo dali skozi že vse;) Res ne bi vedela, zakaj mislim, da bo tokrat prej:zmeden:, verjetno sem kar že malo naveličana in tako, ker pač sama nosečnost ni bila rožnata oz. je bilo toliko enih dvomov, ki ti sparajo živce in psiho do konca. Amapk zdaj smo "na konju" in se ne damo;)

Me pa res zanima, ali me spet čaka CR:zmeden:, ker trenutno si ne predstavlja, da bi rodila po naravni poti, ker je bil tudi pri prvem CR in veliko preveč matranja. No, bomo videli...

Skratka, punce moje: lep vikend in lepo odštevanje do konca oz. do dneva D.

pa-pa in lahko noč, Mina1, 35t:nosecka:


(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
15.1.2005 17:43:10   
Dolina
Ojla :nosecka: in ne-:nosecka:,

da najprej mal pojamram (vedno boljš ta slabe stavri potem pa ta dobre :zmeden2:): včeri sem imela pregled in se tud načakala za vse preglede do zdej. Moja G je bila dežurna za celo Lj in so vmes vletavale ženske... Ampak to ni tolk hudo, ko je vidla moj hemoglobin, se je mal razjezila, kaj je zdej to (ker je 98 in to seveda ni kul) in mi razložila, kaj vse naj jem in še tablete mi je napisala (Hematopan). No, potem mi razloži kaj naj s prehladom. Potem ji omenim, da se mi je trebuh spremenil (da se je mal spustil) in me takoj vpraša, če imam kej popadkov, kar jih niti nimam (kakšna dva lažna na dan), sm pa rekla, da me boli spodnji del trebuha kot ob periodi in medtem mi že dela UZ in me skor da nadere, kaj sem počela: mali se je čist spustil in neki je še s plodovnico (pa sploh ne vem kaj, ker je takoj rekla, da greva še na CTG...). Potem sem še 25min delala CTG, ki je pokazal normalno bitje srčka in lažje kontrakcije (kar po njihovo pomeni vse je ok, ni posebnosti) in me pošlje domov, da je vse v redu! :( NAjprej me nadere, da ni v redu, potem po CTG-ju je pa vse v redu (in ker je imela gužvo, jo niti nisem mogla izprašat vsega). Kaj naj zdej mislim?:zmeden:
No, pa moja bebika je bila dva dni tako navita, zdej pa dva dni tako zabušava, da me je že strah, če je vse v redu. :(( No, glede na to, da mi večkrat to dela, bom lepo optimist in je vse v redu. 9nebesa

Punce, a se je še kateri spustil :duda: tko zgodaj?

No, Lu, a tvojega :kuza: še vedno dajejo lubice? Joj, prav zoprno. Pa ne vem, zakaj te po porodu ne bi ubogal? A je kej komentirala tvoja kolegica zakaj naj te ne bi? Jaz mislim, da bo vse v redu in da bodo naši :kuza: lepo sprejeli :duda: in bodo postali pravi prijatelji.

Ribica jaz sm tud čutla potres: oba. Sm bila glih v garaži, ko se je zgodilo, pa mi ni bilo nič jasno. Mi je šele moj dragi povedal, da smo imeli potres.
Zdej lahko pa še men napoveš, k mi to malo bitje mal nagaja, če bo kej prehiteval? :zmeden: Jaz se sicer menim zdej bolj resno :)-, da mora kar lepo še mal počakat (še vsaj 4 tedne) na toplem in varnem! :)-:)-

No, mala maja, važno, da je bilo vse v redu pri porodu. Eni kolegici se ta mala tud do zadnjega ni obrnila, pa ji je med. sestra rekla, da se tud v tem položaju da lepo rodit (samo si je ona mislila, ker je bil to že tretji otrok, da naj ji ne naklaga, ker baje je to res precej zapleteno). Držim pesti, da bo vse kot treba. tud za tebe, Mina1. :angel:

Mene je pa kr strah CR. Upam, da bomo lepo rodili po naravni poti.

Zdej bom pa nehala, da ne bo slučajno RR dol padel od moje obremenitve. :)-:)-

Fajn se mejte, pobožajte bušije. :rozica::rozica:

Lp, Dolina 33t


(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
15.1.2005 18:16:40   
Anonimen
Ojla!

Dones je en zaspan dan :)- Sem spala do 12h, ker sem šla spat šele ob 2h (sem čakala sis1 do 1h da se je spokala dol iz raćunalnika, ker je pa po 23. ona na vrstiiiii:grrr::grrr::grrr::grrr: - jaz sme pa bla pri bivši sošolki do 23h:grrr::grrr::grrr: )

Pa še prejle sem mal spala...

...ja dolinaaaaaaaaa, ti si tut kandidatka za naaaaaaajlepši datum-24.2.:)-

Samo stvari prej kupi..hehe...

Lu, glede :kuza: in ubogljivosti se po moje nimaš kaj bat. Oni čist dobro vedo, kdo je glavni:)

lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   9.nebesa (**** nadaljevanje)
15.1.2005 18:30:01   
Anonimen
Aja, Lu, zadnjič sem ti dala napačno geslo za fotke. No, zdaj je pa pravo:)
lp,:fis:

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?